Rejestracja oraz Kwalifikacje dobiegaja konca!!

Polish Individual TrackMania Cup -
pierwszy polski turniej z nagrodami, zapraszamy!
Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

Heh wiadp spoko wszyscy wiemy że nie kantujecie ale chyba prezesowi chodziło o to żeby było się z czego pośmiac bo tak jak wspomniał pisze na forum rzadko a ma zawsze mnóstwo odpowiedzi, to znaczy że wie co napisać, aby was rozbujać :D

PS. ten tekst z translate rzeczywiście pierwsza klasa :D
Peace 4 all
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Odpocznij, poczytaj sobie www.miejski.pl ; pisze jak idiota do niego na gadu gadu, w czym problem, a na forum dalej dogryza, 10-15 lat masz kolego ?
Wczas zajażyłeś to co napisałem ..... po 1.5 h <hahaha> to też niezła polewa.....

Oczywiście się zgadzam z Majakiem (jedyny cywilizowany człowiek, który kapuje żarty), kurde powtarzałem to w każdym poście, żeby traktowac to w formie żartu a ON na serio to potraktowal....

Tak nudno na forum, poza tym, jak czytam wasze "posty", a w zasadzie nabijanie postów to krew zalewa :)

Ale będę czesciej pisał, bo widze, że trochę "rozrucha" się ta scenka :D:D

Heh wiadp1 <jupi> będę miał 2 głosy bo sam na siebie też zagłosuje :P

Pozdroooooooo ..... ah ale się uśmiałem ARGH

[ Dodano Wto Sty 02, 2007 8:56 pm[/i] ]
Odpocznij, poczytaj sobie www.miejski.pl ; pisze jak idiota do niego na gadu gadu, w czym problem, a na forum dalej dogryza, 10-15 lat masz kolego ?
Wczas zajażyłeś to co napisałem ..... po 1.5 h <hahaha> to też niezła polewa.....

Oczywiście się zgadzam z Majakiem (jedyny cywilizowany człowiek, który kapuje żarty), kurde powtarzałem to w każdym poście, żeby traktowac to w formie żartu a ON na serio to potraktowal....

Tak nudno na forum, poza tym, jak czytam wasze "posty", a w zasadzie nabijanie postów to krew zalewa :)

Ale będę czesciej pisał, bo widze, że trochę "rozrucha" się ta scenka :D:D

Heh wiadp1 <jupi> będę miał 2 głosy bo sam na siebie też zagłosuje :P

Pozdroooooooo ..... ah ale się uśmiałem (i wcale to nie jest zabawa z lustrem :D:D, btw. pobawcie się jak wam smutno :P) ARGH

MASZ DWIE KOPIE , ŻEBYŚ ZROZUMIAŁ !!
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Wiad idiotom nie przetlumaczysz.

A zrozumcie to tepaki, ze takie pieprzenie o nieuczciwosci, do wielu osob trafi nie w taki sposob jak wyscie zakladali. Ale nie wy wolicie na jakiś tam translate.pl siedziec i chwalic się, ze kilka stronek znacie. Podlapaliscie teksty z innych forum i wielce cwaniakujecie.

Nie dorastasz mi do podeszw prezes (nie mowiac nawet o pietach) i nie chodzi tutaj o gre w TMN.
Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

Khas człowieku wyluzuj skoro inni to źle zrozumieją to co Cie to obchodzi ?? :D człowieku ciesz się chwilą żartuj ile wlezie i pij wódke a będziesz żył krótko a szczęśliwie :P
Peace 4 all
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

To ze pozniej będą pieprzyc jak prezes i g*wno z turnieju w końcu wyjdzie, bo wiekszosc to oleje skoro jest nieuczciwy.

P.S. Te zarty prezesa tylko do gowniarzy trafiaja, ciesz się masz poparcie wsrod 10-latkow. Zlosne to jest.
Majak
Doświadczony driver

Post by Majak »

ehh Khas to chodzi o to że robicie z siebie sztywniaków ale ja wiem że wy macie jednak poczucie humoru :P więc troszke wyluzuj z tym poparciem ;] i bez obrazy :)
Peace 4 all
Wally
Team Poland

Post by Wally »

lol :P
dobra ja powiem tak
nie ma co pitolic o ustawianiu wlasnie, bo i tak tego nie ma, a nawet jakby było no to super ze w kwalifikacjach to takie potrzebne, kantowanie w finale jakby było to mozna by było się czepiac dopiero. Ale ja tam wierze ze kantow nie ma bo raz wiadp udowodnil mi na gg ze jest uczciwy człowiek :)
A co do zartow prezesa, póki nie dotycza mnie to je trawie no problem ale jak dotycza mnie bezposrednio lub posrednio, to wiem ze to irytujace :P
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Taa, moje żarty są takie irytujace jak zasłużył na to odbiorca....

