miejmy nadzieje ze będzie nas jak najwięcej dalej
Technical League
Technical League
go cv go xx

mister kratka z browarkiem
Technical League
Niestety nie będzie CV MKL 0-3 0-21. Wygrał stres i brak przygotowania. Ale człowiek się uczy na błędach i miejmy nadzieję, że za rok będzie lepiej.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Technical League
My też w dupke ;]
graliśmy z
ONE
więc łatwo nie było ale nie byli zbyt boscy tylko po prostu nie trenowaliśmy ;/
graliśmy z
ONE
więc łatwo nie było ale nie byli zbyt boscy tylko po prostu nie trenowaliśmy ;/

Technical League
Tak to jest, jak się olewa takie turnieje, ale spoko... to tylko mistrzostwa świata. ;p.ale nie byli zbyt boscy tylko po prostu nie trenowaliśmy ;/

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Technical League
Cytując jamesa: "Olać szkołę, tm ważniejsza"
.
A tak serio to nie wierzę, że w szkole macie tyle nauki. Wystarczy trochę powtórzyć na przerwie i spoko (nie mówię tutaj o studiach, czy klasie maturalnej ;p).
A tak serio to nie wierzę, że w szkole macie tyle nauki. Wystarczy trochę powtórzyć na przerwie i spoko (nie mówię tutaj o studiach, czy klasie maturalnej ;p).

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Technical League
Bilus, Bilus, Bilus ;D Rozbawiles mnie trochę tym postem a propos studiowania ;D Az musialam napisac o tym 

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Technical League
no ostatnio sobie odrabiam lekcje w sql ;] i wychodzę na tym tak że o 18 laba ;]Bilus wrote:Cytując jamesa: "Olać szkołę, tm ważniejsza".

Technical League
Nie narzekajcie.. Wszyscy tak lamentują ile to zadają bla bla bla, ile lekcji.. a większość je przepisuje przed lekcjami, na przerwach, albo jeszcze na lekcji, a wieczorami co najwyżej leżą nad książką, prawie usypiając.. Ja nawet w połowie klasy maturalnej, więcej czasu spędzałem na piwie, z dziewczyną, albo przy kompie niż w książkach.. baa.. nawet po studniówce
Chociaż narzekać, człowiek narzekał.. nie powiem
A może to tylko ja byłem taki leń? 
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Technical League
Nie no nie tylko Ty
ale zauważ, że jak masz lekcje do 18 to ni ch*ja masz czasu później bo jednak jak już się zaplanuje coś nauczyć to się spędza nad tym w zależności od chęci 10min do x godzin :] więc czasu mało :-D
a ja coo już pisałem w opisie że mam ładne 43h lekcyjne i co narzekałem? może trochę ale już przywykłem i już mam dużo czasu :-)
ale zauważ, że jak masz lekcje do 18 to ni ch*ja masz czasu później bo jednak jak już się zaplanuje coś nauczyć to się spędza nad tym w zależności od chęci 10min do x godzin :] więc czasu mało :-D
a ja coo już pisałem w opisie że mam ładne 43h lekcyjne i co narzekałem? może trochę ale już przywykłem i już mam dużo czasu :-)

Technical League
Tabela końcowa:

A może by tak ńjusa (trochę spóźnionego, ale zawsze)?

A może by tak ńjusa (trochę spóźnionego, ale zawsze)?
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Technical League
Ale na TMPL... ;P
Technical League
2 LIGA SKOŃCZONA!!! Rh dominuje ... 
Technical League
miało być max 10 punktów straconych, nie ?:D
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Technical League
nie wiem czy warte ale może jako newsa się wstawi? :-P bo jednak zwycięstwo w II lidze może nie jest kolosalnym osiągnięciem ale coś pokazuje :-P