Rejestracja oraz Kwalifikacje dobiegaja konca!!

Polish Individual TrackMania Cup -
pierwszy polski turniej z nagrodami, zapraszamy!
hack
Team Poland

Post by hack »

Chciałem tylko poinformować, iż rejestracja będzie trwać jeszcze 2 dni to jest do 4 stycznia 2007 roku, po czym strona rejestracji zostanie zamknięta, i już niestety nikt nie będzie mógł się zapisać.

Jak narazie do godziny 13:30, zapisało się 245 osób, to jest już naprawdę dużo :) Ja oraz jak myśle wszyscy zawodnicy oraz organizatorzy i admini, są bardzo zadowoleni z frekwencji biorących udział w turnieju :)

Kwalifikacje trwają o jeden dzień dłużej od rejestracji z prostego względu.
Te osoby, które się zarejestrują w ostatni dzień zapisów, będą miały wiecej czasu o jeden dzień :P :) myśle, że to jest dobre rozwiązanie :)

Myśle również, że dobrym ruchem było przedłuzenie rejestracji o te kilka dni gdyż od 26 grudnia czyli od pierwszej planowanej daty zakonczenia rejestracji :), przybyło ponad 80 osób co znaczy, że po prostu nie wszyscy polacy znają ta stronę i nie śledzą poczynań Polaków oraz informacji związanych z TMN.
Dopiero gdy grający zobaczyli serwery w POL, zaczęli interesować się tym wszystkim:). Wczoraj wieczorem, nie wiem czemu akurat wczoraj :P, heh :), został pobity rekord polaków online :) 132 osoby, znalezliśmy się na pierwszej liście graczy online, nie wiem czy ktoś to inny zauwazyl ;).

było to po prostu odreagowanie po sylwestrze :D :P, ale chce wam wszystkim - Polacy :D serdecznie podziękować, że jednak Ten nasz naród nie jest taki zły i wspólnymi siłami udal się nam taki wyczyn :P ( w moich oczach jest to spore osiągniecie:) )

Mam nadzieje ze turniej jest ogólnie zadowalający :)

pozdrrrrroooo....
h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

no rejestrowac się Ci co jeszcze się nie zarejestrowali albo nie zakwalifikowali :D jest o co grać , lecz nie zapominajcie ze to jest tylko gra ; ) i jak niektorym się nie uda zakwalifikowac to zeby się nie denerwowali bo będzie pewnie jeszcze nie jeden taki turniej :)

btw . a tym rekordem pokazalismy ,że jak chcemy to potrafimy i na pewno udalo by się znalesc polsce w pierwszej 5tce gdybysmy się postarali :P to tyle ode mnie pozdro :)
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Heh czy ja o czymś nie wiem ? O co gramy ? ... bo ja jeszcze nie wiem :(

p~s zawsze wie wiecej :(
Jeśli chodzi o sam turniej to myśle że, organizacja jest dosyc dobra, poza pewnymi usterkami serwerów podczas świat, ale to serwery hacka zapewne, wiec to można wkalkulowac w norme :P

Poza tym, to Hack nie powinien brac udziału, nie dlatego, że uważa się go za dobrego gracza, bo to nie ma zadnego znaczenia (szczegolnie dla mnie, bo to lamka ^^), ale dlatego, że jest organizatorem, w każdym calu, poczynajac od tego, że trasy zna najwczesniej (dowodem może być chociazby to, że jako pierwszy wykrecil "normalne czasy" na trasach, ktore i tak okazaly się "srednie").....ale robta co chceta, jak ja organizuje impreze, to w niej biore udzial :D wiec jak on turniej to tez chyba może LOOL :D:D

Pozdrówka :)
...........trzeźwiejcie w koncu............
Wally
Team Poland

Post by Wally »

wlasnie hack moglbys podac już coś o nagrodach bo sam jestem ciekaw co i jak i kiedy będzie to wiadomo ;>
No Hack to lamka i udowodnimy mu to w finale, nie da się być we wsyzstkim dobrym wiec skopiemy mu tylek ;d;d;d Zreszta Khasiusowi tez :P
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Życze mu w ogóle, żeby się tam dostał ^^

Ale hack ma jeden plus, ma dobrego neta...

Pozdro

P.S. W czym hack jest dobry :D:D:D:D:D ?
Last edited by prezes on 02 January 2007, 20:15, edited 1 time in total.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Khas z tego co wiem to już nie ma zamiaru poprawiac czasów, ja zreszta tez, co mam to mam a najwazniejsze zeby się na dalsze etapy dobrze przyszykowac :P
Ja to finalu sobie zycze bo nie wiem czy będę mial nawet czas na trening :( ale dobra jak nie ja to kto inny powalczy :)
A khas w czym dobry ;> dobrze sobie smaruje tylek wazelina i to chyba wszystko :D a i jest specem od PF trackow ;) pozdro khas ;)
Image

wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Widzę, że przyda się trochę sprostowań

