PL6 - Runda 4

Post Reply
Jurek
Gangsta Mapper

PL6 - Runda 4

Post by Jurek »

Przedstawiam mapki na kolejną - już 4 rundę PL6:

Trasy na PL6 - Runda4.rar

W skład pakietu wchodzą mapki:

PL6 - Robot - A
PL6 - Redux - B
PL6 - Balagan - C
Maxer
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Maxer »

czas zaczac trenic :twisted:
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Majkel
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by Majkel »

Mam nadzieje ze Redu już nie zrobil wiecej zakretow w 22sec xD
chybeck
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by chybeck »

dobry mappack,
Robot: trochę słabiuśki AT tutaj, nie wiem czemu :| ale mapka śliczna;)

Redux: jak dla mnie ok, jedno miejsce jest takie, że można się nabrać, a

Bałagan: trasa jest dość krótka, chyba najkrótsze multi razem z cobhamem, ale miła i dośc trudna w jednym miejscu, taka bałaganowa
ShaDDy
Emerytowany Admin

PL6 - Runda 4

Post by ShaDDy »

na razie wszystkie swietne ;]

dojechalem wiecej niz 3 razy na godzine i AT pobite:F
Face
Jeździ konno

PL6 - Runda 4

Post by Face »

Robot A - świetny tech, dobrze i przyjemnie się jedzie, chociaż początek mógłby być trochę inaczej rozwiązany :)
Redux B - zdecydowanie najsłabsza z całego mappacka (to akurat nie tylko moje zdanie), chociaż nie ma co narzekać, bo bywały gorsze, trochę dziwna końcówka, można zabłądzić na trawie, bo brakuje co nieco oznakowania gdzie jechać
Balagan C - jak na multi całkiem niezła, chociaż ma spieprzoną końcówke, łatwo o błąd jeśli źle wejdziesz w przedostatni zakręt

myślę, że wszystkie AT nie są wyśrubowane i da się je pobić nawet niekoniecznie zawodnikom PRO

ocena bardzo subiektywana i pisana na gorąco ;)
Image
Image
Image
1X4rd451
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by 1X4rd451 »

A ja się rzadko udzielam ale tu k**wa musze :

Redux - mapka dobra , ale chyba za łatwa jak na mistrzostwa polski ......... (a ten dirt na początku to chujnia z wafelkiem):D

Robot - twoja mi najbardziej przypadła do gustu , szybka , płynna , dużo driftingu i w ogóle wspaniale (rób więcej map)

Balagan - 1 najważniejsza rada nie pij k**wa jak mapki robisz , lubie cie ale to jest żal nad żale , jak takie coś może być w lidze , nie dość ze poskręcana jak precel , to nie wiem jak na rozpędzony chcesz 2 kółko zrobić ...

mapka nie jest płynna i za wolno się na drifty jedzie
Image
Image
IrRed
Emerytowany Admin

PL6 - Runda 4

Post by IrRed »

1X4rd451 wrote:
Balagan - 1 najważniejsza rada nie pij kur** jak mapki robisz , lubie cie ale to jest żal nad żale , jak takie coś może być w lidze , nie dość ze poskręcana jak precel , to nie wiem jak na rozpędzony chcesz 2 kółko zrobić ...

też tak myślałem Xard za pierwszym razem jak ją jechałem, ale potem mi się naprawdę spodobała. Mnóstwo fajnych pomysłów na tej mapie. Moim zdaniem najlepsza z packa ;p ... i da się jechać płynnie ... jesteś pewien Xard, że dobrze wchodzisz w drugi lap ? ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
1X4rd451
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by 1X4rd451 »

*TCW*IrRed wrote:
1X4rd451 wrote:
Balagan - 1 najważniejsza rada nie pij kur** jak mapki robisz , lubie cie ale to jest żal nad żale , jak takie coś może być w lidze , nie dość ze poskręcana jak precel , to nie wiem jak na rozpędzony chcesz 2 kółko zrobić ...

też tak myślałem Xard za pierwszym razem jak ją jechałem, ale potem mi się naprawdę spodobała. Mnóstwo fajnych pomysłów na tej mapie. Moim zdaniem najlepsza z packa ;p ... i da się jechać płynnie ... jesteś pewien Xard, że dobrze wchodzisz w drugi lap ? ;)
ja ją już 1,5h jadę i k**wa mi na nerwach ciśnie na początku 2 kółka na tym skręcie w lewo to jeszcze jakoś przeżyje ale ten asfalt to jezus maria. :D
Image
Image
SykeS
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by SykeS »

A teraz nauka od wujka SykeSa - tak na przyszłość.

Jeżeli nie spodoba wam się jakaś mapa to proszę nie narzekać na autora trasy. Jedyną i największą winę w takich przypadkach ponoszą osoby, które wybierają mapy. To do ich obowiązków należy wyeliminować te najgorsze mapy, a wybranie dobrych. A to, że w PL6 mapki odstają poziomem - już wiecie kogo obwiniać. Ja przepraszam, ale najpierw trzeba umieć grać - potem brać się za preselekcję tras... Aaaa tam szkoda gadać. Cu all.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
1X4rd451
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by 1X4rd451 »

SykeS wrote:A teraz nauka od wujka SykeSa - tak na przyszłość.

