Ostatnia kolejka a w niej naprawdę dużo ciekawych spotkań.
Pierwszym oczywiście jest szlagier Iksów z Wódu Pipyl. Ciężko wskazać zwycięzcę. Zadecyduje dyspozycyjność tego nadchodzącego dnia. Ja stawiam na POL 2:1, bo jednak z umiejętności idą w parze z doświadczeniem (czyt: zimną krwią itp), które mają i zawodnicy Iksów, ale to POL (VG) jest bardziej utytułowany i starzy wyjadacze z Orła Cieniem na czele nie dadzą sobie tak łatwo wydrzeć kolejnego mistrzostwa... ( o ile się nie spóźnią na mecz lub go nie oleją

).
X-Treme X-Tea - Voodoo Gaming 1:2
Drugi ciekawy mecz pierwszej ligi to spotkanie HCL i XST. Przyznam szczerze, żę HCL mnie zaskoczyło. Skazywałem ten team na 5 miejsce, ale jednak pokazali chłopaki paznokcie

.To od tego starcia zależeć będzie dalszy rozkład tabeli. HCL powinno wygrać, choć XST potrafi ugrać wiele punktów i kto wie czy nie wyszarpią trasy (czyli Esperanzy) HCL.
X-Treme Speed Team - HCL Gaming 1:2
Trzeci mecz i raczej zwycięstwo NAR, które w wypadku porażki XST wskoczy na 4 miejsce w tabeli, o ile wysoko wygrają z P4G - okupantem ostatniego miejsca w pierwszej lidze.
New Age Racer's - Power for Gear 3:0
Druga ligę wygrało MD, bo wątpię w to, że Szopy wygrają wysoko z nami... Ten mecz zakończy się wynikiem takim jak pozostałe spotkania MD, czyli 3:0 z nierówno jeżdżącymi szopami.
Szopy Pracze Wymiatacze - MaDrivers Team 0:3
Wyrównanym spotkaniem powinno być NS -TP. W przypadku wysokiej wygranej tych pierwszych 3:0 wskoczyliby nawet na drugie miejsce. Jednak TP to wymagający przeciwnik i to raczej oni będą cieszyć się ze zwycięstwa.
Twarogi Polskie - Nie Szkodzi 2:1
Ostatni mecz to spotkanie szansy dla obu teamów. Jednak to WDD wygra o ile pojedzie u nich Axxik, Arthas czy Hanys. Maćko z iAM sam nie sprosta tylu graczom, chyba że reszta teamu się zabierze ostro do roboty.
Wrath of Dead Drivers - iaM Team 3:0