"Diav3l vs Jarecki" by iam
Przedstawiam kolejny filmik iam`a. Filmik zrobiony dość szybko na moją prośbę. Na filmie jest tylko jeden replay z finału tmpolska. Obaj przejechaliśmy mapę z dość dobrymi czasami a myślę, że i pojedynek był ciekawy. Pomyślałem sobie, że jest wart obejrzenia. Kamera jest na jareckim.
http://files.filefront.com/00000000wmv/ ... einfo.html
http://files.filefront.com/00000000wmv/ ... einfo.html

- PlayerGrid
- Doświadczony driver
No, no, bardzo ładna jazda i... bardzo średni film. Niech iAm popracuje i zrobi z tego coś porządnego 
Jazda - 10
Filmik - 5
Jazda - 10
Filmik - 5
Kamera na diavelu by lepiej wyglądała,zawsze to trochę wyżej 
az milo patrzec na dwoch reprezentantow scigajacych się na wysokim poziomie tak blisko siebie.
good job.
good job.
No, no, bardzo ładny filmik i... bardzo średna jazda. Niech iAm popracuje i zrobi z tego coś porządnego Very Happy
Jazda - 5
Filmik - 10
Jazda - 5
Filmik - 10
χιερο πεδια
wtfDadi* wrote:... bardzo średna jazda ...
Sam filmik - świetny pomysł. Może troszkę zainspirował Was OneRun z franceesports

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
jazda jazdą... ogólnie zapisałem tego replaya ze wzgledu na walke od poczatku do konca mapy o każdy skrawek trasy 
a czy czasy takie srednie to nie wiem. Proponuje spróbowac powtórzyc na rundach.
a czy czasy takie srednie to nie wiem. Proponuje spróbowac powtórzyc na rundach.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Takie superowe te czasy też nie były, ale replay wyglądał ładnie więc pomyślałem, że można by coś z tego zrobić.

oczekiwałem zrozumienia,typu :lol Dadi!!...hmm mój post odnosił się do drugiego i tzreciego(taki zimy humor).Skoro ja "pisze-bardzo ładny filmik to chyba nie z prośbą by iAm go poprawił pod względem technicznym.
tak seriowo to chłopaki nieźle śmigacie walka wspaniała i filmik też wporzo.
tak seriowo to chłopaki nieźle śmigacie walka wspaniała i filmik też wporzo.
χιερο πεδια
- Desperadoo
- Jeździ konno
no to zescie się popisali
uczcie się od nich

Wow ! Zajebista jazda . Jednak kamera dodaje speeda

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał, żebym mu zrobił filma to postaram się użyć tej samej metody kompresji + renderu oraz rozmycia trasy jak na danym filmiku