Polish TM Awards: Nominacje
zgadzam się z wiadpem no i jeszcze stawka meczu musi być przygniatająca tak jak u nas
nie mogło być speców na meczu bo byłyby lagi ;/ jak tylko Rad z GT wszedł musileliśmy przerwać i wykopać wszystkich niepotrzebnych
Heh po tym meczu tak dobrze mi się spało
że wyspałem się za sylwka
mam tylko screena z naszego mecz z B ale nie mam gdzie go władować ;/
Peace 4 all
Heh no tak mecz na TA raczej nie rowna się z tymi z roundsow, ale emocje sa, tylko ze troszke inaczej się ukazuja 
Dla mnie najlepszy mecz był z Wegrami również, mimo takich potwornych problemow ze skladem, jednak wygralismy, i nie zaluje ze nie mogli grać np Hack, Khas czy Nawro, bo grajac z nimi w skladzie, wygrana przyszlaby na pewno dużo latwiej i nie byloby takiego dreszczyku
Coz, powiem tak, pod koniec jezdzilo się jak w transie, na Ferrilu było 6-6 i ostatnia runda, serce walilo z calych sil i już mysle ze każdy ta runde jechal "nie na trzezwo" po prostu nie myslalo się o każdym pojedynczym zakrecie tylko jechalo się jak w transie !
coś swietnego. Na Stanleyu również serca zadrzaly przy 5-3 dla wegrow, ale coz mobilizacja robi swoje
Ogolnie mało meczow przezylem w których walka byla taka niesamowita, ale jeszcze kilka mam nadzieje przedemna
I komentarz radiowy czyni mecz jeszcze lepszym - dobry komentarz
A Wiadp i Nawias nam sypia joke'ami itd wiec takie coś pomaga
pozdro ;p
Dla mnie najlepszy mecz był z Wegrami również, mimo takich potwornych problemow ze skladem, jednak wygralismy, i nie zaluje ze nie mogli grać np Hack, Khas czy Nawro, bo grajac z nimi w skladzie, wygrana przyszlaby na pewno dużo latwiej i nie byloby takiego dreszczyku
No tak mecz z Węgrami to było coś
Wally to szykuj się na mecz z nami bo nie oddamy wam teraz tak łatwo jak poprzednio bo w końcu jestem zdrowy i po meczu z eP wierze w mój klan i jego graczy więc szykuj się na piękną walke w duchu fair-play oczywiście
Ale litości nie będzie 
Peace 4 all
hehe do najciekawszych mozna zaliczyc mecze polfinalowe jak i finalowe spotykaja się 4 klany z ambicjami i talentami to się zakonczy sroga walka i mocnymi nerwami az się boje grać ale na pewno to będzie swietne widowisko;)

właśnie
szykujta się 
o tak Szopinski....ale bd jazda<zly> licze na moj team ze z eP pokaza klase;) licze na moich czolowych gracz a propo gramy 3vs3 normalnie czy ta zmiana jest po 5vs5?

jeśli macie graczy wiecej i eP maja to nie ma problemu w graniu wieksza iloscia 
Nie powalil wam się temat może? 
no wlanie KHas jeblo mi się:D pewnie dostane ostrzezenie ale sram na to jest sylwester 

CHciałem oficjalnie ogłosić, że głosowanie rozpocznie się już w piątek rano 
Potrzebuję jeszcze trochę czasu na podsumowanie nominacji i możemy startować
Potrzebuję jeszcze trochę czasu na podsumowanie nominacji i możemy startować
- czatowiec_POL
- Doświadczony driver
To ty dałeś mi gwazdke w grze?mor_olo wrote:1. Wiadp1
2. Nawro
3. Nawro
4. CDD
5. PL
6. prezes
7. nawias
8. Fatality!
9. PS
10. Hack
11. CDD
12. Wiadp1
13. Czatowiec
14. Wally
15. PS

Jako, że jeszcze nie do końca się w gryzłem w klimat mogę powiedzieć tylko jedno:
osobowość sceny dla HACK i KHASIUS
wpadam na TMN od jakiegoś roku i jak widze jak skubańce jeżdżą to poezja:)
Pozdrawiam
osobowość sceny dla HACK i KHASIUS
wpadam na TMN od jakiegoś roku i jak widze jak skubańce jeżdżą to poezja:)
Pozdrawiam
Nikt nie powiedział, że będzie lekko
Eemmm no więc jak z tym głosowaniem? Na jakim jesteśmy etapie? Głosowanie miało się zacząć dziś rano, więc chyba jeszcze trwają przygotowania. Kiedy zaczynamy?
Big Sorry
Rano napisałem posta o tym, że przesunie się termin rozpoczęcia głosowania i padło na chwilę forum, a ja musiałem już lecieć i w końcu o tym zapomniałem
Jeżeli dobrze pójdzie to głosowanie rozpocznie się w tę niedzielę
Rano napisałem posta o tym, że przesunie się termin rozpoczęcia głosowania i padło na chwilę forum, a ja musiałem już lecieć i w końcu o tym zapomniałem
Jeżeli dobrze pójdzie to głosowanie rozpocznie się w tę niedzielę