Cięcie replayów

Locked
move
Jeździ konno

Cięcie replayów

Post by move »

Zrobiłem chyba niezły czas na F-3: 13.71 (z przywaleniem w metę przed dojechaniem), który wg TM Exchange jest obecnie 7 na świecie. Problem w tym, że replaya mam zachowanego z całości przejazdu na serwerze. Istnieje jakaś możliwość wycięcia tylko jednego przejazdu z całego replaya, który mnie interesuje?
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

Cięcie replayów

Post by szopek »

a w Auto saves Ci się nie zapisal ?
Mantiq
Jeździ konno

Cięcie replayów

Post by Mantiq »

w sumie jeśli masz nawet cały film (również z tą częścią o której wspominasz) najprościej było by chyba wrzucic to Windows Movie Maker'a i wyciąć odpowiedni fragment całego replay'a.
iam
Admin Mniejszy

Cięcie replayów

Post by iam »

Move, jest bardzo łatwo wyciąć tylko Twój przejazd z całego replaya(jeśli o to Ci chodzi). Wchodzisz w edytuj powtórkę>Twoja powtórka>edytuj. Potem tam, gdzie masz ścieżki (kamera, czas, gracze) wyrzucasz po prostu tych graczy, których na powtórce nie chcesz mieć.

Ale skoro chodzi Ci o to, by wyciąć jakąś część z całości czasu replaya, to sam się zastanawiam jak to zrobić. Próbowałem się pobawić, ale nie wykombinowałem. Najlepsza metoda to wyciąć całą kamerę, dać nową tylko od momentu gdzie jedziesz ten czas właściwy i nagrać. Niestety, w samej Trackmanii nie ma takowej opcji, niestety :/
Siekierka
Doświadczony driver

Cięcie replayów

Post by Siekierka »

nie da się... tylko z solo można wysyłać replaye
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
move
Jeździ konno

Cięcie replayów

Post by move »

Widocznie zadaję trudne pytania... ;-)

Tak, chodzi mi o wycięcie samego replaya z przejazdu 13.71 z całego 6-minutowego pobytu na serwerze. W Auto Saves zapisują się automatycznie najlepsze czasy? Jeśli tak, to sprawdzę po pracy - to powinno w najprostszy sposób rozwiązać mój problem.
Image
LECHU
Team Poland

Cięcie replayów

Post by LECHU »

jakby co to uprzedzam ze nei wyslesz tego repa na tmx.
nations ymexchange nie przyjmuje repow z tmnf
Image
Locked

Return to “Rozwiązane problemy”