Problem z kolorowym nick
Problem z kolorowym nick
A więc mam taki problem używam programu FunnyNick i podczas rozgrywki online mi się nie wyświetla tak jak powinie tylko wyświetlają się te oznaczenia kolorów i litery z nicku ale na singleplayer wyświetla mi ten nick idealnie pliska odpiszcie bo narazie oprucz robienia modów i przegrywania to nic w tej grze nie potrafię 
Problem z kolorowym nick
A ty ten wpisałeś do loginu czy do nicku??
przy zakładaniu konta wpisałeś ten kod?
przy zakładaniu konta wpisałeś ten kod?

═╦═╔╦╗
Problem z kolorowym nick
spróbuj wejść w all serwer wes konto i tam wpisz swoj nick albo skopiuj z profilu :?
Problem z kolorowym nick
No i nic z tego
acha i to samo mam napisane w nicku i w loginie. Oki już nie ważne wiem co zpie******* po prostu nicku nie edytowałem a więc tak jak w loginie zamiast $ wyświetlało się _ a więc nie mogło dobrze tego zrozumieć ale dzięki za posty.
Problem z kolorowym nick
Ej wiem że nicki się robi tak że pisze się $ i np po $ jakąs literkę albo cyfre np: $w albo różne takie i wtedy wychodzi kolorowy nick czy ten kto zna wszystkie te kody,cyfry i kompinacje z kolorami mógłby to zapisać tutaj żeby każdy mógł coś takiego mieć już a nie kompinować w grze jak np: zrobić pomaranczowo-różowy nick, pogrubiony, bez cienia. Plisss odpiszcie to naprawdę mi i reszcie graczy ułatwi i uprzejmni gre 
Problem z kolorowym nick
ja polecam strone www.minim.pl/nickr
Problem z kolorowym nick
O fajne^^ ale jak zrobie tam już nicka to potem co dalej z tym zrobić 
Problem z kolorowym nick
To co masz w "code" wklejasz jako nick w grze w profilu.
Problem z kolorowym nick
Aha thx , fajna ta stronka xP i lepsza niż kombinowanie z kodami ;p jak cuś to mój nick na TrackMani Nations to ฬ î L К ツ -pomarańczowy ;p gram zazwyczaj na "swensonie" dobra ide pograc cya