Polish TrackMania Awards 2008

Psik
Pirat drogowy

Post by Psik »

- tzn jakie wydarzenie? wysylanie skarg don zarzadu PGSu?
ha ha ha -.- pośmialiśmy ...
n/c

Dobry pomysł Coof :) lepiej to wszystko uporządkowane(posegregowane?) niż w tamtym roku :>
Pawel
Team Poland

Post by Pawel »

Psikuta wrote:
- tzn jakie wydarzenie? wysylanie skarg don zarzadu PGSu?
ha ha ha -.- pośmialiśmy ...
n/c
Ja oplulem monitor, nie wiem jak inni :lol:
Image
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

Majkel wrote:najlepszy progres teamu/gracza?
No i oczywiście najbardziej Fefanowy gracz i klan :D
a już myslalem ze nikt mnie na TS nie slychal :D

qrde nie będzie zula sceny? Marta będzie zawiedzona :(

wracajac do tematu. Jak dla mnie powinny glosowac tylko te klany ktore wymieniles, bez zadnych specjalnych wyjatkow. Z jednej strony wiem ze np. Cob, Vip czy Scrap powinni miec swoj glos, ale zaczna się pretensje (zreszta już się zaczely) ze pan "x" może glosowac, a pan "y" który jest wazniejszy, nie może glosowac. Znajac zycie przyjdzie jeszcze ktos, kto zacznie wychwalac pana "z" i namawiac do tego zeby on tez mial glos.chociaż to sprawa administracji. jeśli chce się uzerac z tym wszystkim to ok. Ja tylko mowie co o tym mysle.
Coof
Osiwiał za kierownicą

Post by Coof »

Fefan uważam, że masz sporo racji, ale uważam także, że tak wartosciowych ludzi dla sceny, jak Cob, Vip czy Scrapp nie można pozbawić głosu.
Image
Fefan

Post by Fefan »

Coof wrote:Fefan uważam, że masz sporo racji, ale uważam także, że tak wartosciowych ludzi dla sceny, jak Cob, Vip czy Scrapp nie można pozbawić głosu.
wlasnie co do tych 3 osob to się zgadzam. Chyba każdy wie ze sporo zrobili dla sceny. Ale tak jak pisalem. jeśli dasz prawo glosu osobie która jest mniej znana niz ta 3, to zleci się jeszcze parenascie osob wg. których oni tez powinni miec swoj glos. Twoja decyzja :)
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

A ja mam takie pytanko... czemu ja nie mogę głosować? :( Rozumiem, że nie chcesz Coof, by byle kto, kto nie ma pojęcia o scenie, głosował, ale chyba już wystarczająco długo obracam się na scenie, by mieć wyrobione zdanie i móc głosować? Ale to tylko moje zdanie, Twoja decyzja...
Last edited by iam on 30 December 2008, 0:19, edited 1 time in total.
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Fefan wrote: Marta będzie zawiedzona :(
Fefciu, my już z Jarusiem ustalilismy i wzajemnie sobie pogratulowalismy tytulu "półżula" w kategorii "odkrycie roku" ;D he he he :D
Fefan

Post by Fefan »

iam wrote:A ja mam takie pytanko... czemu ja nie mogę głosować? :( Rozumiem, że nie chcesz Coof, by byle kto, kto nie ma pojęcia o scenie, głosował, ale chyba już wystarczająco długo obracam się na scenie, by mieć wyrobione zdanie i móc głosować? Ale to tylko moje zdanie, Twoja decyzja...
Iam przeciez jesteś w klanie. I to Marek zadecyduje czy da Ci prawo glosu :) zreszta wiekszosc osob, która wypowiada się na tym forum, tez powie ze dlugo obraca się na scenie i jej tez nalezy się prawo glosu. Doprowadzi to do tego samego glosowania, co w zeszlym roku. A przeciez tego Coof chce uniknac.

Marta, Wasze tajne ustalenia się nie licza :P mnie przy tym nie było ;P zreszta jak się dzieliliscie tym mianem, to zapomnieliscie o Jakubie :D

Co do kategorii. Jakos zawsze podobaly mi się awardy w stylu: najbardziej fair play gracz lub klan, najsympatyczniejszy klan itp. może by takie kategorie przywrocic? Nikogo nie obrazaja, a pokazuja danemu klanowi, lub graczowi ze sa szanowani na scenie itp.
Last edited by Fefan on 30 December 2008, 0:49, edited 1 time in total.
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Nie zapomnielismy :P Jakub po prostu nie podchodzi pod kategorie "odkrycie ROKU (2008)" :P Ja tam chcialam już dzielic tytul na 3, ale Jarus w pore mnie oswiecil hehehe ;D
ImageImageImage
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Fefan, nie jestem w Hardplay. Ja czytam, co piszą powyżej, i w osobach, które mają prawo głosu mnie nie ma. Coof napisał "DO NEGOCJACJI" więc negocjuję, racja?
Fefan

