TCW dywizją TMNF w Phantom-eSports
przeczytałem brudasy...
Dobra ostatnie GL HF i koniec spamu.
Dobra ostatnie GL HF i koniec spamu.
A obraziłamFan wrote:@Meg nie obraziłaś się?
no no spore zaskoczenie, ale...
Good Luck & Have Fun miejmy nadzieje że wyjdzie to wam na dobre
Good Luck & Have Fun miejmy nadzieje że wyjdzie to wam na dobre
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
byłem, jestem i będę sceptycznie nastawiony do mg, ale jak wiadomo liczą się ludzie z którymi się gra, a tag nie ma żadnego znaczenia
b miło i fajnie się z wami gra, jesteśście zajebiści i mam nadzieje, ze tak pozostanie ;] a co do klawy to i tak sobie jej nie kupie ;p
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
DobreBilus wrote:Zaskoczyło mnie to... niestety na minus.
Zawsze TCW mi się kojarzyło z teamem grającym 4fun. To że przy okazji wygrywaliście to nie wasza wina.
To się akurat zmienilo chybeckchybeck wrote: baser będzie sprzedawał drzwi harmonijkowe
Jak już napisałem Chybeckowi, wraz z Waszym dojściem do mg ostatnia cząstka "starej sceny" zniknęła
Nie chodzi o ludzi, bo u Was, Ciotki, zawsze byli, są i będą zajebiści ludzie, chodzi o symbolikę
Mimo to, życzę Wam powodzenia, pokażcie, że nie tylko PGS potrafi jeździć 
chyba dawno już to pokazali ;]iAm wrote:pokażcie, że nie tylko PGS potrafi jeździć
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Nieźle, absolutnie się tego nie spodziewałem
Teraz już cała elita TM jest w MG co dobrze o scenie świadczy...
Życze powodzenia z tym MG bo w grze radzicie sobie świetnie i jak już ktoś ma nawalić to MG
Teraz już cała elita TM jest w MG co dobrze o scenie świadczy...
Życze powodzenia z tym MG bo w grze radzicie sobie świetnie i jak już ktoś ma nawalić to MG
Hmm. A wy?nomercy wrote: Teraz już cała elita TM jest w MG co dobrze o scenie świadczy...
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
Cheetah pełen kurtuazjiCheetah wrote:Hmm. A wy?
Gadałem wczoraj z Redem na ten temat i jestem zadowolony. Chociaż i tak się nie nauczę jeździć przez to.
Dzięki za miłe słowa i inne słowa!
promocja dla sceny, promocja gry, promocja i umozliwienie lanow itp itd.Cheetah wrote:Hmm. A wy?nomercy wrote: Teraz już cała elita TM jest w MG co dobrze o scenie świadczy...
czy slyszales o jakieś piaskownicowej gang, która gra w berka w MG?
Nie uwazam xx za elitę polskiej sceny, ale 'gang z piaskownicy' to przesada Jakub...

- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Elitą jak najbardziej nie jesteśmy zobaczymy jak wypadniemy w PL7 wtedy może awansujemy w swoich oczach :-)

majkel, mi chodzilo o to, ze w grajac w piaskownicy czy tam w berka nie dostaniesz się do multigamingu, bo nikogo nie interesuje, w co ktos się bawi na jakiejs piaskownicy gdzies tam na podworku.Majkel wrote:Nie uwazam xx za elitę polskiej sceny, ale 'gang z piaskownicy' to przesada Jakub...
chciałem z tym powiedziec, ze MG to promocja także dla sceny, jednak się publicznosc gra i graczami interesuje.
nie mialem absolutnie na mysli powiedziec coś zlego o teamíe XX, przeciez wy sobie dobrze radzicie.
albo niezrozumilanie napisalem, albo ty jesteś niekumajacy
i jedno i drugie dżejkob "
No właśnie mja interpretacja wydawała mi się oczywista, aczkolwiek zdziwiłem się że padlo to z towich ust... Teraz wszystko wyjaśnione i sorry ;d