Jasne, że nie dorastam ci do podeszw....
Mówiąc całkiem poważnie, masz zupełnie inny charakter i po prostu całkiem inaczej patrzysz na poszczególne rzeczy. No sorry, że tak "głupi" żart odwrócił się przeciw Tobie. Z drugiej strony Cie nie rozumie, bo kurde jaki ty masz interes w tym, czy turniej się uda, lub czy ktoś kantuje czy nie. Myślałem, że tutaj wiadp1, scary czy hack napisze jedno zdanie sprostowania, co do nagród i KONIEC ROZMOWY, a tutaj ty zaczynasz lamentowac i bronic wszystkich wokolo i pisać jakieś brednie przeciwko mnie ...przeciez ty nic nie masz wspolnego z organizacja.

Mam nadzieje, że to zmeczenie posylwestrowe.

Pozdrawiam :)
Kuldi
Doświadczony driver

Post by Kuldi »

Ludzie koniec kłótni! Robi się off topic! posypią się ostrzeżenia jeśli nie przestaniecie!
Image
Zanim napiszesz posta ściągnij Firefox2.0 który sprawdza błędy w pisowni!
Boski
Doświadczony driver

Post by Boski »

Hmmm co by na ten temat napisać.... Jeśli nawet Hack czy ktoś tam inny znałby mapy wczesniej to co to za róznica?? Hack jest świetnym graczem i dla niego nie ma róznicy czy zna mapy czy nie:/ Już po kilku minutach turnieju kilka osób się zakwalfikowało do kolejnego etapu tzn że znali tracki wczesniej...??Prezes ja nie rozumiem tylko tego co Ty masz do p~S?? Dobrze wiesz jakie zawsze były kontakty miedzy nami... (Żadnych sporów i wszystko ok:) ale tutaj trochę się zdziwilem Twoim zachowaniem... Albo mi się wydaje albo Ty Hackowi zazdrościsz jego skilla??:D:D Co jeszcze mogę dodac... Mama kiedyś mi powiedziala "Poznasz głupiego po czynach jego". pzdr 500
Image
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

بريزيس : انه لامر جيد ان نعرف ان كانت نكتة فقط. انا مشغول جدا ان يصبح لكم كل المناصب حتى انني قراءة بعض الأجزاء. لا الصوت فنكتة. عذرا. لدينا شعور آخر المرح

To do Prezesa jakby co. Ciekawe czy rozszyfrujesz o co mi chodzi
hack
Team Poland

Post by hack »

Boski, brzmi to jak tekst z Pisma Świętego :P :)

Panowie uspokójcie :P swoje pitryndyryndy :D

Kuldi wymarz wszystko az do mojego pierwszego postu i stworz w PITMC dzial - ogolnie na PITMC :D

proszę cie o to bardzo :)

Znać mapek nie znałem wcześniej to do plotkarzy :)

dzięki Prezes ze mi zazdrościsz skilla :D wiedziałem o tym od dawna no cóz :P (joking) :)

Pozdro...

P.S fajny temacik powstał widze ze każdy coś tam ukrywa w głebi i coś go nurtuje :D a poza tym teraz widze ze będą emocje w turnieju :D
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Wiesz co prezes ja tak teraz spokojnie przeczytałem twojego pierwszego posta w tym temacie i jeżeli to jest joke, to ja chyba nie mam poczucia humoru. Mam wrażenie, że po prostu zrobiłeśz tego joke'a w ramach linii obrony, bo ciężko było ci się przyznać, że nagadałeś same bzdury. Po prostu musiałem to powiedzieć, bo bym nie zasnął dzisiaj :)

Ja po prostu nie widzę w pierwszym poście joke'a. Sorry
Boski
Doświadczony driver

Post by Boski »

Haha Wiadp ja teraz mysle tylko o tym temacie i czekam az ktoś znowu napisze coś ciekawego... Na chwile obecna mogę napisac tylko tyle ze jak kiedyś bylem maly to mama mi powiedziala "Poznasz głupiego po czynach jego" buhaha pzdr 500:P
Image
Gering
Jeździ konno

Post by Gering »

Ja się wtrące. Nie będę pisał kto ma racje czy nie ma racji itd. Poprostu poczytałem ten temat i mnie takie przemyślonko dopadło odnośnie tego czy Hack znał wcześniej trasy czy nie.
Mianowicie nawet gdyby Hack, czy ktokolwiek inny, znał nieco wcześniej te trasy (Sytuacja całkowicie hipotetyczna. Osobiście twierdze że poza organizatorami nikt inny ich nie znał), to zauważcie że serwery z nimi stoją już kilka ładnych dni i Ci co się mieli zakwalifikować, to się zakwalifikowali a innym znajomość tych tras niespecjalnie pomaga, nie wspominając o tych którzy na sam ich widok stwierdzili ze ich nie przejadą. Więc pytanie się pojawia takie czy faktycznie znajomość tych tras na tym etapie ma aż takie znaczenie?

