(pierwsze podejście) REKLAMY-SONDA

Czy widzicie problem w umieszczeniu na mapach, bannerów reklamujących wzamian za 500zł nagrody dla zwycięzcy turnieju?

Tak
17
40%
Nie
25
60%

Total votes: 42

Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

Jak to Jakub stwierdził
"wiesz ,może serio trzeba tu dochodzic jak do glupka, w sesie, ze jest tyle opinii, ile użytkowników. wiec o każde g*wno pytac, wtedy nic nie będą mogli nikomu zarzucac."
A więc proszę bardzo... Zdecydujcie sami...
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

po prostu wy****dalaj, jeśli nie zrozumiałeś Cobhama (serio to było takie trudne?), a skoro już tak daleko zaszlismy to przeznaczmy te 500 zl od Skrapa dla mapperów

będzie 10 map- po 50 zl dla kazdej mapy
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

damianhhh wrote:po prostu wy****dalaj, jeśli nie zrozumiałeś Cobhama (serio to było takie trudne?), a skoro już tak daleko zaszlismy to przeznaczmy te 500 zl od Skrapa dla mapperów

będzie 10 map- po 50 zl dla kazdej mapy
DZIĘKUJĘ DOBRANOC... :?

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

shadow, sama mapa nic nie da, ktos musi także po niej jeździć, ja widziec, a bez dodatku "mapa PL10", kto wie, jaki los by ja czekal.

pieniedza naleza się wiec na samym mapperom, ale kazdemu, kto bierze w tym turnieju udzial.

pytanie ma być temu, aby się dowiedziec, ilu ludzi chcialoby mozliwosc wygrac pieniezna nagrode za wygrana na PL10, a ile sobie tego nie zyczy, bo uwaza to za sellout czy coś podobnego.

ja na ten temat nie mam zdanja, wiec mysle, ze sonda jest dobrym pomyslem.
poza tym co by slowik, lub ktorykolwiek admin nie robil, z votingem może się
jakotako ubezpieczyc od poznieszej krytyce, czemu nie pytal o zdanie innych.

mapy w TM nie maja zadniej pienieznej wartosci, niktby nie zaplacil prawdziwych np 300 zlotych za mape. także, jako autor mapy nie mialbys prawa je brac, bo narzedzie do robienia mapy dalo ci nadeo.

jak prywatny sponsor, którego każdy zna, chce dac parę stow druzynie, który wygra PL, nie widze nic w tym zlego.
tak samo jestem pewny, ze ta osoba na tej reklamie nic nie zarobi, po paruset trackmaniakow nie ma prawie zadnej marketingowej znacznosci.
dalej poczekajcie w ogole, o jaka reklame chodzi, może kto schce sobie poreklamowac swoj team lub nick, nie ma co od razu plakac.

jeszcze raz wiec pytamy i prosimy o glosy o to, czy zgodzilibyscie się na drobna reklama gracza trackmanii, jakby ten sam zasponsorowal parę stow jako nagrody turnieju.
oddowicz
Team Poland

Post by oddowicz »

to może podzielimy się na teamy 5 osobowe :D będzie ostra walka o pierwsza lige i nagrodzone mogloby być top3 (teamy) :D albo huj top 1 i każdy dostalby trochę kasy a nie groszy
Last edited by oddowicz on 29 July 2011, 23:02, edited 1 time in total.
Image Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

jest już inny pomysł i nagrodzona byłoby top3, ale jak widać Shadołowi bardzo zależy na tym by to PL się nie odbyło, a bynajmniej nie z mojej ręki...

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by JarOo »

Jak niby miały wyglądać podział dla 500 zł dla 20 osób, a jak jeszcze top 3 ma być to w ogóle 500 zł na 60 osób około ?? Teamy dążą do jak największej ilości dobrych graczy w składach, a jak ma być kasa fakt, że nie wielka na osobe, to by mogło doprowadzić do kłótni, podziałów itd. Zdecydowanie na nie, panie Scrappler zostaw kasę na jakiś turniej indywidualny. Chyba, że chodzi o 500 zł na osobe to wtedy na tak.
Last edited by JarOo on 29 July 2011, 23:05, edited 1 time in total.
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Jacy pazerni na hajs..
chociaż znajac narzekanie na mapy, toby było coś w stylu: "Takie chujasne mapy zrobili i jeszcze kase z tego maja"..
A co do pieniedzy za wygrana, to Slowik ogarnal, ze z teamem uznawanym za faworyta w tym turnieju, ma ogromne szanse na wygrana, a gdyby ta opcja przeszla, na latwa kase..
Osobiscie jestem za tym, aby dawac pieniadze mapperom, ktorzy zrobili najlepsze mapy.. Wiadomo, ze 5 dych w kieszeni zawsze się przyda, wiec (raczej) będzie "walka" miedzy trackmakerami, z których każdy sypnie jakas zajebista traska..
Moznaby ogolnie jakiś konkurs na mapki zrobić, wtedy zgodnie z tym co wyzej napisalem, poziom mapek będzie wyzszy.. :)
JarOo

Post by JarOo »

Toby, ale ocena mapek jest subiektywna, chyba, że jakieś wielkie głosowanie całej sceny by było.
Image
Image
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

JarOo wrote:Jak niby miały wyglądać podział dla 500 zł dla 20 osób, a jak jeszcze top 3 ma być to w ogóle 500 zł na 60 osób około ?? Teamy dążą do jak największej ilości dobrych graczy w składach, a jak ma być kasa fakt, że nie wielka na osobe, to by mogło doprowadzić do kłótni, podziałów itd. Zdecydowanie na nie, panie Scrappler zostaw kasę na jakiś turniej indywidualny.
JarOo prosty przykład płacenia od mapy... dzieląc kase na wszystkie mapy i po 4 graczy na mapę wychodzi że dany gracz otrzymałby 8zł za każdą zagraną w turnieju mapę. ( biorąc pod uwagę nagrodę dla top1 teamu )

chyba nie chcialeś dzielić kasy na graczy którzy pojadą na 1 mapce, i takich którzy pojadą wszystkie po równo, z resztą to już byłoby w interesie samego teamu... a nie naszym

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
JarOo

Post by JarOo »

I o to chodzi, ze z tego wynikłyy kłótnie. Jeden by mówił ja grałem w każdym meczu chcę więcej, a inny ja też jestem w teamie a nic nie grałem też chcę kasę,
Image
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

ciekawe, ze ledwo dostales info o tajemniczej nagrodzie od tajemniczego Skrapa a już masz swietny pomysl, jak je rozdzielic :)

wy****dalać z kasa, albo dac ją mapperom, bb
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

damianhhh wrote:ciekawe, ze ledwo dostales info o tajemniczej nagrodzie od tajemniczego Skrapa a już masz swietny pomysl, jak je rozdzielic :)

wy****dalać z kasa, albo dac ją mapperom, bb
jak widzisz z matematyką u mnie lepiej niż ze zrozumieniem głupich żartów :)

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

widzisz, a klasy w technikum nie potrafisz zdac.
JarOo

Post by JarOo »

Wrózek JarOo przewidział w offtopicu, że będzie coś o kasie, jednak z innego źródła.
Image
Image
goldike
Jeździ konno

Post by goldike »

widzisz, a klasy w technikum nie potrafisz zdac.
To było poniżej pasa. :twisted: Jednak i tak świetne. buahahahaha
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

damianhhh wrote:widzisz, a klasy w technikum nie potrafisz zdac.
tak się składa że zdalem ;p widzisz jakiś Ty niedoinformowany ;)

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

jakoś z tego i wielu innych powodów całe XX z Ciebie wali, nie wiem, skąd mogli mieć takie info, jeśli nie z bezposredniego zródla :)
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

damianhhh wrote:jakoś z tego i wielu innych powodów całe XX z Ciebie wali, nie wiem, skąd mogli mieć takie info, jeśli nie z bezposredniego zródla :)
to że w zeszłym roku nie zdałem wie bardzo wiele osób...
w tym roku jednak się udało :)
z resztą co ma szkoła do organizowania PL?? Nagrody?? Umiejętności mnożenia i dzielenia?? Jeśli ktos jest na tyle głupi by nie umieć tego łatwo wyliczyć to nie mój problem

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
goldike
Jeździ konno

Post by goldike »

z resztą co ma szkoła do organizowania PL??
pytanie czy ktoś kto dał rade nie zaliczyc roku w szkole sredniej w naszym - jakże hardcorowym - systemie edukacji da rade zorganizować choćby wyprawe po bułki do spożywczego... nie mowiac o pl10 :D
Post Reply

Return to “Polish League 10”