Głos ludu
Głos ludu
Nadszedł kres moich nerwów...
Shadow dziękuję, że chcesz za wszelką cenę to wszystko rozpierdolić.
Cobham dziękuję za bądź co bądź zjebany i zupełnie bezsensowny żart.
Scrappler dziękuję, że chciałeś pomóc, jak widać nie warto.
Koniec pierdolenia się... Jeśli mam tego nie organizować to wyrzygajcie mi to w tej sondzie i tyle... Chciałem bardzo żeby to PL10 się odbyło choć nic z tego nie mam...
Nie jestem pewien czy do tego czasu ktoś by wgle ruszył dupę i się za to zabrał.
Ale to ma być dla Was, więc decyzja również należy do was.
ps. Shadow zakładaj już te kilkadziesiąt kont żeby kliknąć NIE.
Shadow dziękuję, że chcesz za wszelką cenę to wszystko rozpierdolić.
Cobham dziękuję za bądź co bądź zjebany i zupełnie bezsensowny żart.
Scrappler dziękuję, że chciałeś pomóc, jak widać nie warto.
Koniec pierdolenia się... Jeśli mam tego nie organizować to wyrzygajcie mi to w tej sondzie i tyle... Chciałem bardzo żeby to PL10 się odbyło choć nic z tego nie mam...
Nie jestem pewien czy do tego czasu ktoś by wgle ruszył dupę i się za to zabrał.
Ale to ma być dla Was, więc decyzja również należy do was.
ps. Shadow zakładaj już te kilkadziesiąt kont żeby kliknąć NIE.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Głos ludu
najnowszy użytkownik, zarejestrowany wczoraj koło południadamianhhh wrote:Założyłem
Myślę, że komentarz co do wyniku jest zbędny...
Przepraszam, że chciałem to dla Was zrobić...
Dobranoc
Last edited by Słowik on 30 July 2011, 0:17, edited 1 time in total.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Głos ludu
ja zaglosowalem na nie, tylko dla tego, ze szkoda twoich nerwow, i szkoda przedewszystkim Ciebie bo to jakbys się wybieral z motyka na slonce, tak to wygladalo
Głos ludu
sceny już nie ma
Głos ludu
chyba po raz pierwszy w życiu zgodzę się z Tobą...b4rt144 wrote:sceny już nie ma
btw. żeby widzieć wynik ankiety sam zagłosowałem na NIE
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Głos ludu
Słowik, ostatnio wszyscy się ze mna zgadzaja. Poprostu mnie kochacie :)xd
Głos ludu
idź się leczyć...damianhhh wrote:wlasnie moja alternatywe trzymam w dloni i porownuje ja do Slowika
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Głos ludu
Qrw* co tu się dzieje ;o , już jestem kompletnie zmieszany ;| .. Szkoda słów , bo i zaraz mnie ktoś zmiesza z błotem ;|

Głos ludu
już nie będę nowego tematu zakładał
3majcie się wszyscy
(może) do zobaczenia w TM2...
TMNF już nie istnieje... nie jako scena...
Banda niewdzięczników i debili ( pozdro Shadow )
Oczywiście pozdrawiam również tych normalnych ludzi bo i takich jest tu sporo
Oby ten wasz pro zajebisty pan admin zrobil Wam jakiś lepszy turniej niż zrobiony na od****dol UTC bez zakończenia...
Żegnam
3majcie się wszyscy
(może) do zobaczenia w TM2...
TMNF już nie istnieje... nie jako scena...
Banda niewdzięczników i debili ( pozdro Shadow )
Oczywiście pozdrawiam również tych normalnych ludzi bo i takich jest tu sporo
Oby ten wasz pro zajebisty pan admin zrobil Wam jakiś lepszy turniej niż zrobiony na od****dol UTC bez zakończenia...
Żegnam
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Głos ludu
Okej, Słowik, robisz to, co zwykle. Jedziem!
Zagłosowałem na nie. Dlaczego ? Słowik, z całym szacunkiem dla Twojej osoby i sympatii, jaką odczuwam - nie jesteś osobą nadającą się do organizacji takiej imprezy. Za bardzo dajesz się ponosić emocjom, zbyt mocno odbierasz krytykę, która ma być konstruktywna i coś wnosić, poprawiać jako atak na Twoją osobę. Ja rozumiem bardzo dobrze, jak się czujesz; "wstrętny Shadow i okropny Cobham i cała reszta wieśniaków jest przeciwko mnie, a ja chciałem coś zrobić, to mam na to wyjebane". Tak? Patrz, jak Cię rozumiem. I wiem też, że jesteś w błędzie. Bądź co bądź, jakkolwiek to nie wyglądało: Shadow i Cobham chcieli Ci pomóc, pokazać błędy, które musisz poprawić nie tylko jeśli chodzi o przygotowania, ale także w samej osobowości, charakterze. Każdy ma swój sposób bycia, a że Panowie wspomnieni powyżej mają taki rodzaj ekspresji pisanej, to już kwestia przyzwyczajenia. Jeśli jesteś managerem drużyny, którą reprezentujesz (ja również, ale to nie obliguje mnie do zgadzania się ze wszystkim ślepo) - nie możesz dać się wyprowadzić przez jakiekolwiek, nawet najmniejsze przeciwności, kłody, jakie rzucają Ci pod nogi.
Powiedzmy (hipotetyczna sytuacja, jak się zaraz okaże), że ja wyrażę gdzieś opinię, iż, jako najlepszy gracz drużyny, nie będę grał pod Twoim managementem, że odejdę z teamu. Co zrobisz ? Napiszesz: łe, poddaję się, odchodzę i żegnam, nikt mnie nie lubi ? Nie, powinieneś ostać przy swoim, to Ty jesteś ważniejszy w tym momencie, to Ty masz dowodzenie, jeśli chcę odejść- droga wolna.
Słowiku drogi, jest to rada nie tylko przy okazji Twojego organizowania PL, które, mam nadzieję, po przeczytaniu tego posta postanowisz zorganizować jednak. Jest to rada na całe życie: nie poddawaj się z powodu tego, że ktoś ma odmienne zdanie. Skoro Shadow powierzył Ci organizację PL to znaczy, że wie, że możesz to zrobić.
Twierdzisz, że sceny nie ma ? Jest i ma się dobrze. Poprzedni organizatorzy mieli podobne problemy, które zostały zażegnane. Też ludzie mieli wiele sprzeciwu co do niektórych spraw. Jednak rokrocznie (czy co pół roku, nie pamiętam) kolejne edycje Polish League się odbywały, były świetną zabawą i wyśmienitą rywalizacją o miano tych najlepszych w kraju.
Reasumując, zagłosowałem na nie. Ale jak w wielu przypadkach, mogę się mylić i, szczerze, chciałbym, żeby tak było. Że jednak zorganizujesz "dziesiątkę", pokażesz tym wszystkim hejterom, że nie jesteś zbudowany z pluszu, że potrafisz zrobić tort z g*wna. I w końcu, że będziemy mogli za niedługo wszyscy jeździć w kolejnej edycji mistrzostw Polski na naszej platformie.
Zagłosowałem na nie. Dlaczego ? Słowik, z całym szacunkiem dla Twojej osoby i sympatii, jaką odczuwam - nie jesteś osobą nadającą się do organizacji takiej imprezy. Za bardzo dajesz się ponosić emocjom, zbyt mocno odbierasz krytykę, która ma być konstruktywna i coś wnosić, poprawiać jako atak na Twoją osobę. Ja rozumiem bardzo dobrze, jak się czujesz; "wstrętny Shadow i okropny Cobham i cała reszta wieśniaków jest przeciwko mnie, a ja chciałem coś zrobić, to mam na to wyjebane". Tak? Patrz, jak Cię rozumiem. I wiem też, że jesteś w błędzie. Bądź co bądź, jakkolwiek to nie wyglądało: Shadow i Cobham chcieli Ci pomóc, pokazać błędy, które musisz poprawić nie tylko jeśli chodzi o przygotowania, ale także w samej osobowości, charakterze. Każdy ma swój sposób bycia, a że Panowie wspomnieni powyżej mają taki rodzaj ekspresji pisanej, to już kwestia przyzwyczajenia. Jeśli jesteś managerem drużyny, którą reprezentujesz (ja również, ale to nie obliguje mnie do zgadzania się ze wszystkim ślepo) - nie możesz dać się wyprowadzić przez jakiekolwiek, nawet najmniejsze przeciwności, kłody, jakie rzucają Ci pod nogi.
Powiedzmy (hipotetyczna sytuacja, jak się zaraz okaże), że ja wyrażę gdzieś opinię, iż, jako najlepszy gracz drużyny, nie będę grał pod Twoim managementem, że odejdę z teamu. Co zrobisz ? Napiszesz: łe, poddaję się, odchodzę i żegnam, nikt mnie nie lubi ? Nie, powinieneś ostać przy swoim, to Ty jesteś ważniejszy w tym momencie, to Ty masz dowodzenie, jeśli chcę odejść- droga wolna.
Słowiku drogi, jest to rada nie tylko przy okazji Twojego organizowania PL, które, mam nadzieję, po przeczytaniu tego posta postanowisz zorganizować jednak. Jest to rada na całe życie: nie poddawaj się z powodu tego, że ktoś ma odmienne zdanie. Skoro Shadow powierzył Ci organizację PL to znaczy, że wie, że możesz to zrobić.
Twierdzisz, że sceny nie ma ? Jest i ma się dobrze. Poprzedni organizatorzy mieli podobne problemy, które zostały zażegnane. Też ludzie mieli wiele sprzeciwu co do niektórych spraw. Jednak rokrocznie (czy co pół roku, nie pamiętam) kolejne edycje Polish League się odbywały, były świetną zabawą i wyśmienitą rywalizacją o miano tych najlepszych w kraju.
Reasumując, zagłosowałem na nie. Ale jak w wielu przypadkach, mogę się mylić i, szczerze, chciałbym, żeby tak było. Że jednak zorganizujesz "dziesiątkę", pokażesz tym wszystkim hejterom, że nie jesteś zbudowany z pluszu, że potrafisz zrobić tort z g*wna. I w końcu, że będziemy mogli za niedługo wszyscy jeździć w kolejnej edycji mistrzostw Polski na naszej platformie.