Ladder
Ladder
punktów się zachcialo ;-)
zglos się ktos porzadny to dam konto FU_z0r wraz z kodami na wiekszosc prywatnych serwerow zeby mi ktos ranka nabijal
bo nie mam czasu grać przez robote, a jak wypadne z pierwszej 250tki to pozniej będzie ciężko odrobic ;-)
zglos się ktos porzadny to dam konto FU_z0r wraz z kodami na wiekszosc prywatnych serwerow zeby mi ktos ranka nabijal
bo nie mam czasu grać przez robote, a jak wypadne z pierwszej 250tki to pozniej będzie ciężko odrobic ;-)
-
stasiu1980
- Samochodowy prawiczek
Ladder
Witam przez ten loader niewidoczny to mi się wszystko miesz nie wiem z kim gram i kto mnie wyprzedzil no i jakims cudem jestem 400 costam ktorys a bylem 2 ktorys k.......w ......mac pozdrawiam wszystkich fikolkowcow TMN !!!
STANAS
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ladder
Bez przesadyFU wrote:punktów się zachcialo ;-)
A niby czemuSanford wrote:Jak tak dalej będzie się j...bal ladder trzeba będzie się rozejrzec za inna gierka! A szkoda bo ta jest spoko!
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
www.google.com/profiles/adamprucnal
Ladder
ADIo wrote:FU wrote:punktów się zachcialo ;-)
A niby czemuSanford wrote:Jak tak dalej będzie się j...bal ladder trzeba będzie się rozejrzec za inna gierka! A szkoda bo ta jest spoko!Czy ja nie gram np. w ET, bo nie ma tam laddera
Właśnie tutaj widać kto gra w gry komputerowe dla rywalizacji a nie dla przyjemności.