STC - grupy z udziałem Polaków
ooo nieźle pojechales pezesa
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Lokasz...
^^
Diav3l wrote:Niby ten gR i IR + tora takie mocne, ale nie dajcie się zwieść. Jak graliśmy w esl to gR ograliśmy 14:1 a IR + tora 4:1. IR ma bardzo dobrego zawodnika malaya, na TA świetny na rundach trochę gorszy, ale na niego uważajcie.(jak grał z prezesem 1 vs 1 to przegrał 7:2 ale i tak uważam go za świetnego zawodnika) Storm też niczego sobie.
^^
nudziłem się i byłem na czatach w Rosji
team iR ( 2 graczy jeździli naprawdę dobrze )
team USSR ( 2 graczy. jeden mocny ( Unky) drugi zaś słabszy i to sporo ode mnie ( Brenton )
[ Dodano 17 sieprpnia 2008, 23:12 ]
edit: poprawka ten drugi też mocny obaj w ch*j dobrzy
team iR ( 2 graczy jeździli naprawdę dobrze )
team USSR ( 2 graczy. jeden mocny ( Unky) drugi zaś słabszy i to sporo ode mnie ( Brenton )
[ Dodano 17 sieprpnia 2008, 23:12 ]
edit: poprawka ten drugi też mocny obaj w ch*j dobrzy
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Szczerze Wam powiem, że ja w jakiś hurra-optymizm nie popadam. Nie znam tych drużyn, a sami dobrze wiecie, że dopóki się z kimś nie zagra to nic nie można o nich powiedzieć. Tak jak Chybuś powiedział, trzeba się na wszystkich szykować jak na PGS
... my traktujemy to STC raczej rozpoznawczo, bo doświadczenia międzynarodowego nie mamy. Nie spodziewamy się Bóg-wie-czego, więc każde zwycięstwo będzie dla nas cenne.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
miałem tu na myśli zrzutę na neostradę dla jarka i olanie meczów, ale ok, niech Ci Red będzie...IrRed wrote:Tak jak Chybuś powiedział, trzeba się na wszystkich szykować jak na PGS
wkręcam, myślę, że jak zagramy tak jak niektóre mecze na pl6 to wyjście z grupy, a może i kolejne rundy nie powinny przysporzyć aż tak wiele kłopotów.
To Jaro w końcu nie będzie miau neta? 
Powodzenia wszystkim,convicted macie spore szanse pokazac co umiecie...
Powodzenia wszystkim,convicted macie spore szanse pokazac co umiecie...
musze jednak dodac, ze te PL zrobily swoje i mysle, ze nie jedna poslka drużyna wyjdzie z grupy.
z tych czolowych polskich drużyn gra także minimum 2 graczy w reprze, wiec sa od razu 2 okazje aby mocno potrenic.
poza tym coś mi się wydaje, ze tym razem brakuje paru dobrych drużyn przez dwie rzeczy:
1. nie każdy gra dalej w tmnf
2. tak szybko się zapisalo 128 drużyn, ze niektory poprostu nie zdazyly.
to nie oznacza, ze będą tam grali same cipy, bo tak samo jak odeszlo paru, inni doszli i nikego nie mozna lekcewazyc.
ALE, jak dobrze będziemy trenic i losowanie będzie dla nas szczesliwe, to moim zdaniem top 32 nie dla jednej polskiej druzyny jest realistyczne.
z tych czolowych polskich drużyn gra także minimum 2 graczy w reprze, wiec sa od razu 2 okazje aby mocno potrenic.
poza tym coś mi się wydaje, ze tym razem brakuje paru dobrych drużyn przez dwie rzeczy:
1. nie każdy gra dalej w tmnf
2. tak szybko się zapisalo 128 drużyn, ze niektory poprostu nie zdazyly.
to nie oznacza, ze będą tam grali same cipy, bo tak samo jak odeszlo paru, inni doszli i nikego nie mozna lekcewazyc.
ALE, jak dobrze będziemy trenic i losowanie będzie dla nas szczesliwe, to moim zdaniem top 32 nie dla jednej polskiej druzyny jest realistyczne.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
w sumie to mieliśmy czekać do ostatniej chwili ale trucie dupy gloochowi daje efekty :-D a jak na razie to nie mam full moc teamu :-P tylko prawie full moc team więc 1 mecz to będzie ciekawe ;]
[ Dodano 18 sieprpnia 2008, 21:29 ]
mamy*
[ Dodano 18 sieprpnia 2008, 21:29 ]
mamy*

IR+Tora vs. TCW 3 - 21 (7-0 , 7-0 , 7-3 )
szkoda tych trzech punktów ale zaczelismy się smiac i szydzic i tak się skonczyło
ale nie ma źle 
szkoda tych trzech punktów ale zaczelismy się smiac i szydzic i tak się skonczyło

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
iR(21) 3 - 0 (5)KD , 7-5, 7-0, 7-0 ...
D-Link PGS vs ST 3-0(21-0)
no to CV najgorzej chyba
peXg FF X-Fi vs ConVicted 3-0 ( 21-1 )
no nic to było raczej oczywiste za to graty dla TCW bo mi Flagg ciągle w pociągu gadał że będzie bardzo cięzko z IR + Tora ;p
peXg FF X-Fi vs ConVicted 3-0 ( 21-1 )
no nic to było raczej oczywiste za to graty dla TCW bo mi Flagg ciągle w pociągu gadał że będzie bardzo cięzko z IR + Tora ;p
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Z tym, że ten jeden team, z góry musiał być do tyłu, no chyba że ktoś brał pod uwagę remis : - ) Dodam jeszcze, że mój team, przegrał z obT, francuzami. : (
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
My trochę zlamiliśmy bo z takimi cieniakami powinniśmy pojechać do 0
Mam nadzieje, że 2 runda lepiej pójdzie.
jak to się mówi ... No stressnomercy wrote:My trochę zlamiliśmy bo z takimi cieniakami powinniśmy pojechać do 0![]()
40:1

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
<- Drzwi