Trailer SPW

1X4rd451
Pirat drogowy

Trailer SPW

Post by 1X4rd451 »

Ogólnie co ja mam do dodania :> jak na 1 filmik jest całkiem całkiem ;> kilka przydatnych informacji więcej...

przesadziłeś odrobine ze slow-motion i powrotem do prędkości podstawowej, przez co bolid nienaturalnie zapierdala albo się strasznie wlecze :) ładnie wykorzystane tutki z video-copilot, choć nie jestem zwolennikiem tego to sam tez jeśli tutek jest kozacki i pasuje do filmu , to go używam, szczególnie ze tutki andrewa są wybitne :> i przedstawione w sposób prosty (wytłumaczone) fajne synchro ;] oraz muzyka :> rozdzielczość sam wiesz :>

w affter efectcie polecam używanie efektu generate ---> ramp którym można śmiało pobawić się dodawaniu epickiego wyglądu, pasującego do nutki, polecam użycie tego efektu na oddzielnym bloku i nadanie jemu odpowiedniego piorytetu.

czekamy na full version ;] 2/5 punkty za muzyke i synchro ;]
Image
Image
Key.
Admin

Trailer SPW

Post by Key. »

Jakub wrote:
Key. wrote:wcześniej w ogóle nie zaglądałem tu, ale w filmiku Chmiela powinno być "SPW Team presents"
gramatycznie mialbys racje, jeśli tam by było napisane spw team, ale z tego co ja widze, to pisze spw team & hardstyle-gaming, wiec plural.

ogolnie key jesteś taki fajny, z tego co widzialem na fotkach z lana, ze i tak wszystko bym ci wybaczyl :)
a, faktycznie, nie zauważyłem znaczka "&"...
Image
Post Reply

Return to “Filmy”