PL6 - Runda 4
PL6 - Runda 4
faktycznie xyx, wix ma racje ze zmienia regulamin który sam napisal ;f
PL6 - Runda 4
i teraz się wypowiem k**wa ja, bo już mnie to bardzo irytuje. jak dacie bana FF w PL6 to ja pi***olę cala ta polska scene i was wszystkich w wasze niedomyte odbyty. ale teraz serio FF nie mialo zadnych ostrzezen wiec nie powinni zostac wyjebani, teraz jakub robisz wlasnie to czego nie toleruje, czyli robisz tak aby wszystko poszlo na wasza korzysc. my trenowalismy i nastawialismy się na mecz bardzo solidnie, dużo osob widzialo.
@Wix nie wiem czy nie powinienes cofnac decyzji o zdyskwalifikowaniu FF, bo my naprawdę wlozylismy dużo pracy w trening i to teraz my na tym dużo tracimy, jestem maxymalnie wkurwiony!!!!
@Wix nie wiem czy nie powinienes cofnac decyzji o zdyskwalifikowaniu FF, bo my naprawdę wlozylismy dużo pracy w trening i to teraz my na tym dużo tracimy, jestem maxymalnie wkurwiony!!!!

-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 4
jesteście smieszni ....
pro elo elo regulamin jest , a nawet admin go nie przestrzega, wiec po co on jest ? to musi być ?
bezsens..
chcielismy zagrac z kd mecz, wtedy mecze w esl będą luzniejsze, ale oczywiście wywalono nas z ligi...
Jakub, jesteś zadowolony ze nas wyjebano z pl6 ? powiedz prawdę.
grajcie sobie... cya..
pro elo elo regulamin jest , a nawet admin go nie przestrzega, wiec po co on jest ? to musi być ?
bezsens..
chcielismy zagrac z kd mecz, wtedy mecze w esl będą luzniejsze, ale oczywiście wywalono nas z ligi...
Jakub, jesteś zadowolony ze nas wyjebano z pl6 ? powiedz prawdę.
grajcie sobie... cya..
Last edited by Maxer on 22 June 2008, 17:02, edited 1 time in total.
PL6 - Runda 4
mrozio masz racje, ale nie masz takiej sily przebicia jak jakub
PL6 - Runda 4
pamiętaj, ze on nigdy wszystkich swoich myśli na papier nie przeleje, a na pewno spodziewać się nie mógł, ze taka drużyna jak FF se oleje turniej.Grono wrote:faktycznie xyx, wix ma racje ze zmienia regulamin który sam napisal ;f
PL6 - Runda 4
Mrozio, tak, nie dostali ostrzeżenia, ale zapisali się i zajęli slota w PL6, a we wszystkie mecze mieli wyjebane, mogli się wypisać chociaż żeby nie zabieraćtych małych punktów PGSowi, XX, peXg, dobrze że będzie 21-0 dla każdego
Tak więc popieram Wixa w tej decyzji 
PL6 - Runda 4
no i co z tego ze olalismy, w regulaminie jest jasno napisane ze po 2ostrzezeniu jest się zdyskwalifikowanym no chyba ze ja czytac nie umiem
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 4
maciek, jakas ironia z twojej strony ? boisz się ze przytrenimy na mecz z wami i przejebiecie ?
PL6 - Runda 4
aha, to jakby 6 drużyn zapisalo się do pl6 i wszystkie by w 1 meczu nie zagrały, to wix miałby nad niczym nie myslec, tylko wierzyc ze zagraja w 2 meczu, tak? przestancie FF, bo cyrki robicie. Jeśli wam regulamin nie pasuje, admin nie pasuje, to się do ligi nie powinno zapisywac, bo pamiętaj ze wchodząc do ligi musisz zaakceptowac panujące tu warunki
EDIT : Ja naprawdę nie jestem przeciwko wam, ani przeciwko Tobie, grono, tylko przedstawiam moj poglad na ten temat.
EDIT : Ja naprawdę nie jestem przeciwko wam, ani przeciwko Tobie, grono, tylko przedstawiam moj poglad na ten temat.
PL6 - Runda 4
zaakceptowalismy warunki ze po 2ostrzezeniu jest dyskwalifikacja a nie po 1, xyx nie bierzesz udzialu w pl6 to się tak nie udzialaj
PL6 - Runda 4
Doszło to do mnie.... ale wpierw,
jak bawimy się we wróżenie to wg. mnie jutrzejszy tytuł na stronie tutyłowej faktu będzie wyglądał tak.
"FF oszukane !!! MOR_OLO zbanowany na Polish League !!!"
jak bawimy się we wróżenie to wg. mnie jutrzejszy tytuł na stronie tutyłowej faktu będzie wyglądał tak.
"FF oszukane !!! MOR_OLO zbanowany na Polish League !!!"
Last edited by mor_olo on 22 June 2008, 17:09, edited 1 time in total.
*... i wszystko jasne.
