Alkohole Świata :)
Ze mnie w internacie śmieją, że jak przyjadę do domu na weekend to biorę Piccolo w łapę i na miasto, a potem nachlany do domu wracam 
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Ty widzisz jakąś różnice? no w sumie ta, spiryt szybciej zwala, ale jak dla mnie to i tak miesza w głowie.Corvetter wrote:Cytrynówka to spiritus z dodatkiem cytryny. Spiritus smakuje prawie jak wódka, więc ja to wybrałem. I jeszcze na sylwka wypijemy szampana, mmmmmmmmPITMaN wrote:cytrynka to taki raczej smakowy dodatek, innymi słowy driniaczCorvetter wrote:Dodaj może cytrynówke do ankietyTakie coś looooooofciam
To pomimo tego może zaznaczę wódkę.Dzieci na takie okoliczności mogą wypić pro elo nowatorską Piccolo ;P Ale tak naprawdę to niestety smakuje jak oranżada...
zdecydowanie browar, lubie ta goryczke ;]
taaa ludiwk, jak wszedlem do klasy to już mało wodki było, ehh
@corv raczej na odwrot, to wodka smakuje prawie jak spiritus
wypije ci co chcesz, będziesz lezal, synku.envy wrote:zdecydowanie browar, lubie ta goryczke ;]
gotowy na każdy turniej z seque:)
lolu, nikt tyle nie wytrzyma jak diavel i moi.
cwaniakow wychlewamy ze stadia.
nie ma chuja.
0,5 to lekkie przygotowanie nad ranem, "step to me":
http://www.youtube.com/watch?v=2wH8PwhUAlI
choć tu domnie!
cmon seque madralinski.
Jasne że ma jakąś rożnicę, skoro mówiłem że smakuje prawie jak wódka (pozdro Envy, ale że na odwrót to tu już nie widzę róznicTy widzisz jakąś różnice? no w sumie ta, spiryt szybciej zwala, ale jak dla mnie to i tak miesza w głowie.
nawet denaturat??Jakub wrote: [...]wypije ci co chcesz[...]
ja tam wole browary
omg święta świętami a tylko ja mam świąteczny avek z czapką i nawet emote...wtf??
jakub idz spac, wytrzezwiej, bo ni chuja nie wiem coś ty wyczytal w moim poscie
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Zeby nie było, w klasie nie pilismy
Poprostu zrobilismy sobie 2 wigilie klasowa w Kresowej (najlepsza knajpa z pizzami w mieście).
A co do brakujacych opcji odpowiedzi? Powiedzmy, ze wczoraj bylem nie za bardzo... wiec moglem o czyms zapomuec
A co do brakujacych opcji odpowiedzi? Powiedzmy, ze wczoraj bylem nie za bardzo... wiec moglem o czyms zapomuec
Ja tam wypiję wszystko, byleby było z kim wypić. No poza wszelkim winem, bo się złajdaczyłem kiedyś w Niemczech i na czworaka po ulicy próbowałem się poruszać wypiwszy uprzednio kilka piwek i 2 litry wina (w promocji za 1 euro było - grzech nie skorzystać
).
Teraz przede wszystkim wódeczka. Przeważnie WYBOROWA, ale najbardziej to mi wchodzi GORBATSCHOV LEMON i tej mogę łyknąć bardzo dużo, tylko że cięzko ją kupić u nas.
Teraz przede wszystkim wódeczka. Przeważnie WYBOROWA, ale najbardziej to mi wchodzi GORBATSCHOV LEMON i tej mogę łyknąć bardzo dużo, tylko że cięzko ją kupić u nas.
bro bro i jeszcze raz bro !
twoje uwagi już biore bardzo do siebie, proszę pokaz się na jakims lanie, chetnie dam ci reke za zrozumialosc.envy wrote:jakub idz spac, wytrzezwiej, bo ni chuja nie wiem coś ty wyczytal w moim poscie
[offtop]tak, specjalnie wybieram lany, na których na pewno cie nie będzie, a może frytki do tego?
zeby nie spamic, napisz mi na gg swoja odpowiedz[/offtop]
dobrze ze się boisz, masz racje.envy wrote:[offtop]tak, specjalnie wybieram lany, na których na pewno cie nie będzie, a może frytki do tego?
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
nom, + jeszcze smazone kielbaski by Szopekszopek wrote:bro bro i jeszcze raz bro !
polecam johny walker blue, choć na czubek języka. Robi wrażenie, naprawdę extra taste!
...

<- Drzwi