Po pierwsze trasy są znane wcześniej jedynie przez dwóch graczy: wiadp1 i Scary'ego. Wszystkie mapy sa stworzone przeze mnie i nawet Scary otrzymał je dopiero kilka godzin przed rozpoczęciem kwalifikacji. Warto tu także wspomnieć, że to Scary i Suriv są odpowiedzialni za serwery i całe działanie strony turniejowej :)

Co do nagród, to niestety pod koniec roku ciężko otrzymac od naszych sponsorów jakieś konkretne deklaracje. Ci co troszkę pracowali w większych przedsiębiorstwach wiedzą ile wtedy jest roboty :)
Jednak najgorszy okres mamy już za sobą. Jutro rozpoczynam już normalnie pracę i pogadam z naszymi sponsorami :)
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

k**wa prezes co ty pierdolisz? (bez przeproszenia) Nie masz pojecia jaka role w tym turnieju Hack pelni, to nie zabieraj glosu, bo robisz z siebie zalosnego blazna. Serwery nie sa Hacka i nie stoja u niego, nie ma nawet do nich dostepu, wiec nie wiem co ty pieprzysz w ogóle. A trasy poznal tak jak wszyscy o godzinie 23:59 27.12, i co to za filozofia wykrecic jakieś tam czasy, ktore i tak sa pozniej 100 razy poprawiane.
A o Khasiusowi to już nawet nie wspominam, na kazdej trasie "2" sekundy za rekordem Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy to już sztuka Razz
Nie no tutaj to trzeba być prezesem jednak.

Nauczyles się jednej trasy, która klepales na solo przez 5 dni i chcesz zeby ci poklony za to skladac? O wielki prezesie! lecz się albo wytrzezwiej.
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Na solo to tą trase mogę dopiero wziac i wtedy chetnie się zmierze, mogę tez wziac każda inna jak chcesz, choć i tak nie mam na to czasu ^^

Po drugie, stary jest coś takiego jak joke (czyt. DŻOŁK) - znajdz se w słowniku co to znaczy.....

Po trzecie sprawa jest jasna, jeśli organizator ( tak hack się mianuje wszem i wobec) bierze udział w turnieju to zawsze sa podejrzenia, i nie pier***, ty ogolnie wyglądasz na madrego, ale jak mam poznac twoja obiektywna opinie, skoro jesteście w jednym klanie....

Po czwarte to klepac to se mozesz....(bla bla bla - CENZURA)

Pozdro

P.S polecam translate.pl

//EDIT
Tak czy siak Hack to spoko koleś.....pisze tylko o samym turnieju i jego wkładzie w niego :)
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

No patrzcie jaki prezes jest madry, nawet zna bardzo trudny obcojezyczny wyraz, nonono. Wielkie gratulacje dla twojego talentu.

Podejrzenia to ty masz zawsze do wszystkich, coś ci nie pasi, coś jest nie tak, inni kantuja itp. Bo Hack specjalnie lagi na serwerze robil, zeby prezes gorzej wypadal w meczu, ze zawsze jak przegrywamy to enter karzemy dac.... wiele jest tych twoich durnych tlumaczen.

Pamietam jak jeszcze było #E-P i wtedy prezes pisal na stronie multiklanu, ze on jest najlepszy w TMN (ze to elita czy czolowka coś takiego) i caly jego klan buhahahahah. Teraz jest jeszcze gorzej, bo widac, ze uwaza się za jakiegoś mistrza swiata.

Nikt się nie znizy do twojego poziomu, zeby ci specjalnie udowadniac kto jest lepszy, wiec mozesz ta propozycje sobie w dupe wsadzic. każdy slaby zawodnik szuka wszystkiego dlaczego coś mu nie idzie. Idealnym przykladem sa skoki narciarskie. Szczegolow nie musze podawac, bo sa az nazbyt banalne.
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Ok :) Zgadzam się :)

A to co pisali na stronie multiklanu(nie pisalem tego JA), sugerowali się strona ESL i ClanBase....o ile wiesz co to jest ^^

I nie płacz już, zgodziłem się z toba, wiec mysle ze już nie będziesz pytal mamy co masz napisac i sobie darujesz prace ze słownikiem :)

P.S nie rozumie jak można mnie kojarzyc z #E-P, skoro tam nie grałem, o ile uważnie czytales i sledziles przebieg to doskonale wiesz, ze to było nieporozumienie i to byla kwestia nie dogadania się......

Jeśli o to jak ja gram(em) to zachecam to wziecia udziału w GC4, bo ty też uważasz się za niewiadomo byle kogo, a jesteś gó**** wolnym jak Khasius, chyba zadnego turnieju nie zaliczyles (o przepraszam grales chyba w MP Nadeo)

A w ogóle co wy tak nagle wyskakujecie ? WoooW
Skoro ja jestem zerem i noobem i niewiadomo jeszcze kim, to mnie zostawcie i będę pisal sobie co chciał, byle miescic się w regulaminie, a wy wyskakujecie jakbym ja mial zawsze racje i szukacie (debilnych) wymówek.....
Luzik Panowie to tylko gra.....ja pisze na forum od święta i od razu dostaje 100 odpowiedzi....Wally potraktowal na luzie....to znów Khasius ze Słownikiem Frazeologicznym i Słownikiem Języka Polskiego do tego siadł i zrozumiał i wywnioskował, że ja go obrażam, a tak naprawdę żartuje sobie i jak każdy mam do tego prawo...

