xD|Team Rekrutuje
xD|Team Rekrutuje
Hai!
A więc stało się, organizujemy rekrutacje, przejdźmy do rzeczy:
Mapa rekrutacyjna: ESL- Hockolicious
Czas zadowalający: By mieć szanse do wejścia Xtreme Drivers (xD) trzeba umieć regularnie robić 58:xx na mapie rekrutacyjnej
Zapraszamy wszystkich, których nie interesuje historia SMD na serwer rekrutacyjny który będzie otwarty w godzinach 20-22
Oczekujemy:
-Średniego skilla na mapach technicznych (ESL, między innymi dlatego, że się zapisaliśmy)
-Przychodzenia na treningi i przynajmniej raz dziennie na stronę teamu ( www.xd-klan.cba.pl )
-Chęci rozwoju teamu i swoich umiejętności.
-Dobrego humoru 24h/dobe
Oferujemy:
-Sparingi,
-Uczestnictwo w turniejach,
-Server dedykowany,
-Stronę Teamu,
-Zgranie.
W przypadku chęci wejścia do teamu proszę pisać w tym temacie, na gg 534140 (moje czyli Vce Lidera) lub 10047735 (czatowca czyli Lidera), lub na serwerze teamu
Pozdrawiamy,
Xtreme Drivers Team
A więc stało się, organizujemy rekrutacje, przejdźmy do rzeczy:
Mapa rekrutacyjna: ESL- Hockolicious
Czas zadowalający: By mieć szanse do wejścia Xtreme Drivers (xD) trzeba umieć regularnie robić 58:xx na mapie rekrutacyjnej
Zapraszamy wszystkich, których nie interesuje historia SMD na serwer rekrutacyjny który będzie otwarty w godzinach 20-22
Oczekujemy:
-Średniego skilla na mapach technicznych (ESL, między innymi dlatego, że się zapisaliśmy)
-Przychodzenia na treningi i przynajmniej raz dziennie na stronę teamu ( www.xd-klan.cba.pl )
-Chęci rozwoju teamu i swoich umiejętności.
-Dobrego humoru 24h/dobe
Oferujemy:
-Sparingi,
-Uczestnictwo w turniejach,
-Server dedykowany,
-Stronę Teamu,
-Zgranie.
W przypadku chęci wejścia do teamu proszę pisać w tym temacie, na gg 534140 (moje czyli Vce Lidera) lub 10047735 (czatowca czyli Lidera), lub na serwerze teamu
Pozdrawiamy,
Xtreme Drivers Team
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
xD|Team Rekrutuje
OOO. Ostatnio jak bylem na waszym servie to widzialem ze rekrutacja jest od 1.01 ;p. Widze ze idziecie w dobrym kierunku ;p GL HF na meczu z nami na ESL ^^
xD|Team Rekrutuje
dzięki, a tak btw. jaki czas na hocku daje szanse na powalczenie w ESL?
Oj nabije sobie postów w tym temacie bo na tmpl to ja lider
|
Oj nabije sobie postów w tym temacie bo na tmpl to ja lider
-
ziomek_pol_
xD|Team Rekrutuje
Najlepiej niskie 55Loxley wrote:55.
xD|Team Rekrutuje
extreme w czym? w rozsmieszaniu? w glupocie czatowca?
gl hf
gl hf
xD|Team Rekrutuje
jak dobrze pojdzie to robimy 57:<50ziomek_pol_ wrote:Najlepiej niskie 55Loxley wrote:55.
oj trzeba potrenić...
sam się przestraszyłem...SykeS wrote:
czy ty już o tym nie pisałeś? jak nie ty to ktoś inny...
xD|Team Rekrutuje
To ja byłem...
"Skórka rodem z tmpl"- odważne stwierdzenie.
"Skórka rodem z tmpl"- odważne stwierdzenie.
xD|Team Rekrutuje
Myślę, że jest dużo graczy, którzy skillem nie błyszczą i
to dla nich odpowiedni klan w którym moga sobie razem popykać. Krzywdy nam/wam nie robią, więc nie wypada się śmiać. No może jedynie z Czatowca, ale to chyba inna bajka 
xD|Team Rekrutuje
Ale z ich wyniku w kwalifikacjach do TL nie można się nie śmiać ;d
xD|Team Rekrutuje
mnie jednak bardzo boli, ze przegralismy ten mecz z nimi az 0:20, wiec mogę się smiac?Maybe. wrote: Krzywdy nam/wam nie robią, więc nie wypada się śmiać
jak tu mozna nic nie pisać lub się z nich nie smiac?
wymyslaja jakieś wyniki i pisza je na główna strone swojego wystepu internetowego. pfff.
xD|Team Rekrutuje
i tutaj jest okazja do obśmiania czatowca, o tym że kwali jest na maxerze a nie na reduxie dowiedzieliśmy się na samym kwali, czyli jechaliśmy to pierwszy raz
co do wyniku czat coś wymyśla... taki wynik to the end of world
- Ludwik
xD|Team Rekrutuje
Nawiazujec do tego teamtu.Jakub wrote:mnie jednak bardzo boli, ze przegralismy ten mecz z nimi az 0:20, wiec mogę się smiac?Maybe. wrote: Krzywdy nam/wam nie robią, więc nie wypada się śmiać
jak tu mozna nic nie pisać lub się z nich nie smiac?
wymyslaja jakieś wyniki i pisza je na główna strone swojego wystepu internetowego. pfff.
Czy chlopaki z
xD|Team Rekrutuje
sorry, to zrobi czat ale jak będzie przy kompie...
do tego momentu nie patrzcie na to
do tego momentu nie patrzcie na to
xD|Team Rekrutuje
rozwiazanie? wypierdolic czatowca i może będzie normalnie, pozdroWiewiórka wrote:i tutaj jest okazja do obśmiania czatowca, o tym że kwali jest na maxerze a nie na reduxie dowiedzieliśmy się na samym kwali, czyli jechaliśmy to pierwszy raz
xD|Team Rekrutuje
hmmm, maybe...
tyle że on stronke i server zrobił... ja zajmuje się organizacją, rekru, reprezentacją teamu na tmpl... itd.
tyle że on stronke i server zrobił... ja zajmuje się organizacją, rekru, reprezentacją teamu na tmpl... itd.
xD|Team Rekrutuje
E szczepicie się. Ja ten wynik z PGSem odebralem jako coś takiego zeby nie było pusto w tej rubryce. może usuna jak zagraja jakiś mecz ;p