Konkurs MINI-TECH by tmpolska.com & tmpl.info
Zeo, nie wybrzydzaj. Zawsze możesz oddać ją na cele charytatywne., albo coś w tym rodzajuZeo wrote:Gdyby tylko nagroda była inna chętnie wziąłbym udział
AAAA! Jakoś nikt nie pomyślał o spidłeju
Nawet w to nie wchodzę bo i tak będę na straconej pozycji 
ja w to nie wchodze
zrobilem trase, ale ostatecznie zmienilem zdanie i podpisalem ją eM-29 
tak wyglądalaby trasa do konkursu:
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 98441#auto
Nawet nie jest to mini-tech. to po prostu MINI. A tak w ogole co to za sens budowac mini-techa? przeciez to jakiś sztuczny twór, ani tech, ani mini. To tak jakby ktos robil techa i w polowie skonczyly mu się pomysly i wstawil mete. Tyle ode mnie.
tak wyglądalaby trasa do konkursu:
http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 98441#auto
Nawet nie jest to mini-tech. to po prostu MINI. A tak w ogole co to za sens budowac mini-techa? przeciez to jakiś sztuczny twór, ani tech, ani mini. To tak jakby ktos robil techa i w polowie skonczyly mu się pomysly i wstawil mete. Tyle ode mnie.
Już 6 stron nadesłanych map i powiem szczerze, że jak na razie wszystkie dzielą się na 2 grupy: totalnie skopane, lub zaskakująco dobre(czyt. wykonane przez nieznanych mi bliżej autorów). I tutaj mam pewną uwagę dla przyszłych twórców(oczywiście kieruję to do osób z małym doświadczeniem) - przejżyjcie sobie mapki, których średnia jest <= 3 i zobaczcie czego nie wysyłać 
- <AlekSior>
- Jeździ konno
oglądnąłem wszystkie mapki z tych 6 stron....
@Jurek: Świetna trasa
widać że Ty to umiesz ścisnąć razem mini i techa
większość tras jest bardziej rozciągnięta, szybsza. W tym tez Moja
No ale powodzenia Wszystkim
@Jurek: Świetna trasa
większość tras jest bardziej rozciągnięta, szybsza. W tym tez Moja
No ale powodzenia Wszystkim
- glooooooooooch!
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ja pojeździłem na tych o najlepsych ocenach lub na tych od znanych mi mapmakerów.Trasa Jurka była najlepsza chyba ze stawki 
cob fajna trasa, wrzucilem repka, da się 29.xx ale nie chce mi się jej katowac
obawiam się, że obie formy są poprawnewasciu wrote:Jest napisane*
I'm cool, I'm hot....I'm everything you're not
Nie wiem, ale jak ktos pisze, że tam coś pisze, to imo wsiok niezły. Tak jak ci, którzy to za poprawną formę uznali.

W pełni się z Tobą zgodzę, tym bardziej, że formę "poszłem" zaczyna się traktowac jako normę językową i również chcą traktować ją jako poprawną :?
sry za oft
sry za oft
I'm cool, I'm hot....I'm everything you're not
może zaczeli uznawac bo Pan Prezydent zaczal tego uzywac^^Coof wrote:Nie wiem, ale jak ktos pisze, że tam coś pisze, to imo wsiok niezły. Tak jak ci, którzy to za poprawną formę uznali.
nie ochodzac od tematu, wygrzebalem u siebie traske sprzed roku, której pierwotna nazwa brzmiala Happy New Year ;p
Anegdota (czyli radosna twórczość na biologii z panią studentką, która odsyłała nas do "podręcznika, w którym pisze..."):
Idziesz sobie ulicą i widzisz g*wno. Powiesz: "sra" czy "jest nasrane"?
------
Za mapkę się zabierałem ale mi nie wyszło. ^^
Może znajdzie się kilku nowych dobrych mapmakerów
Idziesz sobie ulicą i widzisz g*wno. Powiesz: "sra" czy "jest nasrane"?
------
Za mapkę się zabierałem ale mi nie wyszło. ^^
Może znajdzie się kilku nowych dobrych mapmakerów
Od razu "wybrzydzaj"....JUREK wrote:Zeo, nie wybrzydzaj. Zawsze możesz oddać ją na cele charytatywne., albo coś w tym rodzaju. Swoją obecnością podniesiesz jednak poziom konkursu^^!
- Khazzy
- Samochodowy prawiczek
I ja coś już podesłałem, oby tylko nie odpadła w przedbiegach ;]
gdzie teraz mogę wyslac trase? tmpolska.com mi nie dziala :?
pisze:
Network Timeout
The server at tmpolska.com is taking too long to respond.
The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.
* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.
ocb???
pisze:
Network Timeout
The server at tmpolska.com is taking too long to respond.
The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.
* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.
ocb???
no i ja przed chwila wrzuciłem małe conieco 
mam nadzieje, że się będzie podobac
mam nadzieje, że się będzie podobac