Nareszcie nadszedł moment, kiedy możemy już oficjalnie ogłosić, że Etap 1 turnieju Polish Individual TrackMania Cup został rozpoczęty. Będzie się on odbywał w trybie TimeAttack, a do następnego etapu awansuje 70 graczy z najlepszymi czasami na mapie tej rundy. Jednak, ze względu na fakt, że na serwery turniejowe, wstęp będą mieć jedynie uczestnicy, którym udało się przejść kwalifikacje, stworzyliśmy także dodatkowy serwer, do którego dostęp będzie mieć praktycznie każdy gracz. Na serwerze tym będziecie mogli pograć na wszystkich mapach, które zostały do tej pory użyte w turnieju.
Serwery PITMC na Etap 1:
1) PITMCup#1 ( serwer turniejowy )
2) PITMCup#2 ( serwer turniejowy )
3) PITMC Open ( serwer otwarty dla wszystkich graczy )
Do klasyfikacji turniejowej będą się liczyć jedynie, czasy uzyskane na serwerze 1) i 2). Etap 1 zakończy się 13.01.2007.
Powodzenia !
LINK: http://tm-cup.surivnet.com
PITMC: Etap 1 rozpoczęty
Ahhh Wiadp... przejechalem 1 raz tą mapkę i muszę powiedzieć że stanąłeś na wysokości zadania:) Świetny track:D pzdr 500

graty wiadp!
jeśli mogę coś o tej coś powiedziec, to musze pochwalic swietne 20sek mapy poczatkowe - jest to poczatek godny najlepszych swiatowych mapperów !
Odcinek przed offroadem - chodzi mi o zakret |_| jest jednak o 1 klocek zbyt blisko, bo czasem nie wychodzi się z poprzedniego slide zanim się wpada w kolejny, ale to 20%przejazdow to mozna smyknac oko
pomyslowy offroad i dobry wjazd za nim! Dalej swietne sa te 2 slupki przed zakretem 180ktory jednak da się pokonac na slide, przez co go nie bluzgam tylko chwale
Po skoku nastepuje ciekawa sekcja z zakretami, sa porzadne, za nimi ostry zakret i dobry skillowy skok! no i na koncu trudny do opanowania offroad, na ktorym mozna jeszcze urwac nawet 0.5s
ogolnie swietna mapa i gratki !
jeśli mogę coś o tej coś powiedziec, to musze pochwalic swietne 20sek mapy poczatkowe - jest to poczatek godny najlepszych swiatowych mapperów !
Odcinek przed offroadem - chodzi mi o zakret |_| jest jednak o 1 klocek zbyt blisko, bo czasem nie wychodzi się z poprzedniego slide zanim się wpada w kolejny, ale to 20%przejazdow to mozna smyknac oko
ogolnie swietna mapa i gratki !
wow Wally ale wykład zrobiłes:D heh co tu dużo pisać mapki są genialne i tyle:) Jedne z lepszych na jakich grałem, nawet tracki z NC 1 i 2 były gorsze:)