PL6 - Runda 4

Grono
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Grono »

faktycznie xyx, wix ma racje ze zmienia regulamin który sam napisal ;f
MrOoZiO
Doświadczony driver

PL6 - Runda 4

Post by MrOoZiO »

i teraz się wypowiem k**wa ja, bo już mnie to bardzo irytuje. jak dacie bana FF w PL6 to ja pi***olę cala ta polska scene i was wszystkich w wasze niedomyte odbyty. ale teraz serio FF nie mialo zadnych ostrzezen wiec nie powinni zostac wyjebani, teraz jakub robisz wlasnie to czego nie toleruje, czyli robisz tak aby wszystko poszlo na wasza korzysc. my trenowalismy i nastawialismy się na mecz bardzo solidnie, dużo osob widzialo.

@Wix nie wiem czy nie powinienes cofnac decyzji o zdyskwalifikowaniu FF, bo my naprawdę wlozylismy dużo pracy w trening i to teraz my na tym dużo tracimy, jestem maxymalnie wkurwiony!!!!
Image
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maxer »

jesteście smieszni ....

pro elo elo regulamin jest , a nawet admin go nie przestrzega, wiec po co on jest ? to musi być ?

bezsens..

chcielismy zagrac z kd mecz, wtedy mecze w esl będą luzniejsze, ale oczywiście wywalono nas z ligi...

Jakub, jesteś zadowolony ze nas wyjebano z pl6 ? powiedz prawdę.

grajcie sobie... cya..
Last edited by Maxer on 22 June 2008, 17:02, edited 1 time in total.
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Grono
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Grono »

mrozio masz racje, ale nie masz takiej sily przebicia jak jakub
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

Grono wrote:faktycznie xyx, wix ma racje ze zmienia regulamin który sam napisal ;f
pamiętaj, ze on nigdy wszystkich swoich myśli na papier nie przeleje, a na pewno spodziewać się nie mógł, ze taka drużyna jak FF se oleje turniej.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maciuś »

Mrozio, tak, nie dostali ostrzeżenia, ale zapisali się i zajęli slota w PL6, a we wszystkie mecze mieli wyjebane, mogli się wypisać chociaż żeby nie zabieraćtych małych punktów PGSowi, XX, peXg, dobrze że będzie 21-0 dla każdego ;) Tak więc popieram Wixa w tej decyzji :)
Grono
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Grono »

no i co z tego ze olalismy, w regulaminie jest jasno napisane ze po 2ostrzezeniu jest się zdyskwalifikowanym no chyba ze ja czytac nie umiem
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maxer »

maciek, jakas ironia z twojej strony ? boisz się ze przytrenimy na mecz z wami i przejebiecie ?
www.pureskillers.eu
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

aha, to jakby 6 drużyn zapisalo się do pl6 i wszystkie by w 1 meczu nie zagrały, to wix miałby nad niczym nie myslec, tylko wierzyc ze zagraja w 2 meczu, tak? przestancie FF, bo cyrki robicie. Jeśli wam regulamin nie pasuje, admin nie pasuje, to się do ligi nie powinno zapisywac, bo pamiętaj ze wchodząc do ligi musisz zaakceptowac panujące tu warunki

EDIT : Ja naprawdę nie jestem przeciwko wam, ani przeciwko Tobie, grono, tylko przedstawiam moj poglad na ten temat.
Grono
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Grono »

zaakceptowalismy warunki ze po 2ostrzezeniu jest dyskwalifikacja a nie po 1, xyx nie bierzesz udzialu w pl6 to się tak nie udzialaj
mor_olo
RoKsTaR

PL6 - Runda 4

Post by mor_olo »

Doszło to do mnie.... ale wpierw,

jak bawimy się we wróżenie to wg. mnie jutrzejszy tytuł na stronie tutyłowej faktu będzie wyglądał tak.

