ha ha ha -.- pośmialiśmy ...- tzn jakie wydarzenie? wysylanie skarg don zarzadu PGSu?
n/c
Dobry pomysł Coof
ha ha ha -.- pośmialiśmy ...- tzn jakie wydarzenie? wysylanie skarg don zarzadu PGSu?
Ja oplulem monitor, nie wiem jak inniPsikuta wrote:ha ha ha -.- pośmialiśmy ...- tzn jakie wydarzenie? wysylanie skarg don zarzadu PGSu?
n/c

a już myslalem ze nikt mnie na TS nie slychalMajkel wrote:najlepszy progres teamu/gracza?
No i oczywiście najbardziej Fefanowy gracz i klan

wlasnie co do tych 3 osob to się zgadzam. Chyba każdy wie ze sporo zrobili dla sceny. Ale tak jak pisalem. jeśli dasz prawo glosu osobie która jest mniej znana niz ta 3, to zleci się jeszcze parenascie osob wg. których oni tez powinni miec swoj glos. Twoja decyzjaCoof wrote:Fefan uważam, że masz sporo racji, ale uważam także, że tak wartosciowych ludzi dla sceny, jak Cob, Vip czy Scrapp nie można pozbawić głosu.
Fefciu, my już z Jarusiem ustalilismy i wzajemnie sobie pogratulowalismy tytulu "półżula" w kategorii "odkrycie roku" ;D he he heFefan wrote: Marta będzie zawiedzona![]()
Iam przeciez jesteś w klanie. I to Marek zadecyduje czy da Ci prawo glosuiam wrote:A ja mam takie pytanko... czemu ja nie mogę głosować?Rozumiem, że nie chcesz Coof, by byle kto, kto nie ma pojęcia o scenie, głosował, ale chyba już wystarczająco długo obracam się na scenie, by mieć wyrobione zdanie i móc głosować? Ale to tylko moje zdanie, Twoja decyzja...

być może Coof myslal tak samo jak ja, ze nadal jesteś w HP. Spoko, nie mam nic przeciwko Twojej negocjacji. Po prostu wyrazilem swoje zdanie.iam wrote:Fefan, nie jestem w Hardplay. Ja czytam, co piszą powyżej, i w osobach, które mają prawo głosu mnie nie ma. Coof napisał "DO NEGOCJACJI" więc negocjuję, racja?
Wystarczy przeczytac pierwszy post Coofa w tym temacie, a poznasz odpowiedz.... Dla ulatwienia zacutuje jego wypowiedz...JUREK wrote:Kilka pytań:
Dlaczego w tym roku takie ograniczenia w głosowaniu (tylko niektóre klany i wybrani)?
Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego i wielu mniej lub więcej udzielających się na tym forum ludzi, którzy nie są we wspomnianych klanach?
Czy, ten sposób głosowania jest ostateczny, czy to propozycja?
:shock:
mysle ze ten cytat odpowie na Twoje 1 i 3 pytanie. Do razu mowie ze nie znam tych osob, ktore wyminiles i nic do nich nie mam. Po prostu jeśli Coof da wszystkim mozliwosc glosowania, to zakonczy się to takim samym glosowaniem, co w zeszlym roku. Glosowaniem, w ktorym nic nie zdobede... A tak będę mial mniej osob do przekupieniaDlaczego tak? Ponieważ kiedy gra jest niszowa i gra mało osób to można robić wolne głosowania. W tym roku doszło do nas wielu niepoważnych kolegów lub też takich, którzy zwyczajnie nie mają pojęcia o czym mowa.
tu zgadzam się z Jurkiem, ale czy Zeo nie jest w FF ?JUREK wrote:Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego, Trzeciego, Tomerqa