PL6 - Runda 4
xyx, czyżbyś już przewidywał, że FF nie zagra kolejnego meczu? ja nie będę mówił jak kto ma robić, ale to była pochopna decyzja i jakieś inną sankcję należałoby wymierzyć FF, ale: nasz admin, nasz pan
edit: i nie mam tutaj złego zdania o wixie bo dotychczas prowadził ten turniej naprawdę dobrze
edit: i nie mam tutaj złego zdania o wixie bo dotychczas prowadził ten turniej naprawdę dobrze
Last edited by chybeck on 22 June 2008, 17:09, edited 1 time in total.
PL6 - Runda 4
wiesz, pewnie jakbyscie do tego turnieju nie przystapili, nie zajeli miejsca innym utalentowanym teamom to w tym turnieju bym wystepowal. szkoda, było minelo.Ja tam de facto, jako taki drugoplanowy co do tego turnieju człowiek..
PL6 - Runda 4
Zero ironii, niczego się nie boimy, ale respekt mamy, tylko trzeba było myśleć, i nie zapisywać się do PL6, a nie teraz skupiać się na ESL, a PL6 mieć w d*pie i tym samym olewać rywali, to co zrobiliście z TCW samo w sobie zasługuje na DSQ, ja już się tu nie wypowiadam. Tylko tyle chciałemMAXERRR wrote:maciek, jakas ironia z twojej strony ? boisz się ze przytrenimy na mecz z wami i przejebiecie ?
PL6 - Runda 4
trzy posty nizej:MAXERRR wrote: dlatego zrezygnowalismy z pl6, macie sobie co chcecie, dostalismy bana i tyle. koniec tematu, było, minelo..
-_- i znow wszyscy na wixa jadaMAXERRR wrote: jak się tym wytlumaczycie ?! kto napisal ze sobie rezygnujemy z pl6 ?
@TCW analizujac sobie we lbie tabele po 0-21 w meczach FF doszedlem to wniosku ze nic się nie zmienia jeśli chodzi o nas, o was i o peXg. był, jest i będzie remis w duzych punktach, bo wy straciliscie mape z peXg a my z KD.
zakladajac ze gladko wygramy z peXg, w naszym meczu ten, kto wygra 2-1 albo 3-0 wygrywa cala lige, niezaleznie od tego czy FF dostalo bana czy nie
zakladajac ze wygramy 2-1 albo przejebiemy z pexg sprawa jest jeszcze prostsza dla Was -_-
PL6 - Runda 4
ano, właśnie przewidywać nie chcę, ale widać było po tych 4 meczach, jakie mieli podejście do pl, i gdyby nie zwrócenie im odpowiedniej uwagi, dalej by tak było..chybeck wrote:xyx, czyżbyś już przewidywał, że FF nie zagra kolejnego meczu? ja nie będę mówił jak kto ma robić, ale to była pochopna decyzja i jakieś inną sankcję należałoby wymierzyć FF, ale: nasz admin, nasz pan
chybe, jeśli chcecie grać, a FF tez się tak upiera, ze chce grać, to se zagrajcie i zobaczymy kto jest lepszy, tyle.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL6 - Runda 4
@ Maciek... sry, ale napisz szczerze ze boicie się miec ostatnie miejsce w tabeli , i chcecie kosztem nas sobie zapewnic przed ostatnie miejsce, dlatego popierasz Wixa i jego decyzje...
tutaj chodzi poprostu o zasady fair play. . . jeżeli jest regulamin i jest dokładnie napisane ze dopiero po 2 ostrzezeniach mozna dac bana, a ktos daje po jednym to jaki to jest sens zeby ten regulamin był i istnial ? po co on jest, skoro i tak nikt go nie przestrzega ? sry, ale ta gadka nie ma sensu bo uwazacie ze jest bajer i ze FF nie ma i jesteście happy. ..
tutaj chodzi poprostu o zasady fair play. . . jeżeli jest regulamin i jest dokładnie napisane ze dopiero po 2 ostrzezeniach mozna dac bana, a ktos daje po jednym to jaki to jest sens zeby ten regulamin był i istnial ? po co on jest, skoro i tak nikt go nie przestrzega ? sry, ale ta gadka nie ma sensu bo uwazacie ze jest bajer i ze FF nie ma i jesteście happy. ..
PL6 - Runda 4
Boje się, że poświęce ten tydzień na trening a wy znowu zrobicie rywala(nas) na dudkaMAXERRR wrote:@ Maciek... sry, ale napisz szczerze ze boicie się miec ostatnie miejsce w tabeli , i chcecie kosztem nas sobie zapewnic przed ostatnie miejsce, dlatego popierasz Wixa i jego decyzje..
PL6 - Runda 4
.. a teraz się wykłócają.MAXERRR wrote:dlatego zrezygnowalismy z pl6
WHATS THE FUUUCK, PYTAM się?!
PL6 - Runda 4
maxer to napisal po tym jak wix nas zdyskwalifikowal, a nie przedXyX wrote:.. a teraz się wykłócają.MAXERRR wrote:dlatego zrezygnowalismy z pl6
WHATS THE FUUUCK, PYTAM się?!
<- Drzwi