Dokładnie, hack wygrywa gdy chce i ma czas na trening, i póki co foxy, jarecki, paweł i inni z czołówki Polski nie dali by mu radyRaDuS wrote:wg mnie Hack, bez zadnego ale, ale to wciaz Hack ownuje gdy chce, on poczatku sceny on jest czolowka!
[GŁOS] Najlepszy gracz
[GŁOS] Najlepszy gracz

[GŁOS] Najlepszy gracz
Tylko że Diav3lq w TM 90% sukcesu to trening
. Ja głosowałem na Jareckiego, bo przez caluteńki rok prezentuje równą i bardzo wysoką formę, był absolutną podstawą reprezentacji na NC i bez sukcesów też nie jest. Jako drużyna ZAWSZE możemy na niego liczyć. To chyba nie jest bez znaczenia.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
[GŁOS] Najlepszy gracz
Nie spierajcie się
wiadome przecież jest, że jak się ktoś już czemuś oddaje, poświęca znacznie więcej czasu niż innym rzeczom to oczywiste jest, że będzie uważany za lepszego. Pokazuje się więcej itp itd. znają go wszyscy . Mnie wszyscy nie znają bo się bardzo mało udzielam i nie mam czasu tak jak kiedyś na grę.
Jak mam czas to trenuje ile mogę ale jest go tak mało, że obecnie trudno jest pomóc drużynie.
Itp Itd.
Wiadomo o co biega.
Pozdro...
[ Dodano Czw Sty 22, 2009 3:01 pm ]
EDIT :
Jeszcze jedno, dziwie się ogólnie, że Foxy ma tyle głosów :-D serio, jak na to patrzę to jakoś dziwnie się czuje, bo nawet nie miałem nigdy okazji się z nim zmierzyć i nie wiem jak on jeździ. Widzę tylko po localach, że szaleje... no ale Lokash też potrafi szaleć na TA ;-)
Pozdro... ;]
Jak mam czas to trenuje ile mogę ale jest go tak mało, że obecnie trudno jest pomóc drużynie.
Itp Itd.
Wiadomo o co biega.
Pozdro...
[ Dodano Czw Sty 22, 2009 3:01 pm ]
EDIT :
Jeszcze jedno, dziwie się ogólnie, że Foxy ma tyle głosów :-D serio, jak na to patrzę to jakoś dziwnie się czuje, bo nawet nie miałem nigdy okazji się z nim zmierzyć i nie wiem jak on jeździ. Widzę tylko po localach, że szaleje... no ale Lokash też potrafi szaleć na TA ;-)
Pozdro... ;]