O to wlasnie mi chodzilo, nie bylem w formie i nie powinienem wystapic w tym meczu. Tylko co z tego jak nie było nikogo, kto by mnie mial zastapic (tak wyszlo z kwalifikacji). Wiec defakto jakby mnie ktos lepszy zastapil, to tylko i wylacznie wyszlo to na dobre druzynie. Wiec raczej bym się tym nie przejal. Co do Hacka, to zjezdzilem z nim parę miechow na rounds i wiem dobrze jak on jezdzi, tyle ze czasami nie chce mu się trenowac.
Szanse sa zawsze, no może nie ma ich wtedy gdy się jedzie skladem z "przymusu" (7-8 osob na 16-to osobowa kadre na kwalifikacjach). Ile razy jest tak, ze gdy A>B, a B>C to nie zawsze A>C. To rzeczywistosc, a nie tylko matematyka. Wiec nie sugeruj, ze nie mamy zadnych szans z ITA.
No to tak dla wyjasnienia. Peace.
NC2 - Round 2 >>> POL vs UK 29.10.2006r
No tak, masz rację, rywalizacja zaczyna się od zera. Są nowe trasy, wiec szasne na starcie takie same.
Peace....peace. Wiadomo
Zabierajmy się do treningu, pierw lekkiego na solo, a potem już rywalizacji w rundach.
P.S. A>B>C.....hmm czy na pewno może C>A ?
:D Myśle myśle i z matematyką mi się to nie kojarzy
Taki joke
, ale wiem o co ci chodzilo 
Peace....peace. Wiadomo
Zabierajmy się do treningu, pierw lekkiego na solo, a potem już rywalizacji w rundach.
P.S. A>B>C.....hmm czy na pewno może C>A ?
po przeczytaniu opinii Khasa i Prezesa to mysle tak:
Nie ma co się klocic nad najmocniejszym skladem i nienajmocniejszym
A czy zawsze hmmm Smolarek gra lepiej od Jelenia? nie. a da się stwierdzic który jest lepszy, bo wiekszosc uwaza na pewno Jelenia za lepszego, a tu proszę mecz lepiej gra Smolarek. Wiec najlepszy sklad to mozna miec na papierze, a dostac po dupsku mozna z każdym!
Wiec najlepszy sklad nie istnieje, jest tylko najlepszy sklad na dana runde, bo skad wiadomo czy np Hack by zrobiul w kwalifikacjach te 5 przejazdow gdobrze? a może by wypadl 2 razy z trasy i bye bye. Wiec o tym nei ma co mowic.
PRzegralismy bo bylismy slabsi i tyle
A to ze komus nie szlo to trudno, nie każdy musi miec swietny dzień, peace wam
Nie ma co się klocic nad najmocniejszym skladem i nienajmocniejszym
Wiec najlepszy sklad nie istnieje, jest tylko najlepszy sklad na dana runde, bo skad wiadomo czy np Hack by zrobiul w kwalifikacjach te 5 przejazdow gdobrze? a może by wypadl 2 razy z trasy i bye bye. Wiec o tym nei ma co mowic.
PRzegralismy bo bylismy slabsi i tyle
A to ze komus nie szlo to trudno, nie każdy musi miec swietny dzień, peace wam
Ojej a kto się kłóci, wally uwielbiam czytac twoje kąśliwe wypowiedzi, spokojna rozmowa a tu Wally
:D
Pozdro, zamknijcie temat bo znow poleca ostrzeżenia
:D
Pozdro, zamknijcie temat bo znow poleca ostrzeżenia
Khasius wrote:Co do Hacka, to zjezdzilem z nim parę miechow na rounds i wiem dobrze jak on jezdzi, tyle ze czasami nie chce mu się trenowac.
.
Hehe
Narazie jestem chory i się mecze z niezla temperaturka i nawet procek takiej nie ma jak ja
poz
dro...