Jeżeli nie spodoba wam się jakaś mapa to proszę nie narzekać na autora trasy. Jedyną i największą winę w takich przypadkach ponoszą osoby, które wybierają mapy. To do ich obowiązków należy wyeliminować te najgorsze mapy, a wybranie dobrych. A to, że w PL6 mapki odstają poziomem - już wiecie kogo obwiniać. Ja przepraszam, ale najpierw trzeba umieć grać - potem brać się za preselekcję tras... Aaaa tam szkoda gadać. Cu all.
racja jak skurwysyn -------------- ja też cu
Image
Image
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

PL6 - Runda 4

Post by balaganmen »

1X4rd451 wrote:

z calym szacuneczkiem xard:] ale pierdolisz głupoty:d
albo zle ja jedziesz..albo w ogóle nie umiesz jeździć jeżeli jest tam coś nie plynnego albo gdziekoliwek masz za małą predkosc na drift... no chyba ze probujesz zrobić drifta na zekrecie w prawo na tym dachu "asfalcie " jak to nazwales... tam tylko nie ma drifta.

a co do reszty mapek..to robcik..torche chyba przegial z tymi wszytskimi driftami:] .przedobrzyl:]..no i hujowy ten moment gdzie przed driftem 2 slupki stoją..:]

a redux.. to eh.. z 3 miejsca by się zeminilo i by byla bardzo fajna..a tak to srednia taka one wszytko psują jak dla mnie;]...
1X4rd451
Pirat drogowy

PL6 - Runda 4

Post by 1X4rd451 »

balaganmen wrote:
1X4rd451 wrote:

z calym szacuneczkiem xard:] ale pierdolisz głupoty:d
albo zle ja jedziesz..albo w ogole nie umiesz jeździć jeżeli jest tam coś nie plynnego albo gdziekoliwek masz za małą predkosc na drift... no chyba ze probujesz zrobić drifta na zekrecie w prawo na tym dachu "asfalcie " jak to nazwales... tam tylko nie ma drifta.

a co do reszty mapek..to robcik..torche chyba przegial z tymi wszytskimi driftami:] .przedobrzyl:]..no i hujowy ten moment gdzie przed driftem 2 slupki stoją..:]

a redux.. to eh.. z 3 miejsca by się zeminilo i by byla bardzo fajna..a tak to srednia taka one wszytko psują jak dla mnie;]...
xD itak cie lubie ,a mapka mi nie pasi i dlatego tak ją ktytukuje :D
Image
Image
envy
Osiwiał za kierownicą

PL6 - Runda 4

Post by envy »

naprawdę wolalem jak mapki wybieral szopek, fred i ktos tam jeszcze, chociaż wiadomo, ze nie mozna wybrac lepszych mapek jeśli nie ma się z czego, ale mapki foxiego sa calkiem ok a tu zadnej nie widac

robocik - najlepsza mapka tej kolejki, nie ma do czego się przyczepic
redux - wkurwia mnie najazd w 34 sec, reszta w miare
balagan - tak samo jak xard, tylko uzylbym lzejszych okreslen :)

btw. a co z nieuzytymi mapkami z innych pl? nie można by przerobic nazwy z pl4 na pl6 i dac je? slyszalem, ze mapka ripa z pl4 byla calkiem spoko, ale jej nie dano
IrRed
Emerytowany Admin

PL6 - Runda 4

Post by IrRed »

no to ja też wrzucę swoje parę grosików:

Redux - fajna mapka, ale wydaje mi się, że jest trochę za wolna, przydałoby się więcej speeda na mój gust, no i wjazd na trawę mylący trochę, ale w końcu itak każdy będzie znał mapę na wylot

Robot - na tej mapie czuje się jak na rollercoasterze xD ... szybka, fajna, ale nie dla mnie xD ... powyżej 10G już nie wydalam ;p

Balagan - tutaj znów na początku bajka 'O orzeszku' xD , ale potem bardzo mi się spodobała. GJ Balagan ... świetna mapa naprawdę jedna z lepszych multi według mnie od PL4
Image
Image
Image
szopek
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by szopek »

Seque wrote:naprawdę wolalem jak mapki wybieral szopek,
zaczynam Cie lubić :D
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

PL6 - Runda 4

Post by Khasius »

Ludzie to nie jest konkurs pieknosci, tylko zawody. Kogo to obchodzi ze wam się zakret nie podoba? Masz trase to ja trzenuj i nie pierdol ze coś jest nie tak bo nie umiesz czegoś przejechac. Tyle ode mnie.
Image
IrRed
Emerytowany Admin

PL6 - Runda 4

Post by IrRed »

@Khas: to jest forum ;) ... służy właśnie do wymiany opinii na różne tematy, między innymi na temat tras ;) ... tym którzy robią mapy takie opinie mogą się przydać na przyszłość chociażby
Image
Image
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

PL6 - Runda 4

Post by XyX »

seque, foxy swoje mapki ogólnie udostępnił na stronie, więc jak się nie myle one już opadły ;)
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

PL6 - Runda 4

Post by balaganmen »

eee czemu pexg na moje mapy narzeka w wiekszosci:P
(seq , xard)
jakieś uprzedzenia do Mnie maja panowie?:]!!
Image
Post Reply

Return to “Polish League 6”