Runda 1: [K&D] vs [666]
niestety w piatek 0 20:00 my tez gramy z ps, wiec nie będę mogl spectowac tego meczu.
gl/hf
gl/hf
trudno Jakub, może ktoś inny się zgłosi na to stanowisko
[ Dodano Czw Lut 22, 2007 2:02 pm ]
poprosiłem o to Rippa jako że jego Gt nie gra w ten weekend meczu i się zgodził, mam nadzieję że nikomu nie będzie to przeszkadzać.
[ Dodano Czw Lut 22, 2007 2:02 pm ]
poprosiłem o to Rippa jako że jego Gt nie gra w ten weekend meczu i się zgodził, mam nadzieję że nikomu nie będzie to przeszkadzać.
Peace 4 all
miejmy nadzieje
gg KD... wg mnie pokazalismy klase grajac we 2 (2x 7:6 dla nas to jest coś nie?:P) a to ze naszą jeb*** organizacje szlak trafil to tylko nasza wina bo bysmy z wami jechali 3x 7:0::P
jeszcze raz gg swietny mecz i dużo emocji było:P
jeszcze raz gg swietny mecz i dużo emocji było:P
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Ahhh co tu dużo pisać o tym meczu... To był najbardziej emocjonujący i wyrównany mecz jaki kiedykolwiek grałem. Na początku chciałem zapytać kto wymyślił system małych punktów?? To jest totalnie bezsensu... Końcowy wynik meczu w małych pts to 19:14 dla K&D a w mapach 2:1 dla 666. Warto również dodać ze wszystkie 3 mapy graliśmy we 2 czyli Shadow i ja... K&D nie obraźcie się ale dla mnie to my wygraliśmy ten mecz... Na A i B kręciliśmy z Shadowem najlepsze czasy. To jest sztuka grając 2 vs 3 dorównywać przeciwnikom. K&D vs 666 ( 6:7 , 6:7 , 7:0 )
heh i znowu wielka dramaturgia i wielki mecz. Na początek trzeba dodać że 666 grało 2 na 3 więc tym bardziej należy im się szacunek. Specem miał być Ripp ale że lagowało Szopka przez niego to zmieniliśmy na Misiego dzięki któremu zagraliśmy bo postawił serwa na mecz DZIĘKI WIELKIE !!
a wracając do meczu to wynik był:
A - KiD 6:7 666
B - KiD 6:7 666
C - KiD 7:0 666
KiD 19:14 666 (1:2) jako że gramy na małe punkty to zwycięstwo odnieśliśmy my
jeśli się jednak mylimy to poprawcie nas i zwycięstwo oddamy 666
mecz był naprawdę zacięty a graczem meczu jednogłośnie wybraliśmy Shadowa z 666 który wygrał większość z rund na A i B, często pokonując mnie na końcówkach, co mnie nieźle wpieniało
ale no cóż na A i B przy stanie 6:6 były niezłe nerwy
gratuluje 666 waleczności a KiD za skuteczną jazde
choć przyznam że co nie którzy olali u nas trening ;] ale to się nie powtórzy w niedziele z FM2 !!
a wracając do meczu to wynik był:
A - KiD 6:7 666
B - KiD 6:7 666
C - KiD 7:0 666
KiD 19:14 666 (1:2) jako że gramy na małe punkty to zwycięstwo odnieśliśmy my
Peace 4 all
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Lol teraz to ja już nic nie rozumiem... A pamiętacie jak nasi siatkarze nie awansowali do finału ligi światowej?? Też przegrali na małe pts z Serbia:/ to jest Głupie!!!!! ( Chociaż stosunek setów wygranych do przegranych mieli lepszy) Ta sama sytuacja jak w tym meczu
ale i tak łądnie grałeś:)
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
z tego co pamiętam wiadp mówił o małych punktach...przez co było właśnie zamieszanie w meczu o 3 miejsce w PL2, więc jak liczą się małe punkty czy duże ??
Spoko Boski widać było że jesteście wytrenowani bardzo mocno, u nas z tym były kłopoty: Marek kompletnie nie przygotowany, Szopek miał kłopoty z klawą jak zwykle i na pierwszej tarsie miał lagi, Kaiotso z treningiem obudził się dopiero dziś, a sam zauważyłeś też Boski że wygrywaliście też dzięki szczęściu...bardzo często między mną a Shadowem były dziesiąte części sekundy
Jeśli rzeczywiście liczą się duże punkty to gratuluje 666, ale według mnie powinny liczyc się tak jak w PL2 małe punkty...
