Runda 4

Komentarze do meczów
Wally
Team Poland

Runda 4

Post by Wally »

http://nations.tm-exchange.com/get.aspx ... id=1140035
http://nations.tm-exchange.com/get.aspx ... id=1140028
http://nations.tm-exchange.com/get.aspx ... id=1140021

to nowe tracki mysle ze wam się spodobaja, moj track coz srednio jestem zadowolony bardzo driftowy ale trzeba ostro trenic zeby coś ujechac, track szyny wg mnie bardzo dobry, a track sebika to zdecydowanie najlepszy z jego wszytskich propozycji. pozdrawiam i milej gry
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
MISI
Pirat drogowy

Runda 4

Post by MISI »

No nareszcie. ;d
Image
ImageImage
envy
Osiwiał za kierownicą

Runda 4

Post by envy »

no widze, ze jak na razie najlepszy mappack

mysle, ze ze wszystkich tras C na razie najlepsza jest szyny, bardzo przyjemnie się jedzie, z B to zdecydowanie najlepszy track był Sokoła, a z A to tez Sokoła :D

btw. jest zapotrzebowanie na jakieś trasy do PL4, bo coś chyba wspominales o tym ze za mało jest multilapow
Wally
Team Poland

Runda 4

Post by Wally »

teraz multi pod dostatkiem :) ale nei pogardze innymi trackami pamiętajcie tylko zeby je dobrze nazwac
Image

R1p
Lubi ostrą jazdę

Runda 4

Post by R1p »

Ja mam pytanie, sebik ci pupe lizał tak mocno, ze kolejny raz dajesz jego mape, mimo ze wszyscy narzekaja na ich poziom w pl4?
Wg mnie bez sensu ze ciągle tracki tych samych maperów...swoją 3 razy poprawiałem, na gg wszystko fajnie, super gites a jakos nie widac mojej...
A z reszta i tak nie gram...
Robot
Pirat drogowy

Runda 4

Post by Robot »

Ej wally a moj nie był za dobry??
Image
bulet
Pirat drogowy

Runda 4

Post by bulet »

Bardzo dobry mappack się szykuje, dużo driftu :D

Szyna kapitalna mapka :wink: czy jest coś co robisz źle w tej grze ??? :mrgreen:
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
R1p
Lubi ostrą jazdę

Runda 4

Post by R1p »

To nie chodzi o to czy dobry...tracka FREDa tez wychwalał, a i tak daje tylko trasy swoich faworytów (albo swoje, nie wiem jak mozna obiektywnie ocienic swoją trase...) , nawet jeśli nie są szczególnie dobre...no i ch*j ja już się więcej nie wypowiadam na ten temat
MISI
Pirat drogowy

Runda 4

Post by MISI »

No to najpierw mapka Sebika: żal :F zakręt na zakręcie, kolejny wywijas :F, dalej Wally, no to może coś porządnego... a gdzie tam kułwa :F, multi Szyny najciekawszy :F. Ogólnie najgorszy mappack sezonu wg. mnie. :F
Image
ImageImage
R1p
Lubi ostrą jazdę

Runda 4

Post by R1p »

Wg wallego każda traska so ma w nazwie sebik/wally/loony itp jest dobra...
Ządam mojej w next mappacku :!: :D
Wally
Team Poland

Runda 4

Post by Wally »

k**wa o co wam chodzi
rip twoja trasa jest ze tak powiem srednia, może się dostanie a może nie, a to ze grasz tylko na lolmapsach gdzie jedziesz do przodu i skaczesz o 20 pieter i kto ma wiecej farta ten wygrywa, to nie moje wina. widocznie nie lubisz techow. po 2 jezdziles trase pewnie z 5 minut, stwierdziles ze jest chujowa, to nie moj problem ze nie umiesz jej może przejechac.
po 3 mapa freda super ale poszla do poprawki do tej pory czekam na poprawiona wersje, bo w jednym skoku łatwo było zahaczyc o scenerie i to psulo caly przejazd.