Post by Fefan »

iam wrote:Fefan, nie jestem w Hardplay. Ja czytam, co piszą powyżej, i w osobach, które mają prawo głosu mnie nie ma. Coof napisał "DO NEGOCJACJI" więc negocjuję, racja?
być może Coof myslal tak samo jak ja, ze nadal jesteś w HP. Spoko, nie mam nic przeciwko Twojej negocjacji. Po prostu wyrazilem swoje zdanie.
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

jeżeli nie dostane w tym roku zadnego awarda to pozabijam !:D chociazby w najbardziej opierdalajacy się gracz :O!
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Dodam coś do 1. postu:

Tja, tylko ja mam klan i nawet gramy mecze w tmuf ;d

Ale dobra powiedzmy ze TMUF się nie liczy, tylko ciekawe po co tyle osób zbiera miedziaki na nią ;d

(sry za offtop)
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

hls, dostaniesz awarda za najmniej aktywnego newsmaker xd
Jurek
Gangsta Mapper

Post by Jurek »

Kilka pytań:
:arrow: Dlaczego w tym roku takie ograniczenia w głosowaniu (tylko niektóre klany i wybrani)?
:arrow: Co z ludźmi, którzy są z nami, choć nie zawsze wypowiadają się na forum?
:arrow: Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego, Trzeciego, Tomerqa i wielu mniej lub więcej udzielających się na tym forum ludzi, którzy nie są we wspomnianych klanach?
:arrow: Czy, ten sposób głosowania jest ostateczny, czy to propozycja?

:shock:
Last edited by Jurek on 30 December 2008, 11:20, edited 1 time in total.
Fefan

Post by Fefan »

JUREK wrote:Kilka pytań:
:arrow: Dlaczego w tym roku takie ograniczenia w głosowaniu (tylko niektóre klany i wybrani)?

:arrow: Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego i wielu mniej lub więcej udzielających się na tym forum ludzi, którzy nie są we wspomnianych klanach?
:arrow: Czy, ten sposób głosowania jest ostateczny, czy to propozycja?

:shock:
Wystarczy przeczytac pierwszy post Coofa w tym temacie, a poznasz odpowiedz.... Dla ulatwienia zacutuje jego wypowiedz...
Dlaczego tak? Ponieważ kiedy gra jest niszowa i gra mało osób to można robić wolne głosowania. W tym roku doszło do nas wielu niepoważnych kolegów lub też takich, którzy zwyczajnie nie mają pojęcia o czym mowa.
mysle ze ten cytat odpowie na Twoje 1 i 3 pytanie. Do razu mowie ze nie znam tych osob, ktore wyminiles i nic do nich nie mam. Po prostu jeśli Coof da wszystkim mozliwosc glosowania, to zakonczy się to takim samym glosowaniem, co w zeszlym roku. Glosowaniem, w ktorym nic nie zdobede... A tak będę mial mniej osob do przekupienia :D

Coof a nie mowilem? coraz wiecej osob wchodzi i reklamuje inne osoby, ktore moglby zaglosowac :) Tobie pozostaje tylko wybrac te wlasciwe :) Bo pomysl, ze glosuja tylko wybrane klany i parę osob zasluzonych, bardzo mi się podoba.
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

JUREK wrote: :arrow: Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego, Trzeciego, Tomerqa
tu zgadzam się z Jurkiem, ale czy Zeo nie jest w FF ? ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

nie jest, odszedl i nie gra teamowo
OrdonekQ7
Moderator

Post by OrdonekQ7 »

W składzie na PL7 nie widziałem Zeo. :) Wiadp i Zeo nie zaglądają tu tak często, co do reszty, to się nie wypowiem. :P
Image
Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Psik
Pirat drogowy

Post by Psik »

Zeo nie ma już w FF przynajmniej od czasu koło HLC. Bo z nim tam gadałem mówił że nie gra teamowo już.

Rzeczywiście dałbym GT prawo do głosu. w końcu TM to nie tylko Nations :]
Wiem że to ci zajmie więcej czasu Coof no ale oni już są chwile na scenie.
I te osoby co Jurek wypisał też zasłużyły na prawo głosu.
Locked

Return to “Polish TM Awards 2008”