PL9 - V kolejka

Blade
Doświadczony driver

PL9 - V kolejka

Post by Blade »

graty herbatki :D graty dla wszystkich ;p
Image
Santacruz
V.I.P.

PL9 - V kolejka

Post by Santacruz »

coś nie tak ordonek?
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

PL9 - V kolejka

Post by Kiciak »

gz for all i pozdro dla nubow co mysleli ze HCL<all ;p
Image
Image
Image
Scooter Fox
Zaczyna szaleć na ulicach

PL9 - V kolejka

Post by Scooter Fox »

• - Gratulacje dla XX za wygranie ligi, żałuję, że nie mogłem oglądać ostatniego meczu od początku.
    - Pogratulowałbym też POL/Voodoo, ale nie wydaje mi się, by byli z drugiego miejsca zadowoleni.
    - Gratulacje należą się też HCL/KD, którym jako jedynym z czwórki HCL/NAR/XST/P4G wystarczyło motywacji i choć poziom przynajmniej pierwszych trzech drużyn był zbliżony, to oni bezsprzecznie wygrali rywalizację o ostatnie miejsce na podium.
    - Gratuluję Plastorexowi, który wprowadził nas do I ligi, dzięki czemu nie musieliśmy się kompromitować w drugiej. :D
    - Gratulacje dla MD, którzy solidnym, stałym i wysokim poziomem jazdy zdominowali II ligę.
    - Gratulacje dla NS, którzy mimo potknięcia przeciw SPW nie dali się młodszym zespołom i na finiszu zdołali zająć drugie miejsce w II lidze.
    - Całej reszcie drugoligowców życzę większego zapału na przyszłość, takiego, który by nie zniknął po 2-3 kolejkach. Tyczy się to w szczególności iaM - walkower oddany w Polish League będzie się za wami długo ciągnął.
    - Gratulacje również dla tych, którzy wytrwali do końca bez walkowera w III lidze, co prawda były to tylko 3 tygodnie, a nie 5, ale z doświadczenia wiem, że na tym szczeblu niełatwo o stabilność drużyny i motywację graczy.
Powodzenia na PL10! :)
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “Polish League 9”