.

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

.

Post by Jakub »

nom, wyzywajac graczy, ktorzy wychodza z danego teamu, na pewno dajecie im uczucie, ze ta "lojalnosc" by się oplacala.

jeden wielki zal.
ch** mi z lojalnoscia z tymi, ktorzy mnie wyzywaja, jeżeli się zdecyduje zrobić coś innego.

falszystwo jak ch**.
PITMaN
Pirat drogowy

.

Post by PITMaN »

Szkoda tylko że teraz ci wszyscy wielcy z KD działają na rzecz utrzymania renomy tych wielkich zamiast dalej promować KD, ale ja za długo w tym siedze by tego nie zrozumieć i czuć żal o coś do kogoś, lepiej patrzyć się na siebie, i mieć żal do siebie że nic się nie ździałało, choć nie brakowało szans. iam jest za mądry na to by tego nie zrozumieć i z czasem to do niego dojdzie, pewnie już teraz do niego to dociera, choćmy wszyscy z KD i postawmy na siebie, i nie płaczmy już nad mlekiem które się rozlało, a metce życze żeby mu się dobrze działo w FF :wink: , maxer pilnuj go tam dobrze :wink:
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

.

Post by iam »

Dobra, trzeba to skończyć. Temat był bezsensowny, jak również inicjatywa motywująca mnie do jego napisania. Przepraszam wszystkich, którzy mogli lub poczuli się urażeni. Temat był równie bzdurny, jak znaczna większość moich postów na tym forum, a mało ich nie było... Jeszcze raz przepraszam, kto poczuł się urażony niech na PGA szuka stoiska z browarem pod szyldem "przeprosiny ajema".
Jeszcze raz przepraszam, trzeba wiedzieć, kiedy to zrobić, a nie być zadufanym i brnąć, pognębiać się.
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

.

Post by CraDleS »

mikohn_vegas wrote:
Diav3l wrote:Trackmania to tylko gra
Tak powinien wygląd drugi i ostatni post w tym temacie :wink:
Amen.Taka jest natura rzeczy ;)...niewiem po co ta dyskusja jeżeli ona raczej niczego nie załatwi.Sądze,że każdy z nas ma tego świadomośc i czy to przeczyta(czyt.ten temat) czy nie,to(chyba)nadal będzie miał na to takie same spostrzeżenie :roll: .

@Moim zdaniem temat można zamknąc.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Jakub

.

Post by Jakub »

niech na PGA szuka stoiska z browarem pod szyldem "przeprosiny ajema".
znajde k**wa, cochne alkohal na kilometry!
rozumie, ze ty stawiasz :)
wiadp1
Pirat drogowy

.

Post by wiadp1 »

Jako jeden z pierwszych graczy TM w Polsce muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony rozwojem TMN na świecie i tym, że tak dużo multigamingów się w to wszystko angażuje. Jest to bardzo dobre dla rozwoju sceny, a tym którym to przeszkadza to niech przejdą na TMU, gdzie wciąż dominują klany 4fun :)
Ja osobiście wolę TMU, które jest bliższe mojemu sercu, gdyż dla mnie prawdziwa TM skończyła się na TMS. W TMN jakoś nie mogę się wczuć i dużo bardziej wolę pograć na sceneriach TMO i TMS. Dlatego bardzo cieszę się z inicjatywy Ripa, który powraca w swoim turnieju do klasycznych scenerii TM, które przyciągnęły tylu graczy do tej gry.
Niestety w Polsce dobre stare TM traci na popularności, gdyż większość graczy koncentruje się na bardzo mocno popularyzowanej TMN. A szkoda, ponieważ wszyscy gracze, którzy zaczęli swoją przygodę z TM kilka lat temu od platformy TM Classic czy TM Power Up na pewno mi przyznają, że tamta gra miała taki niezwykły specyficzny klimat, którego zdecydowanie brakuje TMN. Bardzo tęsknię za tamtymi czasami.
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
Jakub

.

Post by Jakub »

eh wiadp1, teraz każdy będzie się bal odpowiedziac na ten temat.
nostalgia jest nostalgia, ja tez lubie pacmana, ale bez przesady.
czy tm power up dala gracza jechac do USA, miec laptopy, inne bajery?
wielki temat na klutnie.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

.

Post by bax »

10 print "ja pierdhole ... o ja pierdhole'
20 goto 10
run
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakub

.

Post by Jakub »

iam jest fajny.
trochę dziwnie się wyrazil.
h0lus
Pirat drogowy

.

Post by h0lus »

Ale Wy k**wa pierdolicie bez sensu .... powoli zaczynam się cieszyć ze ledwo co mogę grać na polskich serverach , przez co odsuwam się od trackmanii bo to się zamienia w g*wno a nie w trackmanie taka jaka byla (chodzi o scene) bez obrazy oczywiście. Ale k**wa nie ma dnia żeby ktoś z kimś się nie kłócił , jakieś brudy na forum wyciagal etc etc...
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”