Klan HIPERMAX Rekrutacja
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Elo mam niezmiernie wielka przyjemnośc zaprosić wszystkich do nowego klanu
Hiper Max Clan szukamy poczatkujacych jak i zaawansowanych graczy
Wszystkich chętnych prosimy o kontakt z
[HM]Lolssa nasz szef jego numer gg to 11007448 lub ze mną
[HM]TW21 moje gg to 6504607
zapraszamy rownież na nasza stronę
http://www.hipermaxclan.tnb.pl/news.php
Po informacje prosimy uderzać do mnie lub lolssy
Hiper Max Clan szukamy poczatkujacych jak i zaawansowanych graczy
Wszystkich chętnych prosimy o kontakt z
[HM]Lolssa nasz szef jego numer gg to 11007448 lub ze mną
[HM]TW21 moje gg to 6504607
zapraszamy rownież na nasza stronę
http://www.hipermaxclan.tnb.pl/news.php
Po informacje prosimy uderzać do mnie lub lolssy
Klan HIPERMAX Rekrutacja
ci........ Ordonka tam wyślemyPITMaN wrote:ehe i co?
Klan HIPERMAX Rekrutacja
ch** tam ide zara spać bo mnie na amory bierze a luba ma focha i się nie odzywa,albo se jeszcze posiedze i po truje ;p
- OrdonekQ7
- Moderator
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Mój klan! ; D

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Klan HIPERMAX Rekrutacja
a jaki pr0 banner, layout bajer, nie no full wypas, git majonez itd.
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Hiper Max Clan... jakiś kompleks?
Dlaczego nikt nie nazwie drużyny "Zepsuta maszyna grająca" czy "Podopieczni wielkiej musztardy"? Tylko jakieś Hiper Maxy i inne szajsy ;p.
Dlaczego nikt nie nazwie drużyny "Zepsuta maszyna grająca" czy "Podopieczni wielkiej musztardy"? Tylko jakieś Hiper Maxy i inne szajsy ;p.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
- OrdonekQ7
- Moderator
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Eee no nazwy TCW nikt raczej nie przebije ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Klan HIPERMAX Rekrutacja
było przeciez [POL] = poor old losers, nawet tak było napisane na logo strony wwwBilus wrote:Hiper Max Clan... jakiś kompleks?
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Bardziej rozchodziło mi się o to, dlaczego większość nazywa zespoły poważnie i używa słownictwa "na topie" (super, hiper, extreme). Trochę to nudne i rażące staje się ;p. A można tyle fajnych nazwa wymyślić ^^.
EDIT: Ale widać, że scena tm jest bardziej alternatywna niż reszta. Bo ile zespołów w innych grach o nazwach typu Team Cioci Wiesi czy Fuck Me (S.P.) się wybija? ;].
EDIT: Ale widać, że scena tm jest bardziej alternatywna niż reszta. Bo ile zespołów w innych grach o nazwach typu Team Cioci Wiesi czy Fuck Me (S.P.) się wybija? ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Racja Biluś, łatwo zauważyć że większość newbie tworzą dla swojego klanu poważne nazwy, co do swoich skillów wręcz przeciwnie oznacza. A takie nazwy jak Team Cioci Wiesi to nawet sympatycznie brzmiBilus wrote:Bardziej rozchodziło mi się o to, dlaczego większość nazywa zespoły poważnie i używa słownictwa "na topie" (super, hiper, extreme). Trochę to nudne i rażące staje się ;p. A można tyle fajnych nazwa wymyślić ^^.

Klan HIPERMAX Rekrutacja
ale ty jesteś zjebany...envy wrote:a jaki pr0 banner, layout bajer, nie no full wypas, git majonez itd.
Klan HIPERMAX Rekrutacja
no raczej nic z tego nie będzie. Można to zauważyc już teraz po takiego typu tekstach:
Szkudi
02/10/2008 21:14
Pytanie do lolssy.mogę zrekrutować mojego kumpla?Ma nick UKI19 ma ranking ok.300.000 coś.Dawno nie grał,a jakby grał miałby rankink ok. mojego
Szkudi
02/10/2008 21:14
Pytanie do lolssy.mogę zrekrutować mojego kumpla?Ma nick UKI19 ma ranking ok.300.000 coś.Dawno nie grał,a jakby grał miałby rankink ok. mojego
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Klan HIPERMAX Rekrutacja
A o polnych zapierdalakach już nikt nie pamięta? 
Klan HIPERMAX Rekrutacja
pz to był klasn,no nic supermegahipermax czy jak się tam nazyawcie GL HF
Klan HIPERMAX Rekrutacja
Watpie zeby coś z tego wyniklo. Mimo to GL HF. Licze ze uda wam się nie rozwalic tego klanu tak od razu. może keidys coś mocniejszgo z tego wyrosnie...
Klan HIPERMAX Rekrutacja
ej nie liczy się nazwa tylko ludzie;d FM mialo elite i wywijalo czasy a taki hiper ciper sriper nie da rady;d
nazwy pro elo fajne sa fajne;d
nazwy pro elo fajne sa fajne;d