Problem ze skinami
Problem ze skinami
Witam tym, mój pierwszy post ( i pewnie ban). Klasyczny porblem ze skinam posiadam Trackmanie nations forever oraz Trackmanie united forever. Konto mam założone w Nations ale gram przez united. Wrzucałem te paczki wszedzie.
C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vahicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmNationsForever\GameData\Vehicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmNationsForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmNationsForever\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmUnitedForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
A mimo to nie mam do wyboru w profilu tego samochodu. czy ktos mi wyjasnie co robię zle?
C:\Documents and Settings\Admin\Moje dokumenty\TrackMania\Skins\Vahicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmNationsForever\GameData\Vehicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmNationsForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmNationsForever\TrackMania Nations ESWC\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
D:\Program Files\TmUnitedForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCar
A mimo to nie mam do wyboru w profilu tego samochodu. czy ktos mi wyjasnie co robię zle?
Problem ze skinami
jeśli to tmuf to w pierwszym przykladzie powinines miec jeszcze inne envi, próbowałeś na inne wrzucac?
Problem ze skinami
Wydaje mi się ze jak wrzucisz do tego pierwszego katalogu to powinno działać.
Problem ze skinami
Ale ja w te adresy co sa u góry wszedzie wrzuciłem tlyko do tych i tak nie ma tego samochodu.
Problem ze skinami
w tym pierwszy po prostu wrzuc do vehicles, jeśli nie będzie działać, utworz katalog CarCommon i tam wrzuc, jak nie zadziaal, sprawdz czy wrzucasz zipy
Problem ze skinami
hmm. A jak wyglada ten plik?? Taki folder zapiety zamkiem blyskawicznym??
Problem ze skinami
Wrzuciłem tak jak mówiłeś mimo to nie działa. Są to ZIPY
Problem ze skinami
No to ja już nie mam pojecia. może jest ten car wgrany tylko ze w grze go znalezc nie mozesz?
Problem ze skinami
NO klikam profil a potem samochody i tam wybieram....
Usunałem TMUF TMNF. Zainstalowałem tylko TMNF wkleiłem jeszcze raz i dalej nie działa.
Usunałem TMUF TMNF. Zainstalowałem tylko TMNF wkleiłem jeszcze raz i dalej nie działa.
Problem ze skinami
Wez skopiuj folder Vechicles z dysku C / Program Files /TM Nations Forever do moje dokumenty TrackMania/Skins.Wczesniej wsadz skiny co cie interesuja do folderu StadiumCar na C.jeżeli w moich dokumentach w TrackManii /Skins masz już folder Vechicles to go przed skopiowaniem usuń.Pozniej wklej tak jak ci napisalem i na pewno będziesz mogl wybierac skiny w grze.Ja tak robilem bo zaden z podanych tutaj na forum przykladow nie dzialal u mnie podobnie jak u Ciebie.
Problem ze skinami
Daj linka do tych skinów lub chociaż wrzuć któregoś na serwer do pobrania.
Twoja nazwa konta w XP to Admin?
Twoja nazwa konta w XP to Admin?
Problem ze skinami
Ok wszytko działą. Tam moja nazwa to Admin.
-
ryan_brumbrum
- Samochodowy prawiczek
Problem ze skinami
ja mam ten sam problem, tylko mam TMUF
Problem ze skinami
Kiedyś grałem na TMNF i wrzucałem wszystko do "Moje Dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles/StadiumCar/" i nic nie działało i jeszcze bardziej denerwowało mnie to, że mój brat na swoim użytkowniku robił dokładnie tak samo i mu działało (gra ta sama), chociaż wtedy moja Trackmania NationsF była jakaś gówniana bo się ciągle zawieszało itd., kupiłem TMUF i wszystko ładnie chodzi. Ja teraz pobieram skiny odrazu do folderu "Moje Dokumenty/Trackmania/Skins/Vehicles/<envire>/" może ty też tak spróbój. A w ogóle próbowałeś reinstalacje TM??
-
ryan_brumbrum
- Samochodowy prawiczek
Problem ze skinami
Udało się!!!! Źle zapisałem plik! Już wszystko ok. Dzięki GinGers