Wiec po meczu z wielka niewiadoma - Algieria, przyszlo nam się zmierzyc ze starymi znajomymi (dla niektorych:P).
Jest to przeciwnik bardzo wymagajacy przy ktorym nie mozemy sobie pozwolic na jakiekolwiek rozkojarzenia.
Sorry Wiadp ze dam teraz wypowiedz co do przeciwnika wiem ze to twoja dziala ale musze
NALEZY TRENOWAC NIEZWLOCZNIE każda MAPE NA ILE TYLKO MOZEMY!
każdy UGRANY MALY PUNKT Z UK ZBLIZA NAS DO UGRANIA DUZEGO PUNKTU, A każdy duży PUNKT ZBLIZYC NAS może DO AWANSU! NIE ZAPOMNIJCIE O TYM!
UK TO TAK WYMAGAJACY PRZECIWNIK, ZE POWINNISMY się PODWOJNIE ZMOBILIZOWAC, NIE MA MECZOW LATWYCH!
Ja pojezdzilem póki co na kazdej mapce po jakieś 30 minutek to sa moje wyniki (proszę o przesylanie wynikow innych także
BanZzai - 58.87
Bowser - 59.21
AAssie - 1.15.36
Co do mapy AAssie, nie chce wprowadzac nikogo w blad ale wydaje mi się ze na 2gim i 3cim okrazeniu jak jest skok nr 1 to nalezy przed nim puscic gaz bądź odpowiednio wyhamowac w powietrzu, przynosi to spory zysk, bo gdy lecimi daleko, wtedy nie wyrabiamy się na zakrecie
A co jakiś czas będę lookal na czasy na serwie UK, by zobaczyc jak przeciwnicy radza sobie z tymi mapami
pozdrawiam Panowie!!!!!!
AAAA wlasnie
edited by wiadp1