Nieczyste Zagrywki Klanów

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
imperiator
Jeździ konno

Post by imperiator »

Wiec tak.

Ja nie widzialem tej rozmowy ale z tego co przeczytalem to mi to szczerze wisi.

A co do emsi powiem ci tak wyzywaliscie nas dostaliscie mapy czego wiecej potrzeba ? :D

Jak zauwazylem probojesz się znowu poraz kolejny klucic jak nie na gg to na chacie na jakims servie jak nie na servie to na głownym forum trackmani wiec powiem ci tak daj sobie spokuj i się odczep "D
Emsi'
Jeździ konno

Post by Emsi' »

Od: BIOHAZARD PERY
Do: Emsi'
Wysłany: Wczoraj o 23:57
Temat: emsi ciotos Cytuj wiadomość Zacytuj zaznaczone
jesteś ciota i tylko tyle ci powiedziec mogę mały niedorozwoju bo załosne sa twoje kłamstwa. Szkoda ze się niw znamy , a może i dla Ciebie lepiej bo taka parszywa mede jak ty to była by lana umnie codziennie, jak chcesz być w pozadku to najpierw zrób z soba spokuj a pozniej zakłamancu parszywy mów coś o kims

Os razu widać,że masz 24 lata, naprawdę, jakby co, to PW od Perry'ego
Image
Nobody Is Perfect, I am Nobody ;)
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Emsi, coś Ty mu napisał?
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
bzk
Jeździ konno

Post by bzk »

Witam wszystkich, siedze sobie i tak czytam ten temat i nie bardzo wiem co ten temat ma do forum Tmpl. Ogólnie dużo nie mam dopowiedzenia, ale tu myśle, że taki temat powinien być natychmiastowo usuniety... Czytałem wczoraj temat "Przemyślenia" i z większoscią tam napisanych postów się zgadzam. Ja osobiscie "starych dobrych czasów" nie znam, bo te forum odkryłem jakiś miesiąc temu, ale gdyby admini strony bardziej się starali i usuwali takie tematy jak ten była by milsza atmosfera. Przyznam się bez bicia, że kilka spamow napisałem, bo nie miałem czasu na przeszukiwanie tego forum, ale to z tego względu, że teraz 70% tematy to totalne bzdury jak tu.. Może to nie odpowiedni temat na moją wypowiedź, no ale musiałem gdzieś to napisac :) Pozdrawiam
Locked

Return to “Klany/Drużyny”