~FM~ zaprasza
~FM~ zaprasza
ej moj cytat?
taka prawda ale Pit zapomniales napisac ze trzeba chciec i dużo grać by być kims w ta gre... mi się nie udalo:(

~FM~ zaprasza
Jak Ci się nie udało? Jesteś jednym z lepszych graczy w klanie... a do tego założycielem (razem wymyślaliśmy nazwę klanu i tagi:D) jesteś dobry i tak trzymaj!
~FM~ zaprasza
Kuldi patrz popatrz na nominacje do meczu all stars...nie ma mnie tam wiec nie jestem za dobry:P Ty bys się znalazl gdybys wiecej gral!!!!!!

~FM~ zaprasza
Radek są lepsi od Ciebie ale zauważ, że ty też mało ostatnio grasz!
Off topic się robi! proszę się wypowiadać na temat Klanu
Off topic się robi! proszę się wypowiadać na temat Klanu
~FM~ zaprasza
Zapraszam do klanu!
Ps. Straciliście możliwość wstąpienia do klanu bez doświadczenia teraz potrzebne są umiejętność kierowania bolidem i doświadczenie, a także talent.
Ps. Straciliście możliwość wstąpienia do klanu bez doświadczenia teraz potrzebne są umiejętność kierowania bolidem i doświadczenie, a także talent.

~FM~ zaprasza
Radek pozwoliłem edytować twojego posta bo wyglądało to jak byś zachęcał do klanu ps a nie FM
jak piszesz Postscriptum (Ps.) to bardziej u dołu posta 
~FM~ zaprasza
Co mogę powiedzieć o klanie FM ? hm… na pewno tyle że to zgrana paczka, nikt nie przepuszczał że zajdą tak daleko w PL2, ale udało im się to bo dużo ćwiczą, zapewniam że jeśli chcesz być w dobrym klanie to wybierz FM:) Pozdrawiam:*
ps. nie, nie pomyliłam forum
ps. nie, nie pomyliłam forum
~FM~ zaprasza
Monia dzięki za mile slowa:* FM wcale nie dobry klan ale dopisalo nam szczescie trafilismy na GT gdy byli w kryzysie z eP wygralismy bo gral tylko Prezes zobaczymy co będzie w finale 

ej no ziom
ej no ziom ty tu nie pisz ze klan jest lipny
bo się zniechęcę do grania zanim jeszcze zacznę ;p masz pewne drugie miejsce ... walczysz o pierwsze i to jest ... lipny klan ?!
pozdro !;)
~FM~ zaprasza
SPIQ Trenuj trenuj bo musisz wstąpić w nasze szeregi
Zresztą pogadamy jeszcze w szkole!
~FM~ zaprasza
Naturalnie ;D Rozgryzłem NFS'y, Colin'y i takie tam
czas na TRACKMANIE 
~FM~ zaprasza
owszem potrzeba trochę szczescia ale nie tyko
Pozdrawiam :*
~FM~ zaprasza
Spiq dasz rade hehe ale zobaczysz mnie w akcji to Ci się grać odechce;P joke wbijaj się w rytmy gry^^

~FM~ zaprasza
no już powoli się za to wziąłem
mieszam w klawiszologi bo recznego nie mam na spacji i nie mogę dobrze zakrecac ;p sczerze powiem ze ta gra ma pewnego minusa... tory nie sa zablokowane a zakrety są wasie i ostre... ale jakos się przez to przegryze
no i jeszcze musze pokombinowac ... bo co chwile mam jakiś krach z grafiką i tekstury sa jakieś dziwne :/ no i się tnie (nie komentujcie tego ostatniego... wiez ze ŻAL.PL )
~FM~ zaprasza
Hmmm Klan FM jest w stanie podjac każde wyzwanie wiec czekam na propozycje ze strony innych klanow ktore chca się sprawdzic bad przetestowac aktualnego ViceMistrza Polski;P ps. podoba mi się to vicemistrzostwo fajnie brzmi
kontakt gg 4772703 e-mail rudi-14@o2.pl bądź Prywatna wiadomość;)

~FM~ zaprasza
Macie jeszcze szanse zagrać z 2 kalnem Polski bo zaraz się to zmieni