Runda 1: [K&D] vs [666]
To jest utworzony automatycznie topic, w ktorym mozna komentowac mecz rundy 1: Kamikadze Drivers vs 666Team
Link do meczu
Link do meczu
prosiłbym aby został wybrany oficjalny spec tego meczu proponuje Jakuba z [POL]
Peace 4 all
-
Fcking Nadeo
Haha nie:P:P Tylko wiadp wchodzi w gre:) A kiedy my gramy?? bo nawet nie wiem:P
boski nie spamuj
co do speca to mi to obojetne ale skoro zostal podany jakub i jeśli będzie mial on czas to tez jestem za nim
co do speca to mi to obojetne ale skoro zostal podany jakub i jeśli będzie mial on czas to tez jestem za nim
wg mnie najlepszy mecz pierwszej rundy !
No no no będzie ostra jatka 
powodzenia wszystkim
powodzenia wszystkim
powiedzcie tylko kiedy ten mecz będzie. to ja powiem, czy będę mogl.
rozumie, ze tu chodci tylko i wylacznie o spectowanie, i jak by były pozniej pytania, to zebym mogl powiedziec, kto co zrobil lub powiedzial.
będę cicho siedzial i spectowal.
a jak chcecie innego specta, tez nie będę mial z tym problemu.
rozumie, ze tu chodci tylko i wylacznie o spectowanie, i jak by były pozniej pytania, to zebym mogl powiedziec, kto co zrobil lub powiedzial.
będę cicho siedzial i spectowal.
a jak chcecie innego specta, tez nie będę mial z tym problemu.
taka właśnie byłaby twoja rola Jakub.
Pytanie do 666 z kim mam się skontaktować aby ustalić date meczu ??
Pytanie do 666 z kim mam się skontaktować aby ustalić date meczu ??
Peace 4 all
Bosze najważniejszy mecz naszej grupy. Kto wygra ma (prawie) pewne baraże. Powodzenia dla obydwóch teamów
Rispect
Teeee Ruffy, wez dolacz do FM1 albo FM2 bo z tego co widze ani w 1 ani w 2 nie jesteś, CL FM niech zacznie działać bo tak jak Ruffy pewnie wiecej osob ma FM ktorzy nie sa tutaj dolaczeni do teamu 
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Majak ze mną albo z Mefistem:) Mój numer gg 9978987. Mam pytanie... jeśli do meczu będę mieć ciągle bad proxy configuration to istnieje możliwość zmiany terminu?? od 72h nie mogę się połączyć...
RuFFy o ile mnie pamięć nie myli to ty chyba w FM2 jesteś, więc się rejestruj na co czekasz?
Witam
Ulala, no to może być piekny mecz
Nie wiem jak oba klany do niego podejda, bo w sumie porazka nie przekresla szans na wyjscie z grupy.....
Sam jestem ciekaw jak wypali ten mix ps/eP, ale mysle ze teraz ten team jest jeszcze mocniejszy....
Co do tras, to jedynie autorow moglem wyczaic, i jedno jest pewne, ze na Wallego trasie będzie najciekawiej
GL & HF ´666´
Pozdrowienia ze slonecznej Hiszpanii
PS.Nie dajcie im się odgryzc za mecz o 3 miejsce w PL2
Ulala, no to może być piekny mecz
Sam jestem ciekaw jak wypali ten mix ps/eP, ale mysle ze teraz ten team jest jeszcze mocniejszy....
Co do tras, to jedynie autorow moglem wyczaic, i jedno jest pewne, ze na Wallego trasie będzie najciekawiej
GL & HF ´666´
Pozdrowienia ze slonecznej Hiszpanii
PS.Nie dajcie im się odgryzc za mecz o 3 miejsce w PL2
za porozumieniem stron mecz w ten weekend nie dojdzie do skutku, 666 mają kłopoty z "bad proxy connection" chyba z u nas część nie może wejsć na serwy postawione przez Scaregp a ja od tygodnia mam remont i nie mam czasu na trening ani gre w ten weekend więc chcemy zagrać w przyszłym tygodniu w piątek a mecz K&D vs FM2 byłby w niedziele...może tak być ??
Peace 4 all
Te Prezes to dawaj na browca do mnie
Jak się hustasz blisko Madrytu to nie masz daleko
A co do meczu to data mi odpowiada bo na obecnym laczu nie mam wielkich szans zagrac :? Wiec mysle ze do piatku będę już sobie smigal jak nazely 
no to mecz został ustalony na piątek godzina 20:00 !! prosiłbym kogoś z ochotników na speca !!
Peace 4 all
-
Fucking Nadeo
- Jeździ konno
Nom piątek 20.00 ale kto hostuje??:P
ja moglbym hostowac, ale jak będzie full specow od was to na pewno będą lagi
Last edited by ShaDDy on 22 February 2007, 9:35, edited 1 time in total.
czytaj uwaznie Damian przeciez jest napisane piatek 20.00