Server dedykowany 20-70k

Dyskusje o darmowej wersji TrackManii
PlayerGrid
Doświadczony driver

Server dedykowany 20-70k

Post by PlayerGrid »

Witam, jak pewnie niektórzy już zauważyli od paru dni w Polsce istnieje server z przedziałem rankingowym 0-60k.
Server istnieje pod różnymi nazwami:

- BIO 100slots
- BIO Max Power
- BIO Nadeo

Jak widać server dysponuje stoma slotami. Server jest stały i należy do klanu BIOHAZARD, zapraszamy codziennie (póki co jest to BIO Nadeo, ponieważ wciąż układamu zróżnicowane play'listy). Server stoi w województwie Śląskim.

I tutaj wychodzę do graczy TM z pytaniem. Czy wspomoglibyście nas miedziakami ? Chcielibyśmy założyć osobny server dedykowany z przedziałem punktowym 20-70k, ale niestety koszt zakupu takiego servera wynosi 20 tysięcy miedziaków. Póki co nie dysponujemy taką ilością miedziaków. Jeżeli ktoś chciałby nas wspomóc proszę wysyłać miedziaki w wiadomościach na któryś z tych loginów:

krzys_pery
imperiator
playergrid

...lub przez server opcją "Donate".

Już teraz jest to jedyny server w Polsce z takim przedziałem punktowym a drugi, większy jeszcze poprawił by tą sytuację. Jeżeli dojdzie to do skutku to wiedzcie, że server nie jest stawiany tylko dla ns ale dla wszystkich którzy przkroczyli już "magiczny limit" 50 tysięcy punktów. Pozdrawiam i z góry dziękuję za doatcje.
Voj4k
Admin

Server dedykowany 20-70k

Post by Voj4k »

ja bym dał all co mam ale zbieram na TMU :P
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

Server dedykowany 20-70k

Post by Ekwador »

Wierze że z Perym zdobędziecie tyle ile trzeba miedziaków ;D Tak czy siak powodzenia ;]
Image
matiwas13
Jeździ konno

Server dedykowany 20-70k

Post by matiwas13 »

Wreszcie jakiś porządny serwer. Brawa za ambicje abo wam się udało :D
Image
PlayerGrid
Doświadczony driver

Server dedykowany 20-70k

Post by PlayerGrid »

Voj4k: mówi się trudno... ale jak masz miedziaki to masz też konto united przecież... czy się mylę o co więc chodzi ?

Ekwador: dziękuję za życzenia :D

Matiwas: a ty nie chwal tylko załatw z 20k miedzi (oczywiście żartuję) dzięki za pochwałe.

Wpłaty wciąż mile widziane...
Bilus
Moderator

Server dedykowany 20-70k

Post by Bilus »

Sorry, ale ja już wolę dać darowiznę Ratlandowi.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
PlayerGrid
Doświadczony driver

Server dedykowany 20-70k

Post by PlayerGrid »

Bilus jak wolisz ja też lubię grać na Ratlandzie ale:
1. Popatrz od kiedy oni istnieją a wciąż mają 0-60
2. Ratland jet United a nasz byłby Nations czyli dla wszystkich...

ale nikt nikogo nie zmusza...
Bilus
Moderator

Server dedykowany 20-70k

Post by Bilus »

1. Popatrz od kiedy oni istnieją a wciąż mają 0-60
20-70 :).
2. Ratland jet United a nasz byłby Nations czyli dla wszystkich...
Zobacz ile masz polskich serwerów Nations... a zobacz ile masz polskich serwerów United.
Tyle ode mnie. Wspierajmy serwery United... tak szybko znikają.
Image
[4 more]
[...?]
PlayerGrid
Doświadczony driver

Server dedykowany 20-70k

Post by PlayerGrid »

1. No moja pomyłka ale niedawno jeszcze było 0-60
2. Twoja decyzja i opinia...

P.S - pamiętasz, kiedyś wysałełm ci skana z instrukcji TMUF, mam pytanie... co z nim zrobiłeś (o ile można wiedzieć ??)
Sebik
Gangsta Mapper

Server dedykowany 20-70k

Post by Sebik »

Ratland trzyma się dobrze i myślę że ma już wystarczająco miedzi na 40-80k (donaty), ale chyba chodzi o warunki stawiane przez Nadeo na takie limity. Przy 20-70k jest ograniczenie max 20 graczy, więc 20-70 jest raczej ostatecznym limitem Ratlandu. Ja mogę chętnie zdonatować jakiś serwer Nations.
PlayerGrid
Doświadczony driver

Server dedykowany 20-70k

Post by PlayerGrid »

Sebik teraz stoi server BIO Nadeo możesz zdonatować tam, albo wyślij bezpośrednio do mnie... całe miedziaki pójdą na serva 20-70 w nations..

Jakby co mój login: playergrid
Bilus
Moderator

Server dedykowany 20-70k

Post by Bilus »

P.S - pamiętasz, kiedyś wysałełm ci skana z instrukcji TMUF, mam pytanie... co z nim zrobiłeś (o ile można wiedzieć ??)
Poszło do kosza z formatem. A dlaczego? ;].
Przy 20-70k jest ograniczenie max 20 graczy, więc 20-70 jest raczej ostatecznym limitem Ratlandu.
A szkoda ;f.
Image
[4 more]
[...?]
R1p
Lubi ostrą jazdę

Server dedykowany 20-70k

Post by R1p »

Ja może coś dorzuce jak będę miał tmuf zainstalowane bo obecnie nie mam miejsca ;d
iam
Admin Mniejszy

Server dedykowany 20-70k

Post by iam »

Z chęcią podrzuciłbym miedziaki, gdybym posiadał TMUF...
Co do dywagacji na temat: dofinansować serwer TMUF czy TMNF...
Według mnie, biorąc pod uwagę, że znacznie więcej osób gra w Nations, tenże serwer byłby bardziej odpowiedni. Czemu? Większa ilość graczy, więcej dla sceny. A dla TMUF rozumiem, że jest mało serwerów Polskich (tak przynajmniej piszecie), ale skoro mniej graczy to i mniej serwerów, logika matematyczna :D Róbcie co chcecie, ja i tak niczego zrefundować nie mogę :>
Bilus
Moderator

Server dedykowany 20-70k

Post by Bilus »

Mamy w tmnf serwer z starymi nadeosami. Nowymi nadeosami, serwer ligi F1 ogólno-dostępny, mamy serwer mini, mamy tech serwery, oraz full serwerów klanowych. Jeszcze Ci mało? Zaprawdę powiadam Ci, jest gdzie grać.
A Ratland mamy tylko jeden. Był jeszcze serwer EASY and SHORT, ale usunęli go, więc narazie mamy tylko jeden serwer TMUF... :(.
A szkoda ;p.
Image
[4 more]
[...?]
Maybe.
Pirat drogowy

Server dedykowany 20-70k

Post by Maybe. »

Bo primo w TMU jest beznadziejny system jazdy.. ja nie wszedłem na żaden serwer United od 2 tygodni, grałem tylko w dzień w którym dostałem kod i się zawiodłem po prostu..

Bilus - piszesz, że jest w **uj serwerów Nations, ale czy Ty rozumiesz, że są one z limitem 50k, a widziałeś jakiś z limitem do 70k? A to jest zamierzeniem Playera.. n/c

Poza tym na Ratlandzie siedzi przeważnie tak 3-4 graczy.. a przez większość czasu stoi pusty... więc nie wiem po co wam dziesiędziesiąt innych serwerów ^^
Last edited by Maybe. on 02 November 2008, 12:47, edited 1 time in total.
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Server dedykowany 20-70k

Post by Słowik »

miło by było gdyby był u nas jakiś server 60-80 albo coś w tym stylu. I byłby na hasło. ( podane oczywiście oficjalnie na tmpl )
By był only polish boosters xD
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Bilus
Moderator

Server dedykowany 20-70k

Post by Bilus »

Bo primo w TMU jest beznadziejny system jazdy..
Jakbyś nie zauważył, to w TMU masz 7 środowisk, każdy ma inną fizykę i się rządzi innymi prawami. Więc nie rozumiem stwierdzenia "beznadziejny system jazdy". Który?!
Bilus - piszesz, że jest w **uj serwerów Nations, ale czy Ty rozumiesz, że są one z limitem 50k, a widziałeś jakiś z limitem do 70k?
Jak chcesz boostować, to masz od uja takich serwerów, ale nie w polsce, to fakt. Przy czym ja wchodzę na polskie serwery, nie by nabijać rank, tylko żeby wymienić się doświadczeniem z rodakami, oraz pogadać jak ktoś znajomy jest na serwie. ;].
miło by było gdyby był u nas jakiś server 60-80 albo coś w tym stylu. I byłby na hasło. ( podane oczywiście oficjalnie na tmpl )
Wyszło by na to, że wchodziłoby parę osób na taki serw, i d*pa z boostowania ;D.
Ale jest jedna rzecz w tym serwie, której nie zauważyłem... ten serwer ma podajże 100 slotów. ;D. Dajcie jakieś mini techy na serwa, to was wesprę, a co! ;d.
Image
[4 more]
[...?]
Maybe.
Pirat drogowy

Server dedykowany 20-70k

Post by Maybe. »

Bilus wrote:
Bo primo w TMU jest beznadziejny system jazdy..
Jakbyś nie zauważył, to w TMU masz 7 środowisk, każdy ma inną fizykę i się rządzi innymi prawami. Więc nie rozumiem stwierdzenia "beznadziejny system jazdy". Który?!
Nie bój, zauważyłem. Wszystkie ^^ a szczególnie snow. Na Island np. autko czasem zbyt gwałtownie skręca i reaguje na lekkie naciśnięcie klawiatury, może na padzie jest inaczej.. Mam wrażenie jakbym jechał pustą (bo lekką) puszką po konserwie na kółkach i tyle.

Na tym takim envirze, co niebo jest fioletowe jest z kolei odwrotnie.. Jakbym jechał czołgiem..
Ukito
Jeździ konno

Server dedykowany 20-70k

Post by Ukito »

Jeśli Ci się aż tak nie podoba TMUF to sprzedaj co za problem. Jest wielu ludzi którzy chcieliby mieć TMUF. A co do serwera Ratland to wystarczy wejść tak na około 20/30 min. i zbierze się parę osób a potem przyjdą nastepni i tyle.
Post Reply

Return to “TrackMania Nations Forever”