[Poradnik] Jak do samochodu dodac neony :D
kurcze nie mogę znaleść folderu z autami
W moim przypadku autka mam tutaj E:\TmUnitedForever\GameData\Skins\Vehicles\StadiumCarErcio wrote:kurcze nie mogę znaleść folderu z autami
a może jednak moje dokumenty? 
endiz czytales FAQ?
endiz czytales FAQ?
Wiem że temat trochę stary ale napiszę
Yyyy.... Jak zrobić kolorowy neon. Gdy wybieram w Paincie kolor np. niebieski to tak czy siak maluję szarym... Da się robić tak w ogóle kolorowe neony
Yyyy.... Jak zrobić kolorowy neon. Gdy wybieram w Paincie kolor np. niebieski to tak czy siak maluję szarym... Da się robić tak w ogóle kolorowe neony
Gdzie się wrzuca tego neona żeby działał robię wszystko tak jak napisał Autor tylko nie rozumie jednego:

Może mi ktoś to wytłumaczyć ? Chodzi oto gdzie go trzeba włożyćgdy już to skonczylismy gotowy plik DDS wkladamy do obojtnie jakiego auta [ALE MUSI TO być ORGINALNY BOLID STADIUM CAR !!!!]
do pliku skina -.-
trochę nie rozumiem tego poradnika. Jak dodać podpis do cienia?
jak wrzucam do pliku z autem ten zmieniony dds to mi pisze odmowa dostepu nie mogę tego tam przekopiowac ;/
Być może plik jest tylko do odczytu.
Prawy klawisz myszy na pliku->właściwości i usuń zaznaczenie przy tylko do odczytu.
Ewentualnie plik jest używany przez inny program -> zamknij wszystkie programy które korzystają z tego pliku.
Prawy klawisz myszy na pliku->właściwości i usuń zaznaczenie przy tylko do odczytu.
Ewentualnie plik jest używany przez inny program -> zamknij wszystkie programy które korzystają z tego pliku.
Ok dzięki ;P ale krzywo coś wyszlo jak jest ten obrazek auta w paincie to w ktorym miejscu mam zamalowac zeby neon w grze był?
Musisz malowac w okolicy tylnych kół, a to co napiszesz np: nick, musi być jeszcze odbite w poziomie, zebys w grze widzial to normalnie.
A co do zapisu, zalezy jakiego programu uzywasz, jeżeli PS, to musisz z przerabianej warstwy zrobić TŁO i zapisac.
A co do zapisu, zalezy jakiego programu uzywasz, jeżeli PS, to musisz z przerabianej warstwy zrobić TŁO i zapisac.
ok wielkie dzięki 
no :D
Ja zapraszzam na moja strone Trackmania neony (niewiem ale chyba mi ukradł
)
aby się dowiedziec zarejestruj się i wejdz w dzial faQ
All za frreeee:D zapraszam
http://trackmanianeony.npx.pl/news.php
aby się dowiedziec zarejestruj się i wejdz w dzial faQ
All za frreeee:D zapraszam
http://trackmanianeony.npx.pl/news.php
- [K&D]sonny