już się zmienia 5 dni...ADIo wrote:Bo to tak od razu się nie zmieni. To po pewnym czasie.Tiggeri wrote: 3. Zmieniłem login z gry w profilu ale nadal jest ten stary (tzn. w profilu jest nowy ale jak wejde w ranknig to punkty są z tego poprzedniego)
Style forum mi nie działają
Nowa odsłona - błędy, uwagi, propozycje
- ADIo
- Zaczyna szaleć na ulicach
No wiem. Mi też tak długo :? .Tiggeri wrote:już się zmienia 5 dni...ADIo wrote:Bo to tak od razu się nie zmieni. To po pewnym czasie.Tiggeri wrote: 3. Zmieniłem login z gry w profilu ale nadal jest ten stary (tzn. w profilu jest nowy ale jak wejde w ranknig to punkty są z tego poprzedniego)
Style forum mi nie działają
czyli Segregat0r
www.google.com/profiles/adamprucnal
ok, dzięki za info, postaram się to jutro poprawic.Tiggeri wrote:Znalazłem parę błędów:
1. Doszedłem do drużyny [CDD], lecz przed nickiem miałem cyfre 35.
2. Jak się opuści jakąś drużyne to nadal można zneleźć swój nick na liście.
3. Zmieniłem login z gry w profilu ale nadal jest ten stary (tzn. w profilu jest nowy ale jak wejde w ranknig to punkty są z tego poprzedniego)
EDIT: dwa pierwsze punkty poprawilem, już nei powinno być cyferek i opuszczanie druzyny dziala ok, z tego, co testowalem.
co do trzeciego to nei przewidzialem, ze ktos będzie ten login zmienial i to wymaga trochę wiekszych zmian, ale sprobuje nad tym pomyslec
- ADIo
Gdy czasami klikam na coś na tej stronie, to wyskakuje coś takiego: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: User tmpl has already more than 'max_user_connections' active connections in /home.11/t/m/p/tmpl/www/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home.11/t/m/p/tmpl/www/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home.11/t/m/p/tmpl/www/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home.11/t/m/p/tmpl/www/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home.11/t/m/p/tmpl/www/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
czyli Segregat0r
Przeciążenie serwera najprawdopodobniej... denerwujące troszkę!
- ADIo
No, pracować się normalnie nie da
.
czyli Segregat0r