Trackmania 2!
Trackmania 2!
Pojawił się pierwszy trailer Trackmanii 2!
Jest to tylko nagrany z kamery pokaz, ale niemniej jest to już coś!.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=QjpV9DuoXSs
Jest to tylko nagrany z kamery pokaz, ale niemniej jest to już coś!.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=QjpV9DuoXSs

Trackmania 2!
Ja tu widzę grafikę z nfs'a, jazde z live for speed i skok z trackmanii. Mam nadzieje, że nie zepsują gry ;e
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Trackmania 2!
Jeśli tak będzie jak mówisz, to to będzie wg. mnie gra roku, a na pewno jeśli chodzi o gry wyścigowe.
Trackmania 2!
a ja widze grafike z TMUF jazde z Coast i Skok z Island
Trackmania 2!
To już mniej przypomina TM :/ Większe drogi, nieregularne kształty dróg przypomina mi zwykłe wyścigówki. TM musi mieć trasy zbudowane z kwadratowych klocków
. Podobał mi się przeskok ten jakby na island (wąskie, jakby z kwadratowych klocków poskładane drogi, to takie TM'owskie ;d), który pewnie w praktyce i tak nie będzie wykożystywany
. Co do fizyki to też coast z islandem mi się skojarzył. Na początku jakby coast, a potem w tunelu jakby bay (raczej ze względu na samochód) i island (chyba przez te drogi z wieloma pasami i poślizgi).
Ślady opon są bardzo podobne jak w obecnej TM, nie?
Hej, a pamiętacie, że w dodatku Forever planowali zrobić 2 nowe środowiska? Toy i Moon. Miały być niewypałem i dlatego nie ukończyli (albo nie wydali). Wiem, to nie było podobne do księżyca ani do zabawek
.
Ślady opon są bardzo podobne jak w obecnej TM, nie?
Hej, a pamiętacie, że w dodatku Forever planowali zrobić 2 nowe środowiska? Toy i Moon. Miały być niewypałem i dlatego nie ukończyli (albo nie wydali). Wiem, to nie było podobne do księżyca ani do zabawek
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
- OrdonekQ7
- Moderator
Trackmania 2!
Tak, to wygląda jak połączenie paru środowisk z TMUF - Bay, Island, Coast i Rally(tu chodzi o ozdoby, ale to widziałem przy filmiku, gdzie gostek tworzył trasę). ;P

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Trackmania 2!
Ja się nie obrażę na TM2. Kiedyś sobie wyobrażałem, jak miała by wyglądać druga część... i mniej więcej widzę swoją wizję. Moje wyobrażenie miało się nazywać "Trackmania Spin"
Trackmania 2!
Ten model z Village strasznie przypomina Dodga Chargera SRT8 ;d
Trackmania 2!
Niby fajnie. Ale to i takl będzie na takiej zasadzie jak teraz TMUF (plata i przez to mniejsza ilosc ludzi w nia gra). Licze ze wszystkie rozgrywki zostana jednak rozgrywane na TMNF 
Trackmania 2!
jak tak gra będzie wygladala to z przyczyn technicznych zmniejszy się liczba graczy o słabych kompach.... chyba ze będzie taka swietna ze zainspiruje do zmainy sprzetu:PP
Trackmania 2!
Mi to bardziej przypomina połączenie NFS i TM...Tzn.Auta z nfs i grafika ,a trasy z tma.No nic trzeba czekac.Ale skoro nie będzie stadionu to nie będzie rozgrywek esportowych a to się równa z mniejszym zainteresowaniem.

Trackmania 2!
Na pewno będzie coś lepszego niż stadion
.
Trackmania 2!
Będzie tam taki envir jak Arena, mix Island z Desert, ale pewnie takie nawiązywanie do Stadionu 

Trackmania 2!
ekhm mowi o Trackmanii 2Tutaj dowód, choć jeszcze tam info nie ma http://www.gamefaqs.com/search/index.ht ... form=0&s=s
@Envy nie rozumiem sensu zamykania tematu, w końcu to forum o tm nie ?
@oddo nie rozumiem sensu dublowania tematow
Trackmania 2!
Ekhm, a może TM2 to może i też TM Wii? Może to jest to samo, a też nie jest ona wydana...

Trackmania 2!
mhm tak jak fifa na PC i na Xboxa, przeciez to jest to samo
nieno spox. hf z tm na wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Trackmania 2!
Już dawno słyszałem o tym, ale myślałem że to zwykłe plotki i pogłoski. Ale to jednak prawda...
To musi być genialne - grafa zajebista, genialne, całkowicie realistyczne refleksy światła na samochodach... a to co jest na filmie, wygląda mi na Island v.2.0 
Mam nadzieję, że nie będzie to zupełnie nowa gra, tylko rozszerzenie TMUF... bo nie chciałbym stracić wszystkich LP, znajomych, konta ogólnie... no i mam nadzieję, że stare enviry zostaną ;]
P.S.Nie zgadzam się, że to TM 2.0. Moim zdaniem to będzie v.9.0 raczej, sami zobaczcie:
1. TM 1.0
2. TM Power UP
3. TM Original
4. TM Sunrise
5. TM Sunrise eXtreme
6. TM Nations ESWC
7. TM United
8. TM United Forever i Nations Forever (obie te gry traktuję jako jedną wersję, TMNF to po prostu demówka TMUF).
Mam nadzieję, że nie będzie to zupełnie nowa gra, tylko rozszerzenie TMUF... bo nie chciałbym stracić wszystkich LP, znajomych, konta ogólnie... no i mam nadzieję, że stare enviry zostaną ;]
P.S.Nie zgadzam się, że to TM 2.0. Moim zdaniem to będzie v.9.0 raczej, sami zobaczcie:
1. TM 1.0
2. TM Power UP
3. TM Original
4. TM Sunrise
5. TM Sunrise eXtreme
6. TM Nations ESWC
7. TM United
8. TM United Forever i Nations Forever (obie te gry traktuję jako jedną wersję, TMNF to po prostu demówka TMUF).
Trackmania 2!
Nadeo dropped a bomb to the TM Community by announcing the release of TrackMania 2™.
Some features of TM2™
- Revamped Physics- and Graphics Engine
- 3 Brand New Enviroments
- Import your own 3D Blocks to the Game!
- Improved ManiaScript™ Language.
- New Trackeditor Features!
- 4 New Gamemodes, 3 Splitscreens and 1 for the whole Family!
Known Enviroments
- Valley
- Arena
- "???"
Trackmania 2!
Czyli chyba jednak środowiska dodatkowe, a stare zostaną..?kamyl wrote: - 3 Brand New Enviroments