No Name Team - Movie

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Pyszo
Zaczyna szaleć na ulicach

No Name Team - Movie

Post by Pyszo »

Bilus wrote:
bez przesady z tą inspiracją
Ale jak widziałem intro filmiku, to przypomniało mi się intro z gt, aż się łezka w oku zakręciła. Przynajmniej minuta taka jakby... naprowadzająca na gt. Nie tylko muzyka, ale i obraz.
No może trochę :D ehh... wspomnienia, ta gra mocno mi w banie weszła, więc to samo po latach wychodzi :P
Voj4k
Admin

No Name Team - Movie

Post by Voj4k »

off topic mode on: I się zacznie spamowanie przez pysza xD
Pyszo

No Name Team - Movie

Post by Pyszo »

taa... jak zawsze...

Zapomniałeś dodać "znowu..."
Voj4k
Admin

No Name Team - Movie

Post by Voj4k »

dobra pyszo nie róbmy z tego topicu spamu :D
IrRed
Emerytowany Admin

No Name Team - Movie

Post by IrRed »

Generalnie przez pierwsze, powiedzmy, 2 minuty byłem pod dużym wrażeniem. Bardzo mi się podobało i nawet niezbyt przeszkadzała mi trzeszcząca muzyka (chyba słaba jakość mp3, ale się doktoryzować nie będę). Prezentacja drużyny - super. Potem jakoś zaczęło przynudzać. Moim zdaniem mogliście poprzestać na tej prezentacji, byłoby super wrażenie, a tak to po smakowitym kąsku na talerz wjechał żylasty kotlet. Sory, za być może szorstką ocenę, ale za to w 100% szczerą ;). Za prezentację teamu 10/10, za resztę 3/10. Generalnie bardzo dobra robota, ale kucharz przesolił ;)

no offence chłopaki ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Voj4k
Admin

No Name Team - Movie

Post by Voj4k »

wg mnie tez muza lekko słaba :) ale nie chciałem już mu kłopotów sprawiac ze zmianą muzy :D
maziarz

No Name Team - Movie

Post by maziarz »

wszystkie błędy się poprawi w następnym filmie ;)
XST!
NBlast
Moderator

No Name Team - Movie

Post by NBlast »

Hehe... Mam poprzeczkę, którą muszę przeskoczyć w kwestii RH Team Video... :)
Image
Pyszo

No Name Team - Movie

Post by Pyszo »

maziarz wrote:wszystkie błędy się poprawi w następnym filmie ;)
Się poprawi, jakiś ty mądry ;) Widze, że się oferujesz jak twórca następnego :D
voj4k wrote:wg mnie tez muza lekko słaba :) ale nie chciałem już mu kłopotów sprawiac ze zmianą muzy :D
Trzeba było ;] Po to ci własnie wysłałem przed premiera na youtubie, ale wtedy nie miałeś zastrzezeń :wink:
IrRed wrote:Potem jakoś zaczęło przynudzać. Moim zdaniem mogliście poprzestać na tej prezentacji
Zgadzam się, że niektórych może przynudzać, odpoczątku wolałem tylko jakieś ciekawe momenty na przykład dać, albo chociaż "poskracać" te mapki o jakieś nudniejsze miejsca, ale takie było "odgórne zarządzenie" albo po prostu mi się coś ubzdurało, ze ktoś tak powiedział :P

JEDNAK, jeśli dałbym samo intro, to by wszyscy pisali co taki krótki, że ledwo się zaczął i już koniec, więc ze zdaniem "mogliście dac samo intro" się zgodzić nie mogę :)
NBlast wrote:Hehe... Mam poprzeczkę, którą muszę przeskoczyć w kwestii RH Team Video... :)
No to teraz czekamy na RH video :D hmm... a będzie w nim jakiś ciekawy fragment z dzisiejszego meczu z ESL'a - NN vs RH? :twisted: żarcik :D
Ludwik

No Name Team - Movie

Post by Ludwik »

Filmik zajebisty. Fajny sposob na rpromowanie zespolu. Gdyby było wiecej kamery zza bolidow i inna muzyka, było by jeszcze fajniej. Ale i tak mocne 9/10.
=VND=
Doświadczony driver

No Name Team - Movie

Post by =VND= »

Co wyście się tak do tej muzy przyczepili?
Jak dla mnie całkiem wpożo, przynajmniej nie żaden Hiphop czy obwieszone łańcuchami amerykańskie smęty. Gitarowy utworek z odpowiednią dynamiką do tego co widać na ekranie. Fajny montaż, niezłe MT, jak dla mnie mocne 8/10.
IrRed
Emerytowany Admin

No Name Team - Movie

Post by IrRed »

Pyszo wrote:
więc ze zdaniem "mogliście dac samo intro" się zgodzić nie mogę :)
Zgadzać się nie musisz ;). Poza tym nie napisałem, że intro, a prezentację zespołu. Taki chyba był sens całego filmu, ale nvrmnd . To tylko moje zdanie.

Co do muzy to nie chodzi o to, że nie pasuje, tylko okropnie trzeszczy i np. już przy drugim oglądaniu zaczęła przeszkadzać. To chyba kwestia kompresji, ale też pewności nie mam.

Piszę to co zauważyłem, nie musicie się tym przejmować, ani zgadzać ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Pyszo

No Name Team - Movie

Post by Pyszo »

Widocznie musiała ci się właczyć słabsza jakoś na youtubie, bo przy niej rzeczywiście trzeszczy. Przy tej lepszej już tego nie ma.

A oryginał filmiku mam w hd i waży 2GB :P Tam to już kompletnie nic nie może trzeszczeć. Więc to tylko komprasja youtube, by działało sprawnie nawet na łączach 256, nic na to nie poradze :wink:
Post Reply

Return to “Off-Topic”