Tyle ode mnie...
Polish TrackMania Awards 2008
Szczere podziękowania dla seque'go = envy'ego za wstawiennictwo za moją i radusa osobą oraz dla coofa za uwzględnienie nas w tej specjalnej liście, ale sumienie mnie rusza i byłbym wielce rad gdybym mógł przeczytać (na private message) argumentacje oddania mi prawa głosu(chocby 1 powód). ofkrs jeśli miałby wolną chwilkę rzecz jasna.
Tyle ode mnie...
Tyle ode mnie...
prawo glosu im się nalezy, leczy czy te osoby zaglosuja? wieki ich nie widzialem na forum no może Trzeciego i Sebika a jeśli te osoby sa zainteresowane glosem niech daja znak zycia ze maja taka chec, to moje zdanie. Znam tu prawie wszystkich no jestem tu od dawna, ba bardzo dawna;P znam te osoby i wiem jak sa szanowane i chocby nie uwzgledniles Yarda a to przeciez on jest glownym zalozycielem tmpl.info , czyz nie prawda?IrRed wrote:tu zgadzam się z Jurkiem, ale czy Zeo nie jest w FF ?JUREK wrote:Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego, Trzeciego, Tomerqa

Re: Polish TrackMania Awards 2008
- Najlepszy polski skinner?Coof wrote:- Najlepszy polski mapper
- Najlepszy clan leader
- Najbardziej zasłużony dla sceny
- Najlepszy klan
- Najlepszy gracz
Przecież w tym roku nasza scena dość znacznie poszła do przodu w tej dziedzinie. Jest z czego wybierać
DziękiJUREK wrote:Gdzie prawo głosu dla: Wiadpa1, Zeo, Sebika, Dadiego, Trzeciego, Tomerqa
Heh bardzo ciekawy pomysl ;] Zgadzam się z ograniczeniami,bo jeszcze przyjdzie gosciu z MG i tak sobie zaglosuje ,zycze powodzenia w robieniu tej akcji 
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

Coof po poście HLSa zastanowilem się czy w tym roku coś mi się dostanie i zauwazylem ze..... zabrakło kategorii najbardziej przegrany gracz roku 
No i po pewniaku ^^....*****
No i po pewniaku ^^....*****
*... i wszystko jasne.
może zrobia kategorie największa "mordka" sceny *
* tak tak to był żart
* tak tak to był żart
Mówiąc szczerze to takie wybiórcze wyróżnienie mnie nie cieszy. Wolę demokratyczne głosowanie. To tyle ode mnie
.
P.S. O Yardzie nie wspomniałem, bo od roku o Nim ni widu ni słychu
.
P.S. O Yardzie nie wspomniałem, bo od roku o Nim ni widu ni słychu
Zajął się profesjonalnymi pojedynkami w sapera na MSN ^^ oczywiście tez w tym biore udziałJUREK wrote:P.S. O Yardzie nie wspomniałem, bo od roku o Nim ni widu ni słychu.
*... i wszystko jasne.
Powodzeniamor_olo wrote:Zajął się profesjonalnymi pojedynkami w sapera na MSN ^^ oczywiście tez w tym biore udziałJUREK wrote:P.S. O Yardzie nie wspomniałem, bo od roku o Nim ni widu ni słychu.
:D
Dzięki piękne, że nie mogę głosować, tylko tyle dodam od siebie...
Żalowo trochę, że RH nie może głosować, jednakże gdy za pomocą podstępu podbije i przejmę całe TMPL (+władza na światem, bo jak szaleć to szaleć
) to ustalę własne zasady...
Co do kategorii - parę IMHO brakuje m. in. wspominany już w tym topicu "Najlepszy SkinMaker"/"Najlepszy Skin". Po za tym skoro jest najlepsza trasa TMNF to dlaczego nie TMUF? Szkoda też braku kategorii "głupotek". Osobiście w tej "kategorii" proponuje konkurencję "Absurd Roku" (żeby nie nadużywać słowa żal) czyli najbardziej głupie wydarzenie/gracz/sytuacja (właśnie haczykiem tej konkurencji jest to, iż nie ograniczamy się do "jednej szuflady"). Awardy TMPL to też dobry pomysł.
Według mnie tegoroczne awardy (przynajmnie w zapowiedzi) wypadają niestety bardziej in minus w porównaniu do zeszłego roku
Co do kategorii - parę IMHO brakuje m. in. wspominany już w tym topicu "Najlepszy SkinMaker"/"Najlepszy Skin". Po za tym skoro jest najlepsza trasa TMNF to dlaczego nie TMUF? Szkoda też braku kategorii "głupotek". Osobiście w tej "kategorii" proponuje konkurencję "Absurd Roku" (żeby nie nadużywać słowa żal) czyli najbardziej głupie wydarzenie/gracz/sytuacja (właśnie haczykiem tej konkurencji jest to, iż nie ograniczamy się do "jednej szuflady"). Awardy TMPL to też dobry pomysł.
Według mnie tegoroczne awardy (przynajmnie w zapowiedzi) wypadają niestety bardziej in minus w porównaniu do zeszłego roku
W tych kategoriach negatywnych to pewnie wystapia wszyscy ludzie piszacych o dywizje w TM 
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

Ajajaj, wiedziałem że niektórzy będą narzekać, ale nigdy się wszystkim nie dogodzi.
Sunrise, on wynalazł ja nazwałem
Sunrise, on wynalazł ja nazwałem

Coof, myslalem jak tu dogodzic i mysle ze jak ludzie maja prawo glosu i komentowania to sa zawsze jakieś ale, uwazam ze przemysl jeszcze raz liste tych "zaszczyconych debili;d" i poprostu stanowczo ja zamknij bez mozliwosci aktualizacji no chyba ze zapomnisz o mnie bądź kims rownie waznym;p

Kiedy głosowanie? ;].

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Chyba w tym temacie:Bilus wrote:Kiedy głosowanie? ;].
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=6068