[GŁOS] Najlepszy gracz
[GŁOS] Najlepszy gracz
Diav3l czy tylko ja w Ciebie wierze?
[GŁOS] Najlepszy gracz
jarecky
[GŁOS] Najlepszy gracz
:*:*:*TheViP wrote:jarecky

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
[GŁOS] Najlepszy gracz
x2TheViP wrote:jarecky
Jarek tylko mnie nie caluj
[GŁOS] Najlepszy gracz
Bez wątpienia Jarek, x3!!!TheViP wrote:jarecky
[GŁOS] Najlepszy gracz
Lechu a czemu ? w ladnym stylu wygral nasze eswc a w san jose był najwyzje niz kiedykolwiek inny Polak 
[GŁOS] Najlepszy gracz
Jak dla mnie Hack. Równa forma, pokazał na PGA, że nie taki straszny Jarecki, jak go malują ;d
[GŁOS] Najlepszy gracz
Ja chce docenic Diavela.
Na ESWC pokazal rowna forme, cholernie mocny.
Do tego na NC był silnym punktem reprezentacji.
Po prostu, za to ze pokazal swietna forme zarowno online jak i offline.
Niestety na Lecha nie zaglosuje dlatego ze nie był widoczny na NC.
Jarek jest w tej klasyfikacji u mnie drugi razem z Lechem, kapitalnie na NC (respect), niestety na ESWC slabiej, brawo.
Chce jeszcze wyroznic Hacka oraz Shadowa.
Pozostalym nominowanym gratuluje udanego roku i oby tak dalej !
w tym roku nie bylem zbyt aktywny na scenie, wiec zdanie bardziej subiektywne niz u wiekszosci
Na ESWC pokazal rowna forme, cholernie mocny.
Do tego na NC był silnym punktem reprezentacji.
Po prostu, za to ze pokazal swietna forme zarowno online jak i offline.
Niestety na Lecha nie zaglosuje dlatego ze nie był widoczny na NC.
Jarek jest w tej klasyfikacji u mnie drugi razem z Lechem, kapitalnie na NC (respect), niestety na ESWC slabiej, brawo.
Chce jeszcze wyroznic Hacka oraz Shadowa.
Pozostalym nominowanym gratuluje udanego roku i oby tak dalej !
w tym roku nie bylem zbyt aktywny na scenie, wiec zdanie bardziej subiektywne niz u wiekszosci
[GŁOS] Najlepszy gracz
A dla mnie najlepszy jest Hack i jestem pewien, że z tymi panami nie miałby problemów
Za Hackiem Jarecki i Paweł. Później Lechu Shadow i Foxy(dlaczego on ma tyle głosów? Za samą wygraną w razer cupie?) Są jeszcze oczywiście tacy gracze jak Wally czy Khasius, ale nie wiem do której z tych grup ich przyznać 

[GŁOS] Najlepszy gracz
To czemu tak słabo zagrał na eswc PL ?suwak wrote:ja mysle identycznie jak Diavel , Hack jest najlepszy!
Najwazneijszy turniej, najlepszy wynik -> Lechu. -> najlepszy gracz 2008 roku
[ Dodano Sro Sty 21, 2009 9:48 pm ]
lol.... Jarecki botuje nie tylko w TM
*... i wszystko jasne.
[GŁOS] Najlepszy gracz
wy naprawdę jesteście strasznie zapomnialni.
lechu nie wygral tylko ESWC i był w top 16 na swiatowym finale, ale także przy wygranej przez jego team PL5 (wygrywajac z każdym przeciwnikiem bez oddania ani jednej mapy, co jeszcze zadnemu innemu teamowi się nie udalo), był absolutnie najlepszy gracz.
pamietam slowa mata: "no wiesz jakub, szczerze mowiac, bez lecha kto wie, czy bysmy to PL5 wygrali.".
ja takich rzeczy nie zapominam, lechu.
moj glos dostales, nawet jak w drugiej polowie roku byles mało aktywny.
mowie to oczywiście, z pelnym szacunkiem do wszystkich innych tu nominowanych graczy.
lechu nie wygral tylko ESWC i był w top 16 na swiatowym finale, ale także przy wygranej przez jego team PL5 (wygrywajac z każdym przeciwnikiem bez oddania ani jednej mapy, co jeszcze zadnemu innemu teamowi się nie udalo), był absolutnie najlepszy gracz.
pamietam slowa mata: "no wiesz jakub, szczerze mowiac, bez lecha kto wie, czy bysmy to PL5 wygrali.".
ja takich rzeczy nie zapominam, lechu.
moj glos dostales, nawet jak w drugiej polowie roku byles mało aktywny.
mowie to oczywiście, z pelnym szacunkiem do wszystkich innych tu nominowanych graczy.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
[GŁOS] Najlepszy gracz
jak dla mnie, to w tej liscie brakuje prezesa , Boba. oni tez swietni gracze. 
[GŁOS] Najlepszy gracz
wg mnie Hack, bez zadnego ale, ale to wciaz Hack ownuje gdy chce, on poczatku sceny on jest czolowka!

<- Drzwi