Nadeo tracks
Nadeo tracks
Ja nigdy nie uwazalem, ze nadeo to shit. Tam się wychowalem i zawsze będę pamietal wieczorne pogaduchy na [POL]desk.pl ;-) Wtedy wszyscy tam wchodzili, wszyscy grali i nie marudzili. Jednak podzielam zdanie coofa - mini to shit. Nie wiem jak na tym mozna jeździć. Przeciez to prawie jak lolmapy, tylko ze zamiast farta wymagaja skilla
każdy ma swoj gust, ja nadeo lubilem, lubie i lubic będę. Natomiast mimo, ze na mini jeżdżę coraz czesciej, nigdy tych trasek nie polubie 
Nadeo tracks
tez popieram mini to shit, szczegolnie swensena, t-stara sa nawet spoko, przynajmniej wymagaja sporego skillaCoof wrote:A moim zdaniem mini to shit. Nigdy wszystkim nie dogodzimyCzy zrobie filmik z mini, czy z nadeo.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Nadeo tracks
^^ może jest i tak jak jakub mowi, ze ktos wpadnie na nadeo , nie idzie mu to mowi ze ma to w d*pie, bo mapy sa do bani. ja napisalem ze nadeo to shit, ale jakos daje rade na nich smigacjakub wrote:nadeo się poprostu niektorym niepodoba, po poziom jest dosc wysoki na nich, i nie moga zrobić dobrych mieisc na serwerach z wlasnie tymi trasami.
potem pisać, ze nadeo to szit, jest poprostu zalowe.
Nadeo tracks
czy nadeo, czy mini, czy jakiś techniczny długi custom, sa slabsze i lepsze trasy, i moim zdaniem, nie powinno się mowic, ze kategorycznie jakieś tam mapy sa shit.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Nadeo tracks
wlasnie tak jest, nigdy wszystkim nie dogodzisz, jak robi się film TMN.
jedni chca wlasnie nadeo mapy, drudzy mini, inni jeszcze coś innego.
Nadeo tracks
W trakcie filmu leci Prodigy - Out of space, a na końcu jest Gentleman - Rage and Anger

Nadeo tracks
Filmik bardzo dobry,chce zrobić coś podobnego.Ładna muza.
<- Drzwi