Myśl (albo i nie mysl lepiej :P) co chcesz.....

PEACE !!! (translate.pl)

Pozdro dla tych, których trzymaja się żarty :)

P.S. będę czesciej pisal, bo mi się zaczyna to podobac ....
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

do ***** Wacława nie kłócić się ***** :D Nom co do tura to snuje osobiste podejrzenia ale bez obrazy poniewaz nikogo nie osądzam pochopnie :P Otoz mysle ze CDD i p~S pozna trasy finalowe wczesniej o ile już ich nie cwiczy xD.proszę o zachowanie zdania na ten temat dla siebie i przypominam ze nie jestem pewny czy to prawda
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

Jasne ze już trenujemy mapy, od kilku nawet tygodni, to nikt tego nie wiedzial? Dziwne.
a wy wyskakujecie jakbym ja mial zawsze racje i szukacie (debilnych) wymówek.....
Tutaj akurat jest odwrotnie.

Nie ma co tego kontynuowac, bo już wlasciwie wszystko jest jasne.
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Spoko loko lamko, nie dosc, że już trenujecie to i tak Wam to nic nie da <haha>

Własnie nie jest odwrotnie ;]

W sumie to i tak 5 postow nie na temat, ktore nadaja się do usuniecia, wiec co za roznica ile jeszcze "debilnych wymówek" wymyslisz....
Bad Olo
Lubi ostrą jazdę

Post by Bad Olo »

KULDI Where are u? :D
ah kocham was :D ROTFL! :D te wasze OT :D klotnie itp
wracajac do tematu, nie jesteś prezes pewny nie mow :]
#E-P khasius to były czasy poki niejaki prezes zaczal madrowac i niestety np Ja,Huzar,Wally,Face i reszta ziombli musiala z tym clanem skończyć ;) no tyle!
KULDI CZYSC :P
Last edited by Bad Olo on 03 January 2007, 15:23, edited 3 times in total.
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

a ja powiem ze z klanem tak na serio skończył EnD, który usunal forum :(
A było tak jedwabiscie :)))))))) ahhhhh :D A niedomowienia coz, bylem CL i nawet o nich nie wiedzialem swiadczy to tylko ze nie nadaje się na taka role :D

Co do prezes vs khas to nie ma się co klocic, dam wam jedna rade, kupcie duze gacie i poduszke, bo dostaniecie po dupach w finale :DDDDD
PEACE !!! (translate.pl)
hehehehehehehehheheheheheheheheheh :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::D to było dobre :D:DD:D:D:D:D:D:D

PS. tak czy srak kludi nie usuwaj tego !!!!!!!!!!!! :) Zasady nie zlamane a posmiac się mozna ;)
Image

Kuldi
Doświadczony driver

Post by Kuldi »

Bad Olo wrote:KULDI Where are u? :D
.....................................................................
KULDI CZYSC :P
Po co? ta kłótnia się przyda może to off top ale nie będę tego usuwał 8)
PEACE !!! (translate.pl)

Heh naprawdę wielki beszt :D prezes masz gadane :twisted:
Image
Zanim napiszesz posta ściągnij Firefox2.0 który sprawdza błędy w pisowni!
prezes
Team Poland

Post by prezes »

Może zostane moderatorem forum :> :D:D:D

Pozdro :)
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Post by Khasius »

PEACE !!! (translate.pl)
Widac komu ta strona jest potrzebna, :P skora ja zna.
wiadp1
Pirat drogowy

Post by wiadp1 »

Ciekawe co musielibyśmy zrobić, żeby nikt nie oskarżył nas o kantowanie. Powtarzam jeszcze raz. Ja tworzę mapy na ten puchar i jedyną osobą, która zna je wcześniej jest Scary, który potrzebuje je ze względu na konieczność ustawienia serwerów. Hack tych map nie będzie znał, a nawet jak będzie chciał je znać wcześniej to może sobie jedynie pomarzyć, bo ja na pewno mu ich nie pokażę. Nawet Scary poznaje mapy kilka godzin przed rozpoczęciem danego etapu. Tak,więc kwestia map jest ściśle tajna i tutaj mogę was zapewnić, że żadnego kantowania nie ma. Jedynymi graczami p~S i CDD,którzy znają mapy są Scary i wiadp1, no ale tak się składa, że my w tym nie bierzemy udziału, chyba, że moje 3 testowe przejazdy, w któych osiągnąłem bardzo ostre czasy są też nieuczciwe :)
A zresztą mówcie co chcecie. Ja swoje wiem

Prezes, teraz już wiem na kogo zagłosuję w kategorii "Osobowość Sceny" :)
Post Reply

Return to “PITMC”