Trackmania 2!
Trackmania 2!
Wolałbym już ShootMania United Forever.

"Niech każdy pomyśli o sobie. Wtedy będzie o wszystkich pomyślane."
Trackmania 2!
Właśnie oglądałem krótką relacje na temat TMC w programie "HYPER". Fizyka jazdy i trasy mają być bardzo podobne do stadionowych TMNF. Trasy w Singleplayer są zrobione przez graczy więc na pewno będą ciekawsze niż te które mamy teraz. W zasadzie wszystko oprócz środowiska będzie bardzo podobne. Zapowiada się ciekawie i na pewno będzie zainstalowana na moim komputerze
. Minus jest taki że starsze kompy mogą tego nie udźwignąć :/
Trackmania 2!
a mówili o wymaganiach?
Trackmania 2!
Trzeci... Ja właśnie słyszałem że na najniższych ustawieniach TM2 ma mieć mniejsze wymagania niż TMUF... bo ma być lepiej zoptymalizowane środowisko...
Trackmania 2!
tak oni zawsze tak mówią koniec końców będzie trzeba mieć lepszy sprzęt
Trackmania 2!
Szczerze? Jakoś w to nie wierzę, chyba że dopasowują się ze zużyciem zasobów do Win 7 bo wiele wolnego to on nie zostawia 

Trackmania 2!
Ni choya. Sprzęt tutaj znaczenia mieć nie będzie. Będzie to samo to w TMNF/UF minimalne wymagania pod swój komputer..
A jak zrobią tak, że komputer będzie musiał być lepszy aby w TM2 grać, to niewątpliwie na tym stracą... uhu i to jak
A jak zrobią tak, że komputer będzie musiał być lepszy aby w TM2 grać, to niewątpliwie na tym stracą... uhu i to jak

Trackmania 2!
Myślę, że ci co mają dobry sprzęt będą mogli się cieszyć super grafą, ale ci co mają gorszy to taką jak w TMUF / NF. Nie sądzę że wymagania będą jakieś z kosmosu
(Dodano 19 czerwca 2011, 13:28)
http://www.youtube.com/watch?v=jq68SfB2 ... re=related
Edytor i gameplay:)
http://www.youtube.com/watch?v=knI-ACjv ... re=related
Warto zobaczyć
(Dodano 19 czerwca 2011, 13:28)
http://www.youtube.com/watch?v=jq68SfB2 ... re=related
Edytor i gameplay:)
http://www.youtube.com/watch?v=knI-ACjv ... re=related
Warto zobaczyć
-
DawidKujon
- Jeździ konno
Trackmania 2!
Mam nadzieje, że źle mi się wydaje że w TM2 będzie tylko 1 środowisko
Trackmania 2!
Na początku jedno (Canyon), potem ma wyjść kolejne (Valley). Chyba...
Ale na pewno TM2 to nie będzie jedno środowisko
Ale na pewno TM2 to nie będzie jedno środowisko
Trackmania 2!
Na filmiku widać że można auto uszkodzić.Nawet w pewnym momencie tylna klapa odpadła.Wreszcie jakieś realia.
Trackmania 2!
haha realia^^ sproboj tak na rampe swoim autkiem najechac i przeleciec taki kawal spac na inna wyldadowac i ejchac dalej 
Trackmania 2!
jeżeli będzie się dało tak zniszczyć auto żeby nie jeździło to to już nie będzie trackmania. I tego się boję
Trackmania 2!
Jak dla mnie dodawanie modelu uszkodzeń do TM to jak wzorowanie się na NFS - w TM chodzi o to, by wykazać się jednostajnością, opanowaniem jeżdżąc ciągle tak samo. W NFS chodzi o to, by mimo wszystko wy***ać wszystkich.
Pewnie i tak pogram w TM 2 - ale już nie z takim uczuciem, jak w TM ESWC czy TMNF.
Pewnie i tak pogram w TM 2 - ale już nie z takim uczuciem, jak w TM ESWC czy TMNF.
Trackmania 2!
No i ? Twierdzisz że to niemożliwe, czy co? Nie mamrotaj, tylko pisz jaśniej.savier wrote:haha realia^^ sproboj tak na rampe swoim autkiem najechac i przeleciec taki kawal spac na inna wyldadowac i ejchac dalej
Iam do czasu aż nie przejedziemy się i nie doświadczymy jazdy, nie ma co gdybać.Sam wiesz jak było kiedy TMU wchodziła, i ile z nią wątpliwości było.Pomimo że nie trawię NFS, tak TM2 przypadła mi do gustu.Teraz czekać tylko na wydanie gry i sprawdzenie co to jest.
Trackmania 2!
i tak jakby ta tmu się spodoobala i forever wyszlo, ale jeśli będzie dalo się zniszyc samochod ze stanie, to to już nie będzie trackmania.
Trackmania 2!
a ja nie ukrywam, że mi od zawsze w trybie team brakowało tego by samochody się o siebie zderzały... wiadomo wtedy też trasy musiałyby być szersze, ale to by dopiero była ściganka. Oczywiście w time attack duchy bo to byłoby bezsensu...
Dojdzie skillowcom wtedy kolejna czynność do wyuczenia czyli wyprzedzanie hihi ;p
Już sobie wyobrażam na meczu jak jeden z zawodników blokuje przeciwnika by jego kolega z drużyny przebił się do przodu ;p jakież to by były emocje ^^
Dojdzie skillowcom wtedy kolejna czynność do wyuczenia czyli wyprzedzanie hihi ;p
Już sobie wyobrażam na meczu jak jeden z zawodników blokuje przeciwnika by jego kolega z drużyny przebił się do przodu ;p jakież to by były emocje ^^
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Trackmania 2!
Dzięki zderzaniu w NFS:W masz co masz: zapierdolić komuś blokadę (albo przylagować) i po zawodach dla jednej osoby. Słowem - MMA na torze. Durne to i wkurzające.
Discord: vanitasss
Trackmania 2!
Zgodzę się z Lexem. Owszem w Rfactor, LFS i innych symulatorach zderzenia, uszkodzenia itp. to nieodłączny element ale TM to nie symulacja i jest nastawiona na co innego. Mam nadzieję, że ewentualny tryb zniszczeń ograniczą do kontaktów z elementami trasy i wizja twórców filmiku "Collisions" w TM2 jednak się nie ziści