A jeszcze jedno Misi który był specem tego meczu też twierdził że liczą się małe punkty, w końcu to małe punkty pokazują kto był najlepszy w przekroju całego spotkania
Spoko Boski widać było że jesteście wytrenowani bardzo mocno, u nas z tym były kłopoty: Marek kompletnie nie przygotowany, Szopek miał kłopoty z klawą jak zwykle i na pierwszej tarsie miał lagi, Kaiotso z treningiem obudził się dopiero dziś, a sam zauważyłeś też Boski że wygrywaliście też dzięki szczęściu...bardzo często między mną a Shadowem były dziesiąte części sekundy
Jeśli rzeczywiście liczą się duże punkty to gratuluje 666, ale według mnie powinny liczyc się tak jak w PL2 małe punkty...
A jeszcze jedno Misi który był specem tego meczu też twierdził że liczą się małe punkty, w końcu to małe punkty pokazują kto był najlepszy w przekroju całego spotkania
Peace 4 all
tez tego cholera nie rozumialemZasady
Druzyny:
każdy klan może podac maksymalnie 10 graczy. każdy z nich musi być polakiem. Mecze gramy 3vs3, mozna wymieniac graczy miedzy mapami.
jeśli jakiś klan ma nadmiar zawodnik może wystawic 2 druzyny ale zawodnicy nie moga zmieniac grup.
Mecz:
Gramy na 3 mapach wybranych przez jury z nadesłanych map Polaków.
Mapę A i B gramy do 7 punktów. C do 5punktów. Server musi być ustawiony na alternate rules.
Tabela:
W tabeli Najważniejsze są punkty(3 za wygrana 0 za przegraną) następnie małe punkty. Z kazdej grupy wychodzą drużyny z pierwszych miejsc.
Druzyny z drugich miejsc zagraja w mini turnieju, najlepsza z nich awansuje do Finałów gdzie zmierzy się w systemie każdym z każdym z drużynami które zajeły 1 miejsca w grupach.
było napisane jak w regulaminie do 5
a wy i my graklismy do 7
nie wiem co poza (6) jest posrodku ale trochę dziwne, i dlaczego nie liczy się punkt dla teamu gracza który zajmnie 1 miejsce na 3 mapie (nie ma tego w regulaminie pl3), bo u nas nie dodawali nam jak koor wygral, poza tym gralismy do 7, cholera wie co z ta organizajca, o nowych zasadach się dowiedzielismy na 3 mapie .... chcialbym aby organizator zabral w tym glos, bo moim zdaniem nie było to ok i mapa 3cia nie zostala rozegrana wg regulaminu
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
ale w regulaminie nie ma napisane czy o zwycięstwie decydują małe czy duże punkty...tylko o ustawieniu tabeli...
Peace 4 all
w regulaminie nie ma nic, a reszte ustalił scary z ps, bo coof nic nie gadal chociaż był adminem....
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Tak Majak może masz racje ze to pokazało kto jest lepszy w przekroju całego meczu ale ja powiem ze gdy w dużych pts było 2-0 już trochę się wyluzowałem bo mówię light wygraliśmy... Wszyscy chyba wiedzą ze małe pts sa niesprawiedliwe. Nie wiem czy dobrze rozumiem regulamin ale chyba pisze ze po dużych pts sa dopiero małe. Dobra to był mój ostatni post. Teraz niech decyzje podejmie organizator.
sorry Majak... jak mozna okreslic kto był lepszy jeśli ich było dwoch a was trzech??
Po za tym zawsze na poczatku sa duze a potem male pkt
Po za tym zawsze na poczatku sa duze a potem male pkt
Last edited by wizzard® on 23 February 2007, 22:11, edited 2 times in total.
czy mozna dostac link do regulaminu rozgrywek??
... bo się powtarza sytuacja z malego finalu PL2 (K&D vs eP)
... bo się powtarza sytuacja z malego finalu PL2 (K&D vs eP)
Last edited by wizzard® on 23 February 2007, 22:16, edited 1 time in total.
wypisalem wszystkow cytacie poza karami
, posun w gore scrolla
to ma być regulamin buehehehe
... sorry
teraz powaznie, przyjelismy o ile się nie myle system rogrywek grupowych i nie spotkalem się z przypadkiem gdzie o wyniku meczu przy stanie 2:1 decyduja male pkt.
w zawodach STC mecz konczyl się po wygranej 2:0, nie jezdzono już na trzeciej mapie.
proszę organizatorow, nie zrobcie tego samego bledu co w PL2.
z gory dzięki
teraz powaznie, przyjelismy o ile się nie myle system rogrywek grupowych i nie spotkalem się z przypadkiem gdzie o wyniku meczu przy stanie 2:1 decyduja male pkt.
w zawodach STC mecz konczyl się po wygranej 2:0, nie jezdzono już na trzeciej mapie.
proszę organizatorow, nie zrobcie tego samego bledu co w PL2.
z gory dzięki
Last edited by wizzard® on 23 February 2007, 22:23, edited 1 time in total.
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Miałem już nic nie pisać ale muszę
Gdyby był remis to wtedy małe pts są brane pod uwagę ( tak mi się wydaje)