i na marginesie, pojawilo się podejrzenie ze mapa szyny nie jest jego tylko to po prostu sklejka z trasy Rax i DerrFeineHerr, jakby ktos znalazl coś niemalze identycznego (bo tak wg kilku graczy jest w porównaniu do tamtych tras) to niech napisze, będę wiedzial zeby nie dawac wiecej takich podejrzanych tras, mimo ze dobra to jednak już gdzies to widzielismy i to nie tylko moje spostrzezenie, zobaczymy czy prawdziwe
Image

Szyna
Doświadczony driver

Runda 4

Post by Szyna »

bla bla bla
R1p
Lubi ostrą jazdę

Runda 4

Post by R1p »

Nie tylko ja uwazam ze np sebika są do dupy...
Moja srednia, ta? A te może wybitne... Taa...mysle, ze wiele osób wolałoby moją niz po raz kolejny zjechaną sebika...
A co do lolmap to na nich nie jeżdżę, próbowałem ostanio, ale po 5min mam zawsze dosc...w ogóle nie gram tylko w TM jak większosc pł0 eł0 mastełów dlatego nie jestem pł0 i nie łobie pł0 map
Chodzi mi tylko o to, zeby nie dawac ciągle map tych samych autorów :!: i dac szanse innym
Mam nadzieje ze zrozumiałes o co mi chodzi ;]
LooKaSh
Team Poland

Runda 4

Post by LooKaSh »

mi się tracki podobają i chyba nie liczy się kto zrobił tracka i w ilu rundach były trasy sebika tylko myśle ze wally i reszta wybierali najelpsze tracki
R1p
Lubi ostrą jazdę

Runda 4

Post by R1p »

Ja już nic nie mówie, pisałem pod wpływem emocji, z powodu braku mojej xD
Traska szyny autentycznie fajna, ale mam wrazenie deja vu XD
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Runda 4

Post by Jakub »

bo byla podobna na pl3 chyba.
cobham
Gangsta Mapper

Runda 4

Post by cobham »

to może napiszcie jakie trasy trzeba robić by się dostaly na mecze PL. Mnie to rybka czy jak zrobie mape to się dostanie, bo i tak nie przestane robić tras (chociazby mini), ale innych graczy może to zdeprymowac :? choć trasa może będzie dobra to zrezygnuja z dalszego tworzenia. Wyjasnijce chociaż co i jak!

PS. O mojej trasie przeczytalem tylko jeden komentarz od Lokasha, ze nie nadaje się na rounds - OK, rozumiem. chciałem zrobić po prostu mapke "na zlapanie oddechu", bo narzekacie, ze na trasach jest zakret na zakrecie przeciety zakretem...

Napiszcie wiec kryteria tworzenia tras na zawody typu PL, zachecicie w ten sposob innych maperow. Czego oczekujecie od trasy? Czego nie lubicie? Co się nadaje a co nie.

Czekam na trasy od nowych graczy w nastepnych kolejkach :)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Runda 4

Post by Jakub »

wedlug mnie trasa powinna miec okolo 1 minute dlugosci.
powinna miec różne zakrety (mocne i luzne), ale również szybsze czesci.
nie zle jest również, jak nie jest ciekla na tym samym poziomie wysokosci, choć nie lubie tras wisacych w powiterzu.

z tego co tu było pisane, trasy sokola się podobaly dużo ludzia, wiec luknij na nie cobham.
Wally
Team Poland

Runda 4

Post by Wally »

twoja trasa Cobham byla zbyt podobna do mini wlasnie czyli były takie reverse boostery których nie mozna uzywac w turniejowkach. choć ostatnio widzialem mape turniejowa z wallride, jednak bardzo prosty był :)
Rip co do lolmaps - dobrze wiemy skad się twoj rank na tmu wzial :D
ja daje po prostu mapy techniczne na których się coś dzieje, to ze nie wszystko jest doskonale to niestety nic nie poradze, sam teraz patrze na swoje traski krytycznie i widze ze w tej mapie B zmien ilbym kilka rzeczy
Image

hack
Team Poland

Runda 4

Post by hack »

Według mnie mappack najlepszy ze wszystkich, nie trzeba dlugiego treningu zeby jeździć dobrze, ale wiadomo ze do dobrych czasów trzeba się już przyłozyć.

Ciekaw jestem czy moja trasa przejdzie ^^
Post Reply

Return to “Polish League 4”