"FF oszukane !!! MOR_OLO zbanowany na Polish League !!!"
Last edited by mor_olo on 22 June 2008, 17:09, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
chybeck
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by chybeck »

xyx, czyżbyś już przewidywał, że FF nie zagra kolejnego meczu? ja nie będę mówił jak kto ma robić, ale to była pochopna decyzja i jakieś inną sankcję należałoby wymierzyć FF, ale: nasz admin, nasz pan

edit: i nie mam tutaj złego zdania o wixie bo dotychczas prowadził ten turniej naprawdę dobrze
Last edited by chybeck on 22 June 2008, 17:09, edited 1 time in total.
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

Ja tam de facto, jako taki drugoplanowy co do tego turnieju człowiek..
wiesz, pewnie jakbyscie do tego turnieju nie przystapili, nie zajeli miejsca innym utalentowanym teamom to w tym turnieju bym wystepowal. szkoda, było minelo.
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maciuś »

MAXERRR wrote:maciek, jakas ironia z twojej strony ? boisz się ze przytrenimy na mecz z wami i przejebiecie ?
Zero ironii, niczego się nie boimy, ale respekt mamy, tylko trzeba było myśleć, i nie zapisywać się do PL6, a nie teraz skupiać się na ESL, a PL6 mieć w d*pie i tym samym olewać rywali, to co zrobiliście z TCW samo w sobie zasługuje na DSQ, ja już się tu nie wypowiadam. Tylko tyle chciałem ;)
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL6 - Runda 4

Post by ShaDDy »

MAXERRR wrote: dlatego zrezygnowalismy z pl6, macie sobie co chcecie, dostalismy bana i tyle. koniec tematu, było, minelo..
trzy posty nizej:
MAXERRR wrote: jak się tym wytlumaczycie ?! kto napisal ze sobie rezygnujemy z pl6 ?
-_- i znow wszyscy na wixa jada :lol: :lol: :lol:

@TCW analizujac sobie we lbie tabele po 0-21 w meczach FF doszedlem to wniosku ze nic się nie zmienia jeśli chodzi o nas, o was i o peXg. był, jest i będzie remis w duzych punktach, bo wy straciliscie mape z peXg a my z KD.

zakladajac ze gladko wygramy z peXg, w naszym meczu ten, kto wygra 2-1 albo 3-0 wygrywa cala lige, niezaleznie od tego czy FF dostalo bana czy nie

zakladajac ze wygramy 2-1 albo przejebiemy z pexg sprawa jest jeszcze prostsza dla Was -_-
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

chybeck wrote:xyx, czyżbyś już przewidywał, że FF nie zagra kolejnego meczu? ja nie będę mówił jak kto ma robić, ale to była pochopna decyzja i jakieś inną sankcję należałoby wymierzyć FF, ale: nasz admin, nasz pan

edit: i nie mam tutaj złego zdania o wixie bo dotychczas prowadził ten turniej naprawdę dobrze
ano, właśnie przewidywać nie chcę, ale widać było po tych 4 meczach, jakie mieli podejście do pl, i gdyby nie zwrócenie im odpowiedniej uwagi, dalej by tak było..

chybe, jeśli chcecie grać, a FF tez się tak upiera, ze chce grać, to se zagrajcie i zobaczymy kto jest lepszy, tyle.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maxer »

@ Maciek... sry, ale napisz szczerze ze boicie się miec ostatnie miejsce w tabeli , i chcecie kosztem nas sobie zapewnic przed ostatnie miejsce, dlatego popierasz Wixa i jego decyzje...

tutaj chodzi poprostu o zasady fair play. . . jeżeli jest regulamin i jest dokładnie napisane ze dopiero po 2 ostrzezeniach mozna dac bana, a ktos daje po jednym to jaki to jest sens zeby ten regulamin był i istnial ? po co on jest, skoro i tak nikt go nie przestrzega ? sry, ale ta gadka nie ma sensu bo uwazacie ze jest bajer i ze FF nie ma i jesteście happy. ..
www.pureskillers.eu
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maciuś »

MAXERRR wrote:@ Maciek... sry, ale napisz szczerze ze boicie się miec ostatnie miejsce w tabeli , i chcecie kosztem nas sobie zapewnic przed ostatnie miejsce, dlatego popierasz Wixa i jego decyzje..
Boje się, że poświęce ten tydzień na trening a wy znowu zrobicie rywala(nas) na dudka ;)
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

MAXERRR wrote:dlatego zrezygnowalismy z pl6
.. a teraz się wykłócają.

WHATS THE FUUUCK, PYTAM się?!
Grono
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by Grono »

XyX wrote: