TCW dywizją TMNF w Phantom-eSports
Gratuluję. Narrrrreszcie sthraszny klan w Thrackmanii 
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
powodzenia i jazda na scenie europejskiej ciocie wiesie ;f
a Fear Factory ? ;]Cheetah wrote:Gratuluję. Narrrrreszcie sthraszny klan w Thrackmanii
Phantom to dawne (teraźniejsze) ep - elite players i nie wydaje mi się zeby to nie byla wysoka polkaCoof wrote:Sądziłem, że jeśli już TCW znajdzie gejming to raczej ten z najwyższej półki (Delta/FX itepe)
no no gratulacje TCW :] teraz tylko wygrać STC i cały świat o Was będzie gadał 
Obecnie pexg.FearFactoryPsikuta wrote:a Fear Factory ? ;]Cheetah wrote:Gratuluję. Narrrrreszcie sthraszny klan w Thrackmanii
Jak się rozdzielą to będzie strasznie
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
Jak żyje to mrokiem straszyło 666 przez jakiś czas... no i się ciesze że ciocia wiesia zdobyła szczodrego wujka 
No to Ciocia Wiesia jest z Was dumna ;D GLHF
teraz tylko czekać na nową strone ;D
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
No proszę proszę:D..nie będę ukrywal ze jestto dla mnie zaskoczenie:D.. tak czesto się ciocia zażekała MG..a tu proszę proszę:d.jednak uległa:D.. Cóż to za przystojny upiór musiał być z emu ciocia się oddała:D heh
teraz pora na reszte dziatwy ;D
Zaskoczyło mnie to... niestety na minus.
Zawsze TCW mi się kojarzyło z teamem grającym 4fun. To że przy okazji wygrywaliście to nie wasza wina. A teraz jak już jesteście w MG, to od razu widać, że bierzecie tm bardziej na poważnie.
Nie mówię, że tak nie było... może wasz stosunek do tm się nie zmienił, ale tak czy siak to dołączenie do mg symbolizuje wasze priorytety...
Ale ja nic nie zmienię, GL & HF ;].
Zawsze TCW mi się kojarzyło z teamem grającym 4fun. To że przy okazji wygrywaliście to nie wasza wina. A teraz jak już jesteście w MG, to od razu widać, że bierzecie tm bardziej na poważnie.
Nie mówię, że tak nie było... może wasz stosunek do tm się nie zmienił, ale tak czy siak to dołączenie do mg symbolizuje wasze priorytety...
Ale ja nic nie zmienię, GL & HF ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
bilus myśle że pewne korzyści wynikające z przyłączenia się pod bandere phantoma miały większy wpływ niż priorytet podejścia do sprawy, nie oszukujmy się. Zawsze czymś MG kuszą, a podejście jakie było takie jest, i to raczej dotyczy wszystkich zespołów które mają sponsora....
śmianie się z groźnego przeciwnika (ir+tora) w trakcie meczu tak, że ledwo co przy kompach siedzieliśmy (pozdro wiśnia) nie jest 4Fun? 
ja wciąż gram dla zabawy, nic nie poradzę, że jakoś ciągnie mnie i całe tcw żeby zaistnieć jakoś, ale u nas nie ma noliferów takich, ze cały czas grają i w d*pie wszystko mają. tcw poza tym zostanie, przecież to tylko zmiana nazwy i profity, ludzie pozostaną tacy sami.
fan wciąż będzie se jaja robił, wiśnia nie kupi sobie nowej klawiatury, jarecki będzie ścigał WR, wandal będzie narzekał że jest 2 setne za jarkiem, flagg będzie się stresował, że się stresuje, red zrobi nam jakiś wywód dla ludzi o poziomie IQ z mensy, baser będzie sprzedawał drzwi harmonijkowe, a mroozio będzie popijał pifko jeżdżąc jak pro. ludzie, my ty my, nie zmienimy się!
ja wciąż gram dla zabawy, nic nie poradzę, że jakoś ciągnie mnie i całe tcw żeby zaistnieć jakoś, ale u nas nie ma noliferów takich, ze cały czas grają i w d*pie wszystko mają. tcw poza tym zostanie, przecież to tylko zmiana nazwy i profity, ludzie pozostaną tacy sami.
fan wciąż będzie se jaja robił, wiśnia nie kupi sobie nowej klawiatury, jarecki będzie ścigał WR, wandal będzie narzekał że jest 2 setne za jarkiem, flagg będzie się stresował, że się stresuje, red zrobi nam jakiś wywód dla ludzi o poziomie IQ z mensy, baser będzie sprzedawał drzwi harmonijkowe, a mroozio będzie popijał pifko jeżdżąc jak pro. ludzie, my ty my, nie zmienimy się!
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
A o mnie to już nie wspomniałeśchybeck wrote:fan wciąż będzie se jaja robił, wiśnia nie kupi sobie nowej klawiatury, jarecki będzie ścigał WR, wandal będzie narzekał że jest 2 setne za jarkiem, flagg będzie się stresował, że się stresuje, red zrobi nam jakiś wywód dla ludzi o poziomie IQ z mensy, baser będzie sprzedawał drzwi harmonijkowe, a mroozio będzie popijał pifko jeżdżąc jak pro. ludzie, my ty my, nie zmienimy się!
A ja nie czaję tego.chybeck wrote:fan wciąż będzie se jaja robił
Upiorki ^^
@Meg nie obraziłaś się?
bo Cię fan znam jako dobrego gracza i takiego śmieszka:) a basera się spytajcie:)