Problem z Server.

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
DanielBiały
Samochodowy prawiczek

Problem z Server.

Post by DanielBiały »

Witam mam otóż problem z serwerem. Widzie serwer a nie mogę się dołączyć bo pisze "Disconnect coś tam dalej....) Prosiłbym o pomoc. :?:
Wiewiórka
Jeździ konno

Problem z Server.

Post by Wiewiórka »

najlepiej podaj cały błąd a nie disconect coś tam

łatwiej zrozumieć twój problem
Image
Image
Image
DanielBiały
Samochodowy prawiczek

Problem z Server.

Post by DanielBiały »

Nie można się połączyć z serwer.
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Problem z Server.

Post by Maybe. »

Mogłeś się łączyć do serwera, który nie był stały, tylko postawiony przez kogoś na moment, a ten ktoś go wyłączył i stąd ten komunikat, gdyż mimo, że widziałeś adres serwa, w momencie łączenia tak naprawdę już go nie było ;]
DanielBiały
Samochodowy prawiczek

Problem z Server.

Post by DanielBiały »

Jezu chciałem zrobić serwer zwykły to nie mogę to. co mam zrobić?
Maybe.
Pirat drogowy

Problem z Server.

Post by Maybe. »

Nie kapuje.

Utworzyłeś serwer w grze, wyszedłeś z niego i chciałeś wejść z powrotem? Tak się nie da, jeśli o to Ci się rozchodzi w powyższym poście.

I jak to co zrobić? Wejść na stałe serwery? Tysiące ich jest. W Polsce kilkadziesiąt. Spory wybór :P
DanielBiały
Samochodowy prawiczek

Problem z Server.

Post by DanielBiały »

Włączam serwer i potem trackmanie i czasami jest mój serwer a czasami nie {tego nie rozumiem} a gdy jest klikam na serwer łączy się i potem ten błąd wyskakuje.
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Problem z Server.

Post by Gobis »

Jak masz wlasnego dedyka to na niego nie wejdziesz z tego samego kompa.Jedynie mozesz wejsc poprzez LAN.
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

Problem z Server.

Post by Ekwador »

Przy okazji skoro już powstał temat podobny. Znajomy jak próbuję się połączyć z serwerem hostowanym z mojego PC też ma zawsze taki komunikat po długim łączeniu. Inni wchodzą bez problemu ktoś wie co to może być ?

2 sprawa z tego działu to to że kolejny znajomy tworzy serwer widać go na liście, jest pokazana ilość graczy na serwie ( 1 gracz - On ) ale po długim łączeniu jest też taki komunikat. Tyle że tym razem ma to każdy a nie poszczególne osoby.
Image
Jurek
Gangsta Mapper

Problem z Server.

Post by Jurek »

@Daniel - Słuchaj Leona, dobrze prawi!

@Ekwador - Czy przypadkiem nie jesteście w jednej sieci, albo macie internet od jednego dostawcy? Jeśli tak to również spróbujcie połączenia przez lana, ale wada tego jest taka, że ranking wówczas nie działa.
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Problem z Server.

Post by DiabloS_CRB »

bądź co bądź gdy ja miałem dedyka na tym samym kompie na którym grałem to podłączenie się do serwa to nie był problem ^^ więc to chyba nie to... chociaż ja się nie znam ^^
Image
Image
Image
Ekwador
Zaczyna szaleć na ulicach

Problem z Server.

Post by Ekwador »

@JUREK Jeden jest z Gdańska a Drugi z Wa-wy a więc wątpię że mają internet z Grudziądzkiej Współ. Mieszk. ;)
Image
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Problem z Server.

Post by Gobis »

Ekwador 1- kolega ma zapewno Netie? A może inne diabelstwo co już było opisywane tutaj na forum.
2- w przypadku takim jak opisujesz to hostujacy musi przekierowac porty.jeżeli ktos robi server np. w grze a nikt wiecej dolaczyc nie może to wiadomo ze chodzi o IP.Jak ma mozliwosc przekierowania portow to wystarczy to zrobić.
Diablos a inni tez mogli na serwer wejsc? kiedyś tam grzebalem w plikach cfg. i zrobilem tak ze moglem wbic normalnie na serwer ale inni nie :? może kwestia malej konfiguracji ale dluzej się z tym nie bawilem.
DanielBiały
Samochodowy prawiczek

Problem z Server.

Post by DanielBiały »

a jak to zrobić powiedz?

:arrow:
Post Reply

Return to “Pomoc”