W co jeszcze gracie? oprócz TM'a oczywiście... :P
na kompie mam tylko tmnf, i dwie fify 08 i 09, już nie czuje takiego parcia żeby cokolwiek sobie pograć, jak to było jeszcze półtora roku temu, trzeba wyjść na wolność a nie tam siedzieć przed kompem, dziiiiiiicz....
Corv, dzięki za przypomnienie, odpalam Pokemon Fire Red ;d
Właśnie skończyłem demko World of GOO i słowo które mi pierwsze przychodzi na myśl to chyba wzruszenie, naprawdę muzyka, fabuła, piękno ludzkiego umysłu i fizyki... po prostu zajebioza-fruktoza 
*... i wszystko jasne.
braciszek dostał na urodziny heroes of might and magic 4 (tak, nie 5 ;p), to się próbuję przekonać do nich. po pół godzinie stwierdzam na razie, że zdecydowanie jednak nie lubię strategii ;p
-
FlyeThemoon
- Jeździ konno
W Biedronce za 20zł kupiłem dwie gry
jadę Emprie i Fable, teraz sobie w nie pogrywam.
Czasem pogram na emulatorze w Pokemony Ermald/Saphire, lub na emuatorze MAME w jakiegoś King of Fighters mam od 94 do 99, może jutro naciągnę 2000
.
jadę Emprie i Fable, teraz sobie w nie pogrywam.
Czasem pogram na emulatorze w Pokemony Ermald/Saphire, lub na emuatorze MAME w jakiegoś King of Fighters mam od 94 do 99, może jutro naciągnę 2000
Ja tego nie traktuje jako symulator gitary, tylko jako łatwą gierkę zręcznościową, przy której można posłuchać dobrej muzyki. Taki fajny przerywnik pomiędzy tm a tmty, zamiast grać w symulator gitary spróbuj na prawdziwej, nie ma wiekszej satysfakcji jak solowka ci wyjdzie ;]
A na gitarze próbowałem... skończyło się na pierwszych dźwiękach Nothing Else Matters. To nie dla mnie, nie mam nerwów ;D.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Hmm, ciekawe co byś powiedział po skończeniu pełnej wersjimor_olo wrote:Właśnie skończyłem demko World of GOO i słowo które mi pierwsze przychodzi na myśl to chyba wzruszenie, naprawdę muzyka, fabuła, piękno ludzkiego umysłu i fizyki... po prostu zajebioza-fruktoza
W życiu bym nie pomyslał, że tego typu produkcja może mieć bardziej zapadającą w pamięć muzykę i fabułę niż niejeden RPG...
Gierke skończyłem jakiś czas temu, ale jak tylko pojawi się w kioskach (wydawca CI - 20zł) to kupie, żeby zagrać jeszcze raz po polsku ;d
Z resztą, oceny na największych serwisach online mówią same za siebie... (9-10/10)
ja gralem tylko w tower of goo ale chyba mnie zacheciliscie ;D muzyka jest zabojcza i naprawdę tworzy piekno tej gry

Tower of goo to tak jakby multiplayer w world of goo
Układasz wieżyczke i sprawdzasz na którym miejscu jesteś pod względem wysokosci ;d
Dodatkowe kulki do tego trybu pojawiają się wraz z postępem w grze
Układasz wieżyczke i sprawdzasz na którym miejscu jesteś pod względem wysokosci ;d
Dodatkowe kulki do tego trybu pojawiają się wraz z postępem w grze
Ja sobie pocinam w Fallouta 3 w GTA IV i czasem w nfs undercover (szkoda że taki krótki ;/ ale 2 dni funu z gry było ^^)
Last edited by Matt123 on 11 January 2009, 9:12, edited 1 time in total.

═╦═╔╦╗
a ja siobie grywam w taką śmiszną gierke; smoki.nightwood.net
wiem, wiem...
Offtop: 50 post!!! cosik mało nabijam...
wiem, wiem...
Offtop: 50 post!!! cosik mało nabijam...
Właśnie gram jestem w 3 rozdzialeR1p wrote:Hmm, ciekawe co byś powiedział po skończeniu pełnej wersjimor_olo wrote:Właśnie skończyłem demko World of GOO i słowo które mi pierwsze przychodzi na myśl to chyba wzruszenie, naprawdę muzyka, fabuła, piękno ludzkiego umysłu i fizyki... po prostu zajebioza-fruktoza
W życiu bym nie pomyslał, że tego typu produkcja może mieć bardziej zapadającą w pamięć muzykę i fabułę niż niejeden RPG...
Gierke skończyłem jakiś czas temu, ale jak tylko pojawi się w kioskach (wydawca CI - 20zł) to kupie, żeby zagrać jeszcze raz po polsku ;d
Z resztą, oceny na największych serwisach online mówią same za siebie... (9-10/10)
Majkel ta wersja freewarowa Tower of goo to nic specjalnego, taka zabawa w ukladanie, ale ta wersja demo, bądź full ma super muzyka fabule i zagadki logiczne, spróbuj koniecznie
*... i wszystko jasne.
Powyższa gra przypomniała mi gierkę, w którą kiedyś grałem: Pontifex.
Kto nie budował jeszcze w niej mostów , to niech spróbuje!
Kto nie budował jeszcze w niej mostów , to niech spróbuje!
Pontifex super gierka, ale World of Goo, mimo, że posiadam pełną wersje wywaliłem ją po 4-5 mapkach, bo się to po prostu robi nudne :/ Nawet mi się nie chciało grać na tyle długo, żeby zobaczyć jak się układa te pomosty z pomocą balonów.. nie wytrzymałem 
Jeśli ktoś myśli, że umie grać w teewrolds, to niech pisze pm.
King już się przekonał.
King już się przekonał.
Ja ostatnio pocinam w DEAD SPACE. Na początku wszystko super, ciężki klimat, ale jestem w połowie i już robi się to nudne, łatwo się domyślić gdzie wyskoczy jakiś nekromorf :/
Podziwiam ludzi grających w horrory xd
Najlepszym survival-horrorem w jaki grałem był: Condemned: Criminal Origins. Polecam!
Gra nie należy do prostych i ma zajedwabisty klimat
Nie jest też długa co jest + bo nie idzie się znudzić
Ale to gra nie dla każdego
Ah no i genialna grafika jak dla mnie, przy czym nie potrzeba kosmicznego kompa 
survivale wcale imo wszystkie takie straszne nie są. bywają straszniejsze gry. nie zawsze straszą zombiaki i inne truposze, a gęęęsty klimat...
a ja sobie teraz w starego dobrego maxa payne'a pogrywam.
a ja sobie teraz w starego dobrego maxa payne'a pogrywam.
Team Fortress 2 rządzi!!! i jeszcze oprocz tego łindołsowy saper