Boje się, ze w przyszlosci mogą być podobne akcje. Mnie kamuflazami nie oszukacie
Nie chcialbym nazywac map np. PL7-www.tmpolska.com-cobham A

Szynpol właściwie napisał już odpowiedź, ale dorzucę od siebie trzy grosze. Na ESL 1v1 są remisy, jeśli remis jest w małych punktach. W newsie użyłem formatu wygrane trasy (wynik na pierwszej, wynik na drugiej), a czerwonym kolorem zaznaczałem zwycięzców. Jeśli ktoś ma pomysł na jakieś czytelniejsze przedstawienie tych wyników (może dawać też sumę małych punktów?), to proszę o sugestie.mor_olo wrote:Tylko te wyniki z ESL 1v1 to chyba maja pomylke tam nie ma remisów, a w wypadku 1:1 decydują małe pkt więc zapisujcie to raczej jako 13:12 (7:5 6:7)
Mój błąd, sprawdziłem tylko drabinkę drużynową, 1on1 i 2on2 na rundach. Newsa o dwa mecze Xardasa uzupełnię jeszcze dzisiaj. Jeśli brakuje czegoś jeszcze, dajcie znać.envy wrote:btw. o ile wiem xard ciagle ma jakieś zwyciestwa w ladderze ESL Time Attack, wiec dlaczego tego nie daliscie? drabinka TA jest gorsza czy jak?
W chwili, gdy pisałem tego newsa, tabela uwzględniała już zmiany w rankingach po poniedziałkowych meczach, więc machnąłem na to ręką, bo newsy miały w końcu obejmować tylko wydarzenia do danej niedzieli. Następnym razem postaram się wyrobić z tym w niedzielę.Szynpol wrote:Btw. Jeszcze mozna by tam dorzucic moj pł0 "ranking" ^^

King - to było piękne zdanieApropo szopka,ktoś planuje PL4 Majaka A na inny sposób?
Shadow tu ma 100% racji ...damianhhh wrote:Polish League - ostatnio się zajmowal tym Wix, być może ze czesciowo przez moje nalegania dostalo mu się co nieco od niektorych. parę dni temu sam go spytalem, czy nie moglby zrobić jakichś rozgrywek, zeby zajac nam czas w grudniu, styczniu, bo raczej nic dziac się nie będzie, odpowiedzial, ze pomysli...
Teraz yo_oo pisze, ze pytala Wixa o to, czy może na tmpolska organizowac PL7. Skoro Wix się zgodzil - OK, bo niby czemu sam Wix ma się meczyc i znow dostawac, bo coś tam mu nie wyszlo? Na dodatek widze, ze wszyscy maja znać mapy jeszcze przed rozpoczeciem turnieju, to rzeczywiście wyglada to nadzwyczaj profesjonalnie i na pewno przyciagnie mase ludzi - ja sam chetnie nie wezme w tym udzialu.
a czy TMPL czasem nie tworzą jego użytkownicy? Jak nam zamkną tmpl.info to się zrobi forum na tmpoland.com/tmpolska.com czy nodomeny.com i rozmowa przeniesie się tam ;f wazne zeby sklad był taki sam, a nie layout, czy adres... Także TMPL nikt nam tu nie sprzeda. ;Dstrona tmpl ma niestety teraz wlasciciela, który od dawna w ogole nie gra w te gre, który absolutnie nic nie robi, aby utrzymac porzadek na tej stronie i który ma w d*pie nie tylko graczy, ale tez wszystko, co ma z nimi do roboty, tak dlugo, jak nie może na tym zarobic.

Nie lubie jak mi się kit wciska. Zasady konkursu, ktore są teraz na Twojej stronie róznią się od tych, które czytalem zaraz przed jego rozpoczeciem. Pamietam dokładnie wzmianke o tmx (dlatego nie wyslalem mapki). Domyslam się, ze mało osob ma tam konto, dlatego pozniej poszlas/poszliscie na ustepstwo... tylko ja już odpuscilem sobie konkurs.yo_oo wrote: " Bardzo nie spodobal mi się jeden wymóg - trasy nalezalo nazywac "tmpolska-mini" (czy coś w ten deseń), nastepnie zamieszczac je pod taką nazwą na TMX."
są podane zasady i nigdzie nie było wymogu by na tmx znajdowała się ta trasa pod taka sama nazwą.

Przecież zmieni się tylko miejsce dawania newsów, ludzie ci sami, klimat ten sam, ludzie, czego wy chcecie ?!maziarz wrote:Współpraca owszem... ale nie całkowite przejęcie organizacji PL
nr 1 TMPL.INFO
Nie można było tak od razu?yo_oo wrote: To co oferuję z mojej strony ja (bez konsultacji z wix'em - tez go szukam):
1. daję stronę z informacjami i bieżącymi wynikami,
2. daję serwery do dyspozycji,
3. daję swoje umiejętności i wiedzę,
to wszystko co mogę dać jednakże....
w przypadku gdy jednak PL7 znalazło by się na stałe na liście Turniejów na tmpolska (nie mylić z przypisywaniem sobie praw własności) to bardzo bym prosiła i oczekiwała od Was:
1. zgłaszania się osób chcących wziąć czynny udział w organizacji, przygotowaniu PL7,
2. przygotować program organizacji,
3. pomocy!!!! bo każdy z was wie a i ja tego nigdzie nie ukrywałam, że nie brałam udziału we wcześniejszych edycjach, nie jestem aż tak zaangażowana w społeczność tmpl by znać na pamięć wasze oczekiwania.
Ja chcę tylko dać narzędzia do zrobienia turnieju. Wasz wybór co do miejsca z informacjami. Osoby organizujące pl7 z miejsca dostaną admina na tmpolska by móc pisać newsy czy moderować forum.
To jest moja propozycja. A wasz wybór.