Runda 4
Runda 4
deja vu to ja mam co poniedziałek jak czytam te wasze wypociny na temat mapek, zamknijcie się i się weźcie za trening bo później znowu będziecie gadać "gdyby nie Szyna to byście nie wygrali"...
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Runda 4
@wally - tyle ze miałem koło 14k pkt niedawno a tera mam 11xxx
Poza tym, na normalnym mapach na srodowiskach z TMO+Coast sobie bez problemu radze ze zdobywaniem pkt
A jak tak kozaczysz to proszę bardzo zapisz się na mój turniej w TMU (nawet 2 twoje trasy są hyhy) i pokaz kto rządzi
Poza tym, na normalnym mapach na srodowiskach z TMO+Coast sobie bez problemu radze ze zdobywaniem pkt
A jak tak kozaczysz to proszę bardzo zapisz się na mój turniej w TMU (nawet 2 twoje trasy są hyhy) i pokaz kto rządzi
Runda 4
poprawka mojej mapki....no tak
Wally sorki, że musiałes tyle czekac ale zapomnialem o tym
za 15min wezme się za obbadanie mappacku i przerobienie mojej trasy
Wally sorki, że musiałes tyle czekac ale zapomnialem o tym
za 15min wezme się za obbadanie mappacku i przerobienie mojej trasy
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Runda 4
no trochę na tych mapkach pojeździłem i zdecydowałem się coś o nich napisać :
Szyna - próbowaliście od razu przy spadku przy krawędzi spaść ?? nie róbcie tego bo samochód zwalnia...mimo że w nic nie uderzasz, i w sumie też mam wrażenie jakbym coś takiego już wcześniej jechał...
Sebik - no cóż techniczna mapka, kilka fajnych zakrętów, ale no cóż na tech czasem przyda się kawałek oddechu i przyjemniejszej jazdy bo jednak na treningu i meczu to wykańcza psychicznie.
Wally - szczerze mówiąc spodziewałem się nieco lepszej mapki, kilka głupich moich zdaniem zakrętów. Ogólnie jednak dosyć fajna mapka
Szyna - próbowaliście od razu przy spadku przy krawędzi spaść ?? nie róbcie tego bo samochód zwalnia...mimo że w nic nie uderzasz, i w sumie też mam wrażenie jakbym coś takiego już wcześniej jechał...
Sebik - no cóż techniczna mapka, kilka fajnych zakrętów, ale no cóż na tech czasem przyda się kawałek oddechu i przyjemniejszej jazdy bo jednak na treningu i meczu to wykańcza psychicznie.
Wally - szczerze mówiąc spodziewałem się nieco lepszej mapki, kilka głupich moich zdaniem zakrętów. Ogólnie jednak dosyć fajna mapka
Peace 4 all
Runda 4
a ja mam wrazenie ze moja trasa jest latwa po prostu ja mam taki styl robienia tych tras i po takim doswiadczeniu pozwolilem sobie zakończyć kariere mappera .... 
ps. proszę o zakończenie tematu o mojej mapce chyba ze znalezliscie dowody co pisal na poczatku Wally
ps. proszę o zakończenie tematu o mojej mapce chyba ze znalezliscie dowody co pisal na poczatku Wally
Runda 4
@Wally moj track jest gotowy. Zaraz Ci wysle na maila.
z mappacku jak narazie to widziałem tylko wytwór sebika - nie jest źle
z mappacku jak narazie to widziałem tylko wytwór sebika - nie jest źle
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Runda 4
Chyba wolno mi też wyrazić swoje zdanie na temat map
A więc:
Sebik - IMO trasa straszna, chyba potrzebujesz trochę odpoczynku, bo wydaje mi się, że robisz coraz gorsze trasy ;/
Wally - dużo lepsza niż trasa Sebika, fajne zakręty, dobra do trenowania techniki jazdy
Szyna - świetny track, najlepsze multi z dotychczasowych 4 jakie były w PL4
A więc:
Sebik - IMO trasa straszna, chyba potrzebujesz trochę odpoczynku, bo wydaje mi się, że robisz coraz gorsze trasy ;/
Wally - dużo lepsza niż trasa Sebika, fajne zakręty, dobra do trenowania techniki jazdy
Szyna - świetny track, najlepsze multi z dotychczasowych 4 jakie były w PL4
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Runda 4
cobham wrote:^^Maxerrr
dokoncz mape, nawet jeśli nie wezma jej do PL4 to zamiesc ja na tmx i ciesz się z awardow jeśli takowe otrzymaszlub chociaż miej frajde z samego robienia
Runda 4
Szyna - Trasa za łatwa, można powiedziec że fs (bodajże tylko w 2 miejscach trzeba przychamowac. Nie lubie takich.
Sebik - trasa TRAGEDIA. Nie wiem co Wally z Hackiem mają, że dają jego trasy, które są poprostu.. złe ;/
Wally - Zdecydowanie najlepsza trasa z mappacku, ni to trudnia ni to łatwa, można pograc.
Sebik - trasa TRAGEDIA. Nie wiem co Wally z Hackiem mają, że dają jego trasy, które są poprostu.. złe ;/
Wally - Zdecydowanie najlepsza trasa z mappacku, ni to trudnia ni to łatwa, można pograc.
Runda 4
grając na tych mapach jestem w domku
wczoraj pograłem na nich może z poł godzinki ale wiem, ze jest to zestaw, który mi najabrdziej podpasował.
nie mam zamiaru narzekac na te mapy, bo jaki jest sens? wiadomo, ze każdy by wolał tracka pod siebie...
wczoraj pograłem na nich może z poł godzinki ale wiem, ze jest to zestaw, który mi najabrdziej podpasował.
nie mam zamiaru narzekac na te mapy, bo jaki jest sens? wiadomo, ze każdy by wolał tracka pod siebie...
Runda 4
Hyh, też na początku mówiłem ze sebika jest zła, ale teraz jak już sobie pojezdzilem na niej , to jest tak super wyprofilowana, ze dalbym mu za nia 9+/10 !!
Trasa jest naprawdę dobra tylko trzeba wyczuc prędkość.
Trasa jest naprawdę dobra tylko trzeba wyczuc prędkość.

<- Drzwi