F1 Rynek transferowy
F1 Rynek transferowy
W sumie wszystko jedno... ;]
Brakowało by nam wtedy GP: Bahrajnu, Turcji, Niemiec, Europy, Chin i Abu Dhabi.
A do Renaulta dopisany zostaje Rugger, tym samym ostatnie wolne miejsca są w Toro Rosso, Red Bullu i... McLarenie ;d
A do Renaulta dopisany zostaje Rugger, tym samym ostatnie wolne miejsca są w Toro Rosso, Red Bullu i... McLarenie ;d
F1 Rynek transferowy
A więc chciałby któryś z teamów bez zawodnika przyjąć mnie?? 
Wiem, że jestem mało znany ale chciałbym się sprawdzić w jakimś teamie
Jeśli żaden team nie będzie mnie chciał zrozumiem.....
Wiem, że jestem mało znany ale chciałbym się sprawdzić w jakimś teamie
Jeśli żaden team nie będzie mnie chciał zrozumiem.....

F1 Rynek transferowy
WRESTLING POWAAAA!!!
:D
no raczej sklady sa już dobrane
no raczej sklady sa już dobrane
F1 Rynek transferowy
Ustal kalendarz sezonu, zrób temat z kalendarzem, przyklej go żeby był na początku strony, i zamknij, tak będzie IMO najlepiejLoxley wrote:W sumie wszystko jedno... ;]
F1 Rynek transferowy
Bes sęsu, bo na pewno jakieś przerwy będą, z góry jest znana tylko kolejność, a tą można znaleźć na formula1.com ;]
F1 Rynek transferowy
Zgadzam się z kolega, tak by było najlepiejMaciek wrote:zrób temat z kalendarzem, przyklej go żeby był na początku strony i zamknij
F1 Rynek transferowy
Lox. Niech zostanie już ten piatek. ;p Bo m isie uz wszystko ładnie ulozylo i piatek mam wolny 
F1 Rynek transferowy
zeby w maclarenie byli testowi 
F1 Rynek transferowy
ja preferuje weekend albo poniedziałek 20:00 ;]
- OrdonekQ7
- Moderator
F1 Rynek transferowy
To kiedy się w końcu zaczyna ten sezon? Nastepny piątek tak? ;> Mapy niech zostaną stare, a pojedziemy wg kalendarza na 2008 czyli ten który teraz jeżdzą w F1 ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
F1 Rynek transferowy
ten sezon co jadą? ;D a jest już rozkladowka na nastepny?
F1 Rynek transferowy
Jak się zacznie to się zacznie... Wyścigi w piątki o 20. Finalizuję teraz tylko kwestię mapek i jedziemy 
F1 Rynek transferowy
Sorry za offtop, ale czy któryś zespół ma miejsce na kierowcę testowego?
Jeśli tak, to ja chętnie sprawdziłbym się w tej roli, chociaż jestem, jak Cena15, mało znany i zapewne, patrząc na graczy występujących w F1, słaby...
F1 Rynek transferowy
W 1. poście tego tematu jest wykres składów wszystkich drużyn.Mtik333 wrote:Sorry za offtop, ale czy któryś zespół ma miejsce na kierowcę testowego?Jeśli tak, to ja chętnie sprawdziłbym się w tej roli, chociaż jestem, jak Cena15, mało znany i zapewne, patrząc na graczy występujących w F1, słaby...
F1 Rynek transferowy
są jeszcze jakieś miejsca wolne??:D