NC2 - Round 2 >>> POL vs UK 29.10.2006r

Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

O to wlasnie mi chodzilo, nie bylem w formie i nie powinienem wystapic w tym meczu. Tylko co z tego jak nie było nikogo, kto by mnie mial zastapic (tak wyszlo z kwalifikacji). Wiec defakto jakby mnie ktos lepszy zastapil, to tylko i wylacznie wyszlo to na dobre druzynie. Wiec raczej bym się tym nie przejal. Co do Hacka, to zjezdzilem z nim parę miechow na rounds i wiem dobrze jak on jezdzi, tyle ze czasami nie chce mu się trenowac.

Szanse sa zawsze, no może nie ma ich wtedy gdy się jedzie skladem z "przymusu" (7-8 osob na 16-to osobowa kadre na kwalifikacjach). Ile razy jest tak, ze gdy A>B, a B>C to nie zawsze A>C. To rzeczywistosc, a nie tylko matematyka. Wiec nie sugeruj, ze nie mamy zadnych szans z ITA.

No to tak dla wyjasnienia. Peace.
prezes
Team Poland

Post by prezes »

No tak, masz rację, rywalizacja zaczyna się od zera. Są nowe trasy, wiec szasne na starcie takie same.

Peace....peace. Wiadomo

Zabierajmy się do treningu, pierw lekkiego na solo, a potem już rywalizacji w rundach.

P.S. A>B>C.....hmm czy na pewno może C>A ? :D:D Myśle myśle i z matematyką mi się to nie kojarzy :P Taki joke :P, ale wiem o co ci chodzilo :)
Wally
Team Poland

Post by Wally »

po przeczytaniu opinii Khasa i Prezesa to mysle tak:
Nie ma co się klocic nad najmocniejszym skladem i nienajmocniejszym :) A czy zawsze hmmm Smolarek gra lepiej od Jelenia? nie. a da się stwierdzic który jest lepszy, bo wiekszosc uwaza na pewno Jelenia za lepszego, a tu proszę mecz lepiej gra Smolarek. Wiec najlepszy sklad to mozna miec na papierze, a dostac po dupsku mozna z każdym!
Wiec najlepszy sklad nie istnieje, jest tylko najlepszy sklad na dana runde, bo skad wiadomo czy np Hack by zrobiul w kwalifikacjach te 5 przejazdow gdobrze? a może by wypadl 2 razy z trasy i bye bye. Wiec o tym nei ma co mowic.
PRzegralismy bo bylismy slabsi i tyle ;)
A to ze komus nie szlo to trudno, nie każdy musi miec swietny dzień, peace wam :D
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Ojej a kto się kłóci, wally uwielbiam czytac twoje kąśliwe wypowiedzi, spokojna rozmowa a tu Wally :D:D

Pozdro, zamknijcie temat bo znow poleca ostrzeżenia :D:D
hack
Team Poland

Post by hack »

Khasius wrote:Co do Hacka, to zjezdzilem z nim parę miechow na rounds i wiem dobrze jak on jezdzi, tyle ze czasami nie chce mu się trenowac.

.

Hehe :P ech Khasius ciolku :PP

Narazie jestem chory i się mecze z niezla temperaturka i nawet procek takiej nie ma jak ja :P

poz
dro...
Post Reply

Return to “Nations Cup 2”