SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
zapisuje się.
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
I ja się zgłaszam 
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
Zapisuję się.
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
A to nie jest przypadkiem dla kilkunastu wyznaczonych osób? W zamkniętym temacie była lista ;P

SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
jednak tak :p ostatni ma odpadac, czy wyobrazacie sobie 50 zapisanych ?Pawel wrote:A to nie jest przypadkiem dla kilkunastu wyznaczonych osób? W zamkniętym temacie była lista ;P

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
piszę się 
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
Dopisz i mnie 
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
Hmm, jakby to powiedzieć, widać ładnie w tym topicu jak działa głuchy telefon
ONLY people których zapisałem po wyborzez z Baserone i Jareckim biorą udział. Ponieważ jak zwykle inincjatywa powstała nagle, a PGA za pasem, nie piszę szczegółów by nie mącić zabawy na PGA 
btw jest szansa, duża szansa że się tam (na PGA) pojawię.....bo taki mega skład jedzie, że... aż żal nie dołączyć
btw jest szansa, duża szansa że się tam (na PGA) pojawię.....bo taki mega skład jedzie, że... aż żal nie dołączyć
...
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
Halo Huston,mamy problem!!!
:p ludziska czytajcie uważnie co piszę
, w CUPIE będą grali wyłącznie wypisani na mojej liście ludzie. CUP'a robimy razem z Herr Baserone. Listę uzgadniałem z nim i Jareckim i choć cienko z pamięcią wtedy po herbacie było
to WSZYSTKICH NAJ Jaruś zweryfikował jako należący do czołówki i zatwierdził. Tak więc lista jest zamknięta (była od początku
)
szykujta się na PGA bo jak pisałem na 99% NADCIĄGAM

szykujta się na PGA bo jak pisałem na 99% NADCIĄGAM
...
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
A kiedy ową listę ujawnicie ?
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
Scrappler wrote: lokash
shadow
jarecki
hack
diavel
wandal
grono
tranq
maxer
morda
paweł
mrozio
prezes
foxy
bob
hektor
to jest ta lista
---EDIT
Z tym, że np. Mrozik wiem, że robi sobie przerwę od TM, więc nie wiem czy zagra. Foxy po awarii kompa chyba jeszcze nie wrócił.
Last edited by IrRed on 20 November 2008, 21:51, edited 1 time in total.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
SPIEPRZAJ DZIADU CUP!!!
Zastanowiłem się i wezmę udział.. w końcu ktoś musi być ostatni..