Technical League
Technical League
No jak wszyscy będą wybierać CV albo P4G zamiast nas, to nigdy mieć nie będziemy... ;f
Technical League
Very Good Job RH. naprawdę postęp w czasie TL.
Zobaczymy jak jutro CV z USSR pojedzie
Zobaczymy jak jutro CV z USSR pojedzie
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Technical League
mam nadzieje ze wygracie 
Ps. Gregorian cwaniaku odezwij się do mnie chyba ze się boisz

mister kratka z browarkiem
Technical League
Kiszonek w walecznym nastroju.kiszonka wrote:mam nadzieje ze wygracie
Technical League
Właśnie ciekawie wygląda układ sił na scenie... Ogólnie dominują:
D-Link PGS; PeXg; Fear Factory;TCW. W drugiej kolejności mamy: KD; XX ; P4G. Mamy więc obsadzone 7 pozycji przez mocne teamy... I teraz jest ciekawie... bo kogo obsadzić na 8. miejcu? Convicted jest mocny, ale RH naprawdę zrobiło postępy... Next to PG; Coswoth i NN - czyli mamy 12 stałych topowych drużyn...
Może lepiej zrobić PL7 dla 8 drużyn? Na pewno byłoby o wiele ciekawiej...
D-Link PGS; PeXg; Fear Factory;TCW. W drugiej kolejności mamy: KD; XX ; P4G. Mamy więc obsadzone 7 pozycji przez mocne teamy... I teraz jest ciekawie... bo kogo obsadzić na 8. miejcu? Convicted jest mocny, ale RH naprawdę zrobiło postępy... Next to PG; Coswoth i NN - czyli mamy 12 stałych topowych drużyn...
Może lepiej zrobić PL7 dla 8 drużyn? Na pewno byłoby o wiele ciekawiej...
Last edited by NBlast on 07 September 2008, 21:31, edited 1 time in total.
Technical League
nie no k**wa już mnie dobija ludzie ;wbija na serwer pisze ze jestem botem jak mowie mu 1v1 to spierda** z serwera to jest mądre posuniecie
wielka glupota czlowieka nie wie jak gra a się wypowiada
może i jestem lamka dla czołówki naszej sceny ale nie dla niego
wielka glupota czlowieka nie wie jak gra a się wypowiada
może i jestem lamka dla czołówki naszej sceny ale nie dla niego

Technical League
LOLConvicted jest mocny, ale RH naprawdę zrobiło postępy...
Convicted jest o wiele mocniejszy od RH, to chyba każdy zauważył. Po prostu przytreniliśmy teraz i graliśmy z nieprzygotowanym składem CV.
I IMO graliśmy słabo. Nieregularne przejazdy, dużo błędów oraz zasługujące na osobną kategorię przejazdy Loxley'a oraz moje
Takich błędów na PL7 robić nie można, jeśli chcemy się w ogóle zakwalifikować. Mam nadzieję, że poprzez silną wolę oraz trening dorównamy takim drużynom jak KD, CV czy P4G.
A teraz EOT! Nikt z RH nie kontynuuje tego topicu, bo to bes sęsu.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Technical League
Herbatki przestancie pier***** bo naprawdę teraz jesteście jedna z mocniejszych drużyn. Gracie już na wysokim poziomie. Mysle ze w pierwszej lidze powinno zostac 6 drużyn tak jak jest. A najwyzej te teamy ktore się nie zakwalifikuja to miejsca 7-12 pojda do drugiej ligi i tyle. Po co kombinowac już. 2 liga dobra sprawa. Takie teamy jak RH maja szanse się pokazac grajac na swoim poziomie.
- OrdonekQ7
- Moderator
Technical League
O ile widze to brakowało Picka, Wizza i Słowika, a do tego Cv trenuje do dzisiejszego meczu z USSR. Więc byli nieprzygotowani, bo mało kto trenił by 6 map naraz... ale GG Rh

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Technical League
Ordonek .... jeszcze kogos brakowało ;d
Technical League
przegralismy bo nie trenilismy map
dla mnie to glupota z deka wystopywac w 2 zawodach na raz (STC i TL)
trenowanie 6 tras na pewno nikomu dobze jeszcze nie sluzylo
ale to tez się przejawia przez lenistwo naszych czlonkow ekipy
np. ja. trenowalem 1 dzień mapy a jezdzilem na wszystkich trasach (nie twierdze ze bylem najlepszy, bo robilem bledy podczas jazdy), i wykrecalem jedne z lepszych czasów w CV
no ale tez nie twierdze z RH jest do niczego. wytrenowali mapy, pojechali swietny mecz, nie robili czesto bledow, i mieli podczas prawie kazdego wyscigu najlepsze czasy
tyle ode mnie, gg RH
pozdro
dla mnie to glupota z deka wystopywac w 2 zawodach na raz (STC i TL)
trenowanie 6 tras na pewno nikomu dobze jeszcze nie sluzylo
ale to tez się przejawia przez lenistwo naszych czlonkow ekipy
np. ja. trenowalem 1 dzień mapy a jezdzilem na wszystkich trasach (nie twierdze ze bylem najlepszy, bo robilem bledy podczas jazdy), i wykrecalem jedne z lepszych czasów w CV
no ale tez nie twierdze z RH jest do niczego. wytrenowali mapy, pojechali swietny mecz, nie robili czesto bledow, i mieli podczas prawie kazdego wyscigu najlepsze czasy
tyle ode mnie, gg RH
pozdro
Technical League
Wizz chyba był na spekcie ale nie jestem pewienOrdonekQ7 wrote:O ile widze to brakowało Picka, Wizza i Słowika, a do tego Cv trenuje do dzisiejszego meczu z USSR. Więc byli nieprzygotowani, bo mało kto trenił by 6 map naraz... ale GG Rh

Technical League
był, ale gdzie był Drift ?
Technical League
nom. a ja i biluś to już w ogóle regular jak choleraSpash wrote:nie robili czesto bledow
Technical League
i tak lepiej niz my...
nie będę wskazywal palcem kto zawalil ale tak dalej w CV być nie może ;]
Technical League
A ja będę bo to ja zje**** najbardziej i taka prawda,zrobiłem taki syf,że strach...Spash wrote:i tak lepiej niz my...
Prośba do IrReda wypisz mnie z KD
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Technical League
Nie no wiadomo ze STC dużo wazniejsze niz jakieś TL i conVicted wolalo na nie trenowac. Tym samym nie mialo czasu trenic mapek na TL przez co ulatwili nieco sprawe herbatkom. Teraz czekamy na pozytywny wynik z STC. Go boyz 
Technical League
a ja jestem zły.
Bo Cv olało TL i straciło przez to zwycięstwo, a w STC mecz z USSR wygrany 3-0 ( 21-0 )
a dlaczego jestem zły bo te ruskie Cipy nie miały składu i nawet nie pojechaliśmy meczu i walkower. No kuźwa mac !!!!!!
Bo Cv olało TL i straciło przez to zwycięstwo, a w STC mecz z USSR wygrany 3-0 ( 21-0 )
a dlaczego jestem zły bo te ruskie Cipy nie miały składu i nawet nie pojechaliśmy meczu i walkower. No kuźwa mac !!!!!!
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Technical League
No dobra. To ze nie wygraliscie meczu się bardzo nie liczy. Faktycznie trochę wam się zle trafilo no ale tak już czasem jest. Lepiej było przeciez trenic w razie czego bo nie wiadomo czy wo czy nie. Bo jakbyscie trenili na TL a tu nagle na STC jednak wo nie ma no to wtedy lipa ;p