To tyle w temacie moich filozofii. Tak se to napisałem bo może dzięki temu niektórzy się zastanowią, czy jest warto się teraz o to kłócić i rzucać oskarżeniami, czy jak to niekótrzy nazywają... domysłami.
" I never seem to understand the time, the place and who I am... "
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

tak to jest jak mozna coś wygrac :d swoja droga może prezes kiedyś zrozumie ze zamiast się wywyzszac zgarniac nagrody itd. lepiej miec dobrych znajomych i być szanowanym :) ot co.
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Ja pier**** wy wszyscy macie po 50 lat ? Co Wy tacy drętwi ?

Wiadp1 napisał : "prezes ch**** jeba** odpier*** się od moich dwóch gejask** bo Cie napadniemy we trójke i będziesz miał ostra jazde, bardzo się lubimy i nikt z nas nie lubi jak się z któregoś z Nas robi idiote"

Ja też tak śledze ten temat jak np. Boski, wiadp1, Gering, Hack, Kaśuś, Wally i pewnie jeszcze wiele osób i czytając swoje posty nie widze, żebym chociaż raz coś strichte na poważnie napisał .............................

Ludzie, znajdzcie se laski, zrobcie imprezke, bo wychodzi na to, że tutaj mamy do czynienia z ludźmi, którzy nic poza TRACKMANIA nie widza....współczuje Wam....

Jednyną normalną odpowiedz na moje zarzuty napisał hack w tym temacie, czekałem na takie posty od 15 osób a dostałem od jednej i to jeszcze od tej, od której najmniej się tego spodziewałem...

Nawias to tylko gra, nie przywiązuj się do niej, bo skonczysz tak jak ten Chińczyk, co jak mu postac w Tibii zabili czy coś tam, to się powiesił :)
Kto się wywyższa ?
WoW, Wasza interpretacjamnie poraża, na scenie jest 50 ludzi i wszyscy maja IQ poniżej 50 ? OK przepraszam....
I nie obrażaj moich znajomych, bo co jak co, ale to jest chamskie i akurat tego sobie nie życze .... :)

P.S. Da ktoś w koncu info na temat nagród ? Bo tego z Wallym oczekujemy od początku tematu, a wy gadacie o jakichś nadrzednych sprawach...

P.S .2. Zgadzam się, z tym, ze ten temat powinien zostac "przefiltrowany", wiec zrób to Kuldi :)

Pozdrawiam :)
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Prezes, po prostu mamy chyba inne poczucie humoru i inaczej odbieramy pewne twoje myśli :P

A co do nagród, to cały czas prowadzę negocjacje ze sponsorami i oficjalną liste nagród zaprezentujemy, jak już wszystko w pełni będzie ustalone. Nie chce Wam obiecywać czegoś co być może w ogóle nie wypali i będziecie mieć potem pretensje. Nagrody będą i zresztą w jednym z newsów na stronie PITMC napisałem już czego możecie oczekiwać. Więcej szczegółów zostanie pewnie podanych w ten weekend. Zobaczymy

P.S. Prezes, chyba masz jakiś słaby słownik, skoro tak przetłumaczyłeś moje zdanie po arabsku. Translate.pl tutaj nie wystarczy, trzeba pójść trochę dalej :)
marek
Doświadczony driver

Post by marek »

Boski wrote: Na chwile obecna mogę napisac tylko tyle ze jak kiedyś bylem maly to mama mi powiedziala "Poznasz głupiego po czynach jego" buhaha pzdr 500:P
Czy to nie z Forest Gump'a? :lol:
prezes
Team Poland

Post by prezes »

No trudno żebyście odbierali identycznie skoro jesteście o 30 lat starsi :D:D Dretwiacy :p

Jasne ? Ucze się arabskiego od 3 lat i ty mi mowisz ze źle przetlumaczyłem ? Ja się tak nie bawie...Obrażam się :p
Post Reply

